måndag 19 april 2010

INTE kul och JÄTTEKUL!!!!

Vilken lampa vi har där ute.. Den lyser så vackert.. Man borde ju vara ute för skall man tro väderrapporten så är det ju sämre väder på väg in.. Men jag har ju faktiskt varit ute lite idag.. Började med att traska en omväg hem från jobbet, 47 minuters ganska rask promenad blev det.. Lade mig i soffan framför tv'n och sov i 1½ timme..

Släppte in Sassi och gjorde min sedvanliga fästingsökning på henne och jo då, jag hittade en äcklig sådan på henne.. Nu är det ju verkligen vår när de börjar komma.. Den första hittades i helgen, då hade Sassi tappat en i Johannas säng..

När jag sovit så fick jag ett sms av Amanda, hon ville låna kameran i eftermiddag.. Hon och två kompisar och den ena kompisens mamma skall till Karlshamn och fota lite.. Så jag gick och mötte Amanda med den, blev en promenad på 50 minuter.. När jag kom hem så hade posten kommit och i lådan låg detta fina paket till mig..


I paketen låg denna handcreme från Maison belle som jag vunnit hos Linda med bloggen Årstidens bästa.. Tack snälla Linda, blev superglad.. Jag har aldrig testat denna handcreme eller någon annan produkt från denna serie innan.. Har så klart smort in händerna och den verkar bra och den doftade ljuvligt..

Nu skall jag ta och renbädda våra sängar och tvätta lakan.. Måste ta och damma av lite här med, ser bedrövligt ut, men det brukar det göra efter att jag har jobbat helg.. Förstår inte att det inte finns nån annan som vill städa här ;-)

Lite småorolig är jag allt med för att vi inte skall komma iväg till Prag om lite drygt två veckor.. Jag har ju sett fram emot den resan så länge nu.. Men vulkanutbrottet kan vi ju inte göra något åt så det är ju bara att hoppas att den håller sig lugn och att vindarna blåser bort askmolnen långt åt fanders...

Njut av dagen.. Hörde förresten idag på tv ett bra ordval som en tjej som fick en stroke när hon var 31 sa.. Gårdagen kan vi inte göra något åt och morgondagen kommer ändå så lev idag.. Bra sagt, det skall jag försöka leva efter..





17 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Grattis till vinsten vännen! Ja det är så mysigt med dom små, väntar nu på samtal, hon är inne nu så snart ska det väl hända nåt. Hoppas bara att allt går bra. Usch det tog emot att börja med fönsterna men det gick fort ändå. Ha en fin dag i solen. kram

Nina sa...

Uäck! Skönt att våra katter är innekatter!!!! Jag har "kryp-fobi" Minns en gång när jag var i 10-årsåldern sådär. Hade katt som var inne i stan och ute på landet. Så jag satt med honom i knäet och kelade. Han spann och hade det skönt i godan ro...

Tills jag kände en fästing! Stackars katt, han fick sig en flygtur... Tur han inte blev rädd för mig efter det!

Ha nu ett par sköna lediga dagar!
Och grattis till den fina vinsten :)

Kram Nina!

Unknown sa...

hej
usch vilket kryp!!
grattis till vinsten :O)
Skönt med en rejäl promenad innan jobbet. Nu ska jag ut och valla hundarna.

kramar Catthie

nettan sa...

usch ja dom så äckliga krypen ....

Vit som snö sa...

Usch! Dom krypen står inte högt i kurs hos mej. Där har vi en fördel med Norrland iallafall, det är betydligt färre såna här.
Grattis till din handkräm!
Att pelargonintresse kommer med åldern...kanske liiite tantvarning för en del;) Själv tycker jag dom är vackra och tacksamma, inte alltför törstiga på sommaren!
Köp en Mårbacka o du är fast för evigt, jag lovar:)))
Kram Cilla

Det vita dårhuset sa...

BRA ordval :)
Och grattis till den underbara vinsten! Visst är det kul?!!
Herre jösses vad du har gått....Många kalorier där du *fniss*

Hoppas du har en fin fin Måndag och kramen på dig / Erika

Unknown sa...

Hej
Vi har varit förskonade från sådana kryp, men de börjar kommi hit upp med.
Grattis till din fina vinst.

Ha det gott
/Maggan

Hanna sa...

Ja det är jobbigt med de där små djuren.
Grattis till vinsten.
Kram
Hanna

Godastunder-tokigaidéer sa...

Äckligt med fästingar, blää.....

Vilken härlig vinst, den hade jag också blivit glad för.


Ha det gott
Kram Anna

Anonym sa...

Otäcka små kryp de där fästingarna. Tycker inte våra katter har det så ofta, men när vi hade hund så fick han alltid många...urk !!!
Vilken tur du har som vinner...kul !

Ha en skön kväll !!! Kram Annika

hemma hos lilla mej sa...

Fästingar är inte skoj usch!!!!grattis till vinsten.Är ju bara så skoj att vinna.Önskar dej en ärlig dag i solen vännen .Kramar Rita ♥

japp sa...

Hej Mia.. håller me om ordvalet, det etsade sig också på min näthinna..såg programmet hos Malou..vilken kämpe till tjej.

Japp, nu har jag fått mej lite "meducin"...bisolvon och noskapin, både slemlösande och hostdämpande. De sista tas bara för natten, så vi får väl se..inatt var de jobbigt hur som helst, men de tar ju nån dag kanske innan de lindrar helt.

Hoppas verkligen ni tar er iväg till Prag som ni vill, guu, vad detta åskmoln ställt till det för många..trist.Men vi rår ju inte på sånt, tyvärr.

Önskar dej en fin Tisdag å många kramar till dej. Helén.

kallebodalantliv sa...

Javisst är dom otäcka de små krypen ..du är en flitig promenerare ..önskar att jag var lika duktig ..det var jag innan renoveringen ..suck ! men snart såå..lådorna i ungdomsrummet blev ju nice..ungdomar vill ju ha det tufft inte shabby som vi ..hi,hi..ha en bra dag! kram jeanette.kallebodalantliv

Moonrose/ Vonneli sa...

Grattis till din vinst, :0) så skoj, alltid lika kul med paket i brevlådan..

Nej hua mig för dessa fästingar, gillar dem inte...finns ju hur mycket som helst när man vandrar i skog och mark.
Men att hitta dem i sängen är ju inte så skoj!! :(

Nu är det ju så härligt att ge sig ut i skogen och vandra.

Känner igen det där med att vara på jobbet och ingen annan verkar vilja bry sig om att hålla efter och städa...hm

Önskar dig en alldeles alldeles underbar tisdag, njut nu dagen idag.

Kram Yvonne

Lilla Rummet sa...

Grattis till den fina vinsten. En skön handkräm skulle man behöva, är lite dålig på att smörja händerna nu när jag är sjukskriven och inte jobbar. Annars är man van att tvätta och sprita händerna flera hundra gånger/dag.
Inte alls roliga kryp, känner att det kliar på kroppen bara man ser dessa hua.
Får hålla tummarna att flyget fungerar när ni ska åka.
Ha de gott
Kram Britt

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Jag tror nog du ska komma iväg till Prag. Usch och fy för fästingar. Jag har borelia i blodet sen ett bett för två somrar sen :O(
Grattis till den fina vinsten.
Kram Agneta

årstidens bästa sa...

Åhhhhhh HÄRLIGT att den nått dig nu!

:)

Hoppas du tycker den är lika bra som jag.

Tack för alla fina kommentarer som du alltid ger hos mig.

Ha en fin dag.

Kram

Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade