måndag 12 december 2011

SNÖ...

... har vi ingen.. Inte det minsta lilla korn snö finns här hos oss.. och vet ni vad?? Jag är inte ett dugg ledsen för det.. Som jag sagt förr, snö är vackert men för det behöver man inte gilla den..
Men jag vill så klart ha lite snö till nyår då jag skall plåta brudpar, annars kan snön vara.. Okej, okej, jag brukar få en massa på mig, så okej, lite snö till jul med då ;) Men sen kan det vara bra minsann =)
Förra året vid denna tiden hade vi kallt och snö.. Bilden här över är tagen 9/12 förra året och den som kommer här under är tagen den 10/12 också det förra året..
Nu har vi lite grått och trist, men då får man se till att mysa till det inne.. Och det gör jag, eller vi skall jag väl säga för vi gillar ljus lika mycket både jag och Patrick.. De står alltid tända när det börjar mörkna..
Jobbar nu 4 dagar och sedan är jag ledig tre.. Fick ju inte en hel ledig helg denna helgen eftersom jag fick hoppa in och täcka upp igår, men nästa helg hoppas jag att jag kan vara ledig helt och hållet.. Känner att jag har en förkylning på G.. Förmodligen har älskade sambon gett den till mig i present då han är dunderförkyld.. Något finare hade han ju ge mig kan jag ju tycka ;)


Njut av kvällen..


Kram Mia

11 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Ja vad tusan jag fick en sån fin present av min man oxå- gubbskruttar!!! Ja nog kan det väl få vara ett par snöflingor på marken till jul ändå? Kram Johanna

Lilla Brödhult sa...

Ja tänk vad kallt vi hade det förra året, jag vill minnas att det var närmare 20 minus förra året när det var julskyltning i byn,, jag är inte heller någon snö älskare men vill ha lite vitt över julhelgen sen kan det försvinna,,,

Spännande och roligt att få fotograferar ett brudpar nyårshelgen..
Ha det så gott och hoppas du slipper "presenten" från P, kram Helene

Piah sa...

Härliga snöfoton.Jag gillar när stora snöflingor dalar ner och det blir sådär vackert.Sen är det ju kul för barnen med pulkaåk! MEEN INTE snö hur länge som helst! 'krya' på Er!!!
kram *piah*

Patricia sa...

Ja du, bullarna var skitgoda och nog var de feta så det räckte och blev över .. även med enkel sats vaniljsmör .. hi hi.

Ja du va me böcker jag har .. det här är ju bara de som låg vid sängen, har lådvis med kokböcker nerpackade för jag inte har plats för dem och då har jag ändå en full hylla med böcker i gästrummet .. ha ha .. och fler blir det, köper ju nästan en bok i månaden .. =D

Hoppas förkylningen är lindrig så den far förbi illa kvickt! .. =)

Kram från en snölängtande Patricia .. ;)

Vita Falkens Lantliv sa...

Åh så fina vinterbilder! Ja här har du en som vill ha snö, fast jag vill inte ha massa minusgrader;) Svårt att göra alla till lags;)

Kram Susanne

Skogslyckan sa...

God kväll! Här har du en snöälskare av stora mått. Tycker det blev så grått mörkt och trist när snön regnade bort. Du måste ha ett underbart jobb att få fota brudpar! Vad kul att du ville vara med imin give away. Lycka till!
Kram Pia

Tidsmästarinnan sa...

haha, nä sådana presenter säger vi TACK MEN NEJ TACK till :-)
Joo, lite frostigt och vitt vill jag gärna ha... tänk om hela vintern ska vara så här mörk?
Dina bilder är jättefina!
Nu går jag och sätter på tevattnet vännen. Klirr i tekoppen på dig!
Kram
Susanne

Lisa sa...

Hej söta...Så vackra vinterbilder. Här i Norge håller snön precis på att regna bort så trist. Men man får hoppas de kommer ny. Ha en fin vecka..

Kram Lisa

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Jag saknar snön det blir så mysigt och ljust ute. Men det får gärna komma lagom mycket så det täcker gräsmattan med några cm.

Kram Anna

Nyanser av vitt sa...

Ingen snö hos mig heller. Hoppas du inte får förkylningen av P :O)
Sköt om dig
Kram Agneta

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Vilket underbart vinterfoto!
För julkänslan och ljusets skull önskar jag lite snö men bara liiiite. =)
Önskar dig en fin Luciakväll.

Kram kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade