måndag 19 december 2011

Har fått ett nummer!!!

Idag damp den ner i min brevlåda.. Det allra första numret någonsin av fototidningen Shoot.. Och den verkar vara hur bra och fin som helst.. Det är den otroligt duktiga fotografen Emelie Ohlsson som startat upp denna fina tidning.. Hon har en blogg med som ni kan hitta HÄR.. Detta blir min kvällslektyr när jag går och lägger mig ikväll..
När jag var och shoppade i Elins (Fröken Knopp) butik i fredags så fick två små änglavingar följa med hem, de hänger nu i granen.. Skulle vilja ha fler men det får bli några i taget.. Skulle vilja ha ett par stora, så stora att man skulle kunna ha dem på sig.. Fast jag skulle ju givetvis ha dem som prydnad..
På tal om prydnad, jag har kommit på ett nytt ställe att ha min fina stege på, kanske lite udda men himla snyggt tror jag det blir.. Det skall ni få se när den väl hamnat där..


Hostade inget i natt men en del under dagen, men glad så länge jag slipper det om nätterna.. Kanske det är på väg tillbaka nu, hoppas det..


Önskar er nu en fin kväll..


Kram Mia

4 kommentarer:

Piah sa...

Såg du de fina änglavingarna som satt på hyacinterna på julmarknaden? Så häftigt.Liknade dina fina.
kram *piah*

Vitt hus med svarta knutar sa...

Oj det fanns många fina inlägg att läsa ikapp här! Granarna tycker jag är otroligt vackra, det är så fint att ha endast en färgskala på dekorationerna i granen. Så smarrigt med allt julgodis och jättefina burkar du har hittat att förvara det i också. Spännande med en fototidning. Jag skulle gärna vilja läsa om lite tips för en sån amatör jag är, det finns ju så otroligt mycket att läsa sig. Du får gärna berätta om vilken målgrupp tidningen riktar sig till, kanske är det bara till proffs.

Önskar dig en fin kväll och skönt att hostan börjar ge sig!
Kram,
Regina

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka söta änglavingar. Jag satt och knåpade ihop egna till lucia när dottern skulle vara just ängel. Då önskade jag att jag hade haft lite fjädrar att tillgå kan jag lova. ;) Men hon blev nöjd och det var huvudsaken...

Kram/ Anna

Monika/Bloggen Juletid sa...

Tack för hälsningen! Den är framförd till dotter o måg :o)

Så vacker granen blev! Blir spännande att se vad hittat på med stegen.

Ha det gott och fortsätt krya på dej!

Kram
Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade