fredag 5 mars 2010

Fredag!!!

Nu är det fredag igen, och denna fredag är jag ledig.. Så gott!! Jag känner mig likadan som igår med lite lätt huvudvärk och lite känsla av att bli förkyld.. Jag har tre personer runt mig här hemma som är förkylda så det är ett mirakel om jag kan få vara helt frisk till på tisdag då jag skall opereras.. Men jag hoppas.. Echinagard och c-vitaminer är inhandlade. så det stoppar jag i mig och på pizzan vi gjorde ikväll så skivade jag på rå vitlök så nu doftar jag säkert gott.. Men jag skall försöka mota bort förkylningen, annars får jag skjuta på operationen och det är ju inte hela världen men det hade varit skönt att få den överstökad..

Kom på för en stund sedan att jag hade en bild från när jag bytte ut min kjol mot ett par jeans när jag var i Italien.. Jag hade ju med det i utmaningen jag gjorde i förra inlägget.. På bilden här är jag 3 månader från 18 år.. Jag gillade hans jeans och ville byta med honom, och det fick jag om han fick min kjol så vi bytte.. Nu ångrade han ju sig efter ett par timmar och kanske tur det för så snygga var de inte.. Ha ha.. Och lite korta var de minsann med.. Men detta är ju 22 år sedan..

Lovade ju igår att visa lamporna som hängdes upp här hemma igår.. Köpte dem innan jul på Indiska.. Kanske lite farmorsvarning på dem men jag gillar dem och de passar i vårt gröna kök..

Idag var det ju min vägdag med och så besviken jag blev.. Jag har verkligen skött mig både vad det gäller mat och träning och ändå hade jag ökat i vikt.. Bara 3 hg men tycker ändå det är underligt.. Jag blev så sur och arg så jag satte i mig några sådana här...
Säkert jättebra att äta såna och det hjälper säkert mot övervikt.. Bästa medicinen... NOT!!! Men nu gjorde jag det i ren ilska så nu är det bara att glömma det och sätta fart igen och hoppas på bättre resultat nästa vecka..
I morron skall vi till vänner för att äta gott så det kanske inte hjälper till men jag kan ju äta nyttigt fram till jag skall till dem och sedan räkna kalorier från söndag igen.. Det här med vikten är inte kul.. Jag har ju så himla lätt för att öka i vikt med.. Blä!!!
.
Nu skall jag kolla klart på Skavlan och sedan lägga mig tidigt, är rätt trött idag..
Njut av fredagskvällen och fina lördagen..




8 kommentarer:

fröken Sätterlund ✯ sa...

Men Mia, du vet ju att muskler väger mer än fett!! Det är det som gör skillnaden :)

Håller tummarna för att du håller dej frisk! Jag brukar dricka en dricka som heter Recovery, med fläder och citron har jag för mig. Finns lite överallt, den tllsammans med sömn gör susen :)

Kramar i massor!

Pierre sa...

Arg och godis känner jag igen. Ingen bra cirkel. Ha en trevlig helg och hoppas du håller dig frisk.

Nina sa...

Haha, jag tycker han skulle behållt kjolen! ;)

Nu håller jag tummarna stenhårt att du ska slippa bli sjuk!

Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Men du som nån annan skrev muskler väger ju mer det kan ju vara så om du motionerar lite så kanske det är nya muskler som kommit till :o)
Ha en härlig dag!
Kramis/LenaS

Gårdsromantik sa...

Förr åt jag mycket esberitox -kaske det kan fungera?

Hoppas att du får vara frisk till operationen.

Kram Maud

nettan sa...

stoppa i dig hela vit peppar korn 10st 3 ggr /DAG .. de brukar hjälpa..... snygga lampor... kramN

Patricia sa...

Skönt med lite helg-ledighet för dig. Hoppas du inte blir sjuk så du får genomföra din operation.

ha ha..det var en härlig bild från Italien...=)

Ja du, den förbannade kampen mot övervikten...jag har ingen motivation eller ork att ta tag i det fast jag vill och borde...suck!!

Ha en skön lördag!!
Kram Patricia

Vitt o Vältummat sa...

Hoppas du klarar av att mota bort förkylningen så du slipper skjuta på operationen.
Häftig bild den där du bytte ut din kjol...Tur att du bytte tillbaka. Kjolen var finare:-)
Kram
Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade