torsdag 22 december 2011

Bra med blogg ;)

I morse var det segt att stiga upp.. Jag var så himla trött.. Jag börjar ju inte förrän kl 8.30 men för en morrontrött som mig är det skittidigt.. Men upp kom jag och till jobbet kom jag i tid med..
Slutade 14.30, då for jag hem och slängde mig över ingredienserna till en pepparkaksrulltårta, bakade den och for sedan vidare till frissan där jag blev ompysslad en liten stund..
När jag kom hem gjorde jag bakelser av rulltårtan.. Tyvärr hade den fastnat lite så de blev inte så snygga men otroligt goda och det är ju huvudsaken.. Vi fikade ju inte själva utan Patricks föräldrar var inbjudna.. Eftersom jag jobbar i jul så tänkte vi bjuda på en fika iaf så jag åtminstonde får träffa dem..
Min svärmor läser ju min blogg och där hade hon snappat upp att jag gärna ville ha fler änglavingar som jag köpt hos Fröken Knopps butik.. Jag köpte ju 2 sist jag var där och gissa vad svärmor kom med idag ;) Ja just det, 2 till och nu hänger de i granen med.. Några till skulle jag ju vilja ha men några i taget så har jag snart så det räcker..


I morgon jobbar jag kväll så i morgon får jag SOVMORGON!!! Skall bli skönt för sedan på lördag och söndag är det ju uppstigning kl 7 som gäller igen..


Sänder nu Stora JULKRAMEN!!


Kram Mia4 kommentarer:

Vita-hjärtan sa...

Sänder tillbaka en julkram! :)
Vad fint det var med änglavingar i granen..

Kram Evelina

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Kram tillbaka till dig och hoppas det blir hyfsat ok att jobba på julen. Lite synd men någon måste ju.

Kram Anna
God jul

Nina sa...

Mm, det lät gott med pepparkaksbakelser...

Vill önska dig och familjen en riktigt fin jul!

Kram Nina!

Vardagslycka sa...

Mmm, det lät mumsigt med pepparkaksbakelser! Så fint med änglavingar! Jag har också några stycken i granen, men de är inköpta på Åhléns för många, många år sedan.
Önskar dig en mysig julhelg!
Julkramar från Carina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade