lördag 24 december 2011

En helt vanlig jobblördag..

Har sett på FB att det är Julafton idag.. Men för mig är det inte det, det är en helt vanlig jobblördag.. Jag har jobbat 8.30-21.00..
Jag trodde att jag skulle tycka det var helt okej att gå till jobbet i morse.. Men nä, så stentuff var jag inte.. Patrick och jag hade bestämt att vi skulle byta julklappar på morgonen, men jag ville inte, ville inte påminnas om att det var julafton.. Innan jag gick så gav jag de jag köpt till honom och sa Hej då.. När jag kom utanför dörren kom tårarna.. Detta är första julen på 20 år jag inte får träffa och fira med barnen och det var det som tog, att inte få träffa barnen på julen.. Jag och Patrick firar ju bara jul ihop vartannat år och denna julen skulle vi inte fira ihop i vilket fall.. Jag har suttit på jobbet tillsammans med min brukare hela dagen och ingen jul har firats.. Jag trivs med mitt jobb och jag trivs med de långa passen men det är allt lite pissigt en sådan här helg..
Och i morgon jobbar jag ett lika långt pass..
Mina barn (som snart båda är vuxna) firar jul hos sin pappa och jag vet ju att de har det bra där, men likväl saknar jag dem speciellt mycket en sådan här dag.. Men sina klappar skall de ju få en dag av mig ändå, kanske nu snart ;)
Nu skall våra fyrbenta vänner få lite god "blötmat", det får de sällan men idag skall de få det för att det trots allt är jul även om inte jag har firat det..
Jag har ju jobbat många andra jular men aldrig så många timmar..
Så nu skall jag sluta klaga och strax ta mig till sängen, skall ju upp och jobba i morgon med..


Ha en fin Juldag..


Kram Mia

5 kommentarer:

Bella sa...

God jul och massor av kramar

jeannette sa...

Ja fy vad trist. Men hoppas du får något mys ändå denna helg. Massor av Jul kramar sänder jag dig nu.

Nyanser av vitt sa...

Fy vad trist vännen. Jobbet är väl en sak men att inte få fira med dina barn måste ju vara värst. Men nu är det bara idag kvar :O)
stor JULKRAM till dig från mig

Ingrid sa...

Jag förstår att det var tufft att lämna barnen, det där med att jobba på julafton känns för många. Hoppas du kunde glädja andra på ditt jobb istället och att ni får mysa lite hemma ändå.

~Ingrid

Mamma Z sa...

Tycker det var ett hästpass en sådan dag..ni borde ha varit två och delat på den dagen..men det kanske inte fungerar i praktiken..
My Love jobbar som du som personlig ass och de delade på julaftonsturen.. bättre att jobba 12-18 än hela dagen kan jag tycka..
Hoppas ändå att det blev lite julemys mellan passen..
KRAMEN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade