lördag 10 december 2011

Brudparsfotograferingsplanering!!!

Idag har jag varit hos ett par som skall gifta sig på Nyårsafton.. De frågade mig för ett tag sedan om jag ville vara deras fotograf och så klart jag ville om de vågade ha mig till det =) Så idag så har jag varit hos den för lite planering.. Ett mysigt par.. Nu hoppas vi på ett par minus och lite snö för att få till lite härliga vinterbilder.. Vi vill gärna slippa att vara inne med då jag inte har helt rätt utrustning för det..
Ikväll var det meningen att vi skulle på julbord men tyvärr blir det inget av med det, Patrick är dunderförkyld.. Så vi blir hemma och hänger i soffan istället och hämtar hem lite mat istället.. Skönt det med..
Tidigt i morse hade det ringt i min mobil men det hade jag missat, det var en arbetskamrat som hade ringt, hon skulle ha jobbat idag och i morgon.. Men hon har blivit sjuk, en arbetskamrat har hoppat in idag och jag tar morgondagen, 8.30-21.. Vikarier finns det ju inte gott om tyvärr.. Jag får se det som att jag får rejält betalt när jag hoppar in på en ledig helgdag, kan ju behöva lite pengar efter jul med..


Så nu bara slappa idag och det är jag bra på =)
Bilderna idag är på det jag handlade hos Kransar o sånt.. Kransen passade perfekt på vår dörr.. Snygg!!


Ha nu en kanonbra lördag..


Kram Mia



13 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Vad gullig du är som hoppar in. Önskar dig en fin tredje adventshelg och mys ordentligt nu.
Kram Agneta

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Underbara foton!
Synd att det inte blev något julbord, hoppas att förkylningen ger med sig.
Jodå, om inte hela bilen full av klappar så fick jag åtminstone med mig två paket hem - hurra! Lustigt, det där med paket är lika spännande oavsett hur gammal man är, hihi.
Önskar dig en fin lördag.

Kram kram

Pssst... kul att få fota brudpar, ska hålla tummarna för att vädergudarna är på din sida.

Nina sa...

Vad synd att ni missade julbordet, men det blir kanske fler tillfällen. Hoppas han kryar på sig snart och att du klarar dig.

Det där med vikarier kan inte vara helt lätt när man jobbar med människor som är känsliga för förändringar.. Då måste man nästan ha en fast vikarie, och det kostar ju :/ Tur du kunde rycka in, och som du säger, bra med lite extra i lönekuvertet efter jul :)

Sandra fixar inte vikarier så om nån blir sjuk i hennes skola så möblerar dom alltid om i personalgruppen och sätter vikarier på dom elever som fixar det och Sandra får nån som hon känner. Eller, det viktigaste är väl att personalen som jobbar med Sandra känner henne..

Vad skoj med vinterbröllop, hoppas ni kan vara ute och du blir nöjd med fotograferingen :)

Ha det fint!
Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt fin tredje advent!
Kram/Lena

Patricia sa...

Gud va kul, men lite nervöst, att få äran att vara bröllops fotograf .. =)
Håller tummarna att ni får lite snö tills dess så det blir fina vintriga bilder.

Hoppas ditt jäääättelånga arbetspass går bra idag .. hujedamej för att jobba så många timmar i sträck .. =)

Ha det bäst!
Kram Patricia

A House With A View sa...

Oj vilket superkul uppdrag att få fota ett brudpar!!! Häftigt och vilken ära!!! Jättefina bilder, gillar kransen och hyacinten i den suuupersöta vasen!!!

Stooooooooooor kraaaaaaaaaaam aka

Bella sa...

Trevlig 3:e advent! kram

Roses & Angels sa...

Hej! Det var länge sen jag hälsade på här. Tänkte kika in och önska dig en fin söndag. KUL att du får så många förfrågningar men det är väl inte så konstigt så bra som du är på att fota. Hörs kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt med en bröllopsfotografering, det kommer du göra bra. Jättefin dörrkrans. så fina dekorationer.
Ha en mysig kväll
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Fin krans ! Bröllopsfotografering .. Det låter spännande .. Vilka uppdrag du får ... Det fixar du. ! Ja att mysa i soffan vill man bara göra nu förtiden i detta mörka tillstånd som vädret bjuder på .. Kram jeanette. Kallebodalantliv

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad roligt för dig att få göra en bröllopsfotografering!!! Jag älskar bröllopsbilder som är fotade på vintern, det är otroligt vackert.

Vilken tur att du kan hoppa in och jobba!

Önskar dig en fin början på Luciaveckan!
Kram,
Regina

Nyanser av vitt sa...

Tack för din rara kommentar om mina änglahästar. Ha en fin måndag.
Kram Agneta

Mamma Z sa...

En gång på världen älskade jag att fota. Drömde om en engen studio. Var aktiv i fotoklubben i stan. Hängde med de äldre herrarna i mörkrummet.. Min kompis skulle gifta sig och hade snål budget. Självklart blev jag deras val av bröllopsfotograf! till saken hör att detta var innan bilstolarnas tid (hua) och deras son på 2 månader var med vid fotograferingen. När jag sedan skulle ta bilderna på bara de tu så blev frågan.. Vart lägger vi ungen?? vi var invid herrgården i stan.. Det slutade med att han fick ligga i kartongen där bröllopsbuketten hade legat..och jag fick vara snabb att ta bilderna för han skrek och skrek..
Kan förtälja att bilderna blev riktigt bra!
Det andra bröllopet jag fotade något senare i min karriär blev också bra-men slutade med skillmässa sedermera.. Så jag skall nog inte pyssla med dyligt ha ha..

På bloggen har jag börjat mixtrat lite med mina bilder o tycker det är lite skoj.. Ett skoj yrke du valt iallafall!!

Kramen ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade