torsdag 15 december 2011

Host Host Host...

Så kom hostan med, tycker det kunde räckt med att jag håller på att snyta ut hjärnan, nu skall tydligen lungorna med ut..


Men vi skippar förkylningen..
Jag har fått veta att min svärmor har hittat till min blogg, ja hon fick ju hjälp att hitta dit av Patrick.. Tycker det är kul att du/ni hittat till min blogg.. Så Välkommen in till min blogg A-C =)
Nu börjar ju julkorten så sakteliga ramla in och det gillar jag.. I år har de fått ett nytt ställe att samlas på.. Detta hjärta köpte jag när Jennifers presentbod hade julkväll, där jag för övrigt hade en liten fotoutställning, och för er som bor här i krokarna så finns bilderna kvar i butiken.. Hjärtat är utrustat med resår så man kan sätta korten i dem.. Bilderna är grymt suddiga men jag tror ni ser hur det funkar.. Hjärtat hängde jag i köket..
När jag kom hem från jobbet så hade jag ett kuvert som väntade och jag kände ju att det låg något i det.. I kuvertet fanns ett sött hjärta med texten "Love is sharing a part of  yourself with others", så himla sött.. Det var från en cybervän som jag bara har träffat en gång, en härlig kvinna med ett stort hjärta.. Tack Annelie!!!
Hjärtat hänger just nu på en ram med en bild på Patrick.. Ja han ser ju inte ut så längre, det är ju ett antal år sedan bilden togs ;)
Nu sitter jag uppkrupen i soffan med fleecebyxor och fleecetröja på, ser urtöntig ut men så skönt.. Här skall jag vara placerad det mesta utav kvällen fram till sängdags.. Jag har ju helg nu så jag hoppas att hostan och snoreriet snart försvinner..


Ha en härlig kväll och en underbar fredag..


Kram Mia

11 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

usch vad jobbigt med förkylning och hosta! Krya nu på dig!

Kram Susanne

LindaElm sa...

den sista bilden var väldigt fin och budskapet underbart :)

Pierre sa...

Usch så trist med förkylning. Hoppas du kryar på dig tills tomten kommer. Vad kul med utställningen!

Skogslyckan sa...

Låter jobbigt! Bra du tar det lugnt och myser i soffan. Skickar krya på dig kramar!
Kram Pia

Nyanser av vitt sa...

Fy Mia. Hoppas du inte har fått lunginflammation. Här är det jättemånga som har fått mycoplasmapneumoni. Var rädd om dig
Kram Agneta

Nina sa...

Åh, jag fick ett jag med :) Och plötsligt vet jag vart det ska hänga! Tack för tips ;)

Nu skickar jag över en drös med krya-på-kramar och hoppas ni snart mår bra igen!

Kram Nina!

Lilla Brödhult sa...

Krya på dig! prova att koka upp ingefära, sila vattnet och blanda det med citron och honung det kan lindra hostan,,,
Kram Helene

Källeboda lantliv sa...

Krya på dig ! Hoppas du slipper förkylningen .. Snart. .. Kram jeanette . Kllebodalantliv

katta sa...

Usch! Förbannade hosta! Hoppas det reder sig snart!!! <3 KRAM!

Piah sa...

Ja,kanske det blir en runda ner till byn imorgon.ja in på jennifers då!Måste kika på dina foton.Smart korthållare! Krya på Dig!
kram *piah*

Anonym sa...

Hej! Om inte hostan blir bättre råder jag dig att testa för mycoplasma (måste nog tjata för läkarna vill inte göra test, av egen erfarenhet. Har haft lunginflammation orsakad av den lille cellvägg-lösa bakterien nu i höst och det är inte kul alls. Vet många som har haft långalånga förkylningar orsakade av mycop.Om den inte behandlas kan den bli värre (lunginflammation) eller "bara! sitta i i flera månader. Krya på dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade