söndag 1 april 2012

Kalasande..

Några dagar sedan jag skrev, har knappt rört datorn på några dagar och det är rätt skönt att pausa från den emellanåt.. Jag är allt mindre på fb och det känns så gott att jag inte känner att jag måste in där.. För jag skall villigt erkänna att jag var lite beroende av det innan.. Egentligen skulle man ju plocka den helt men det vill jag inte, inte än iaf.. Har ett par grupper som jag gärna vill och faktiskt behöver gå in på ibland för att kolla upp information som jag måste ha.. Och så har jag ju min fotosida jag vill fortsätta med där..
Bloggen vill jag ju absolut inte sluta med heller för jag gillar att skriva och jag gillar att läsa bloggar..
 I fredags var jag och min mamma hos min mormor och hjälpte henne.. Mamma putsade fönster, jag dammade  på de lite högre höjderna, de lägre ville mormor ta själv, dammsög gjorde jag och torka golven ville hon också göra själv.. Vi var också och handlade åt henne.. Träffade också min ena kusin en kort stund, alltid trevligt då vi träffas så sällan..
Igår firade vi min son, Johannes.. Han fyller 20 på långfredagen men jag jobbar påskhelgen så därför firade vi det nu, han kommer ju säkert att fira med sina vänner i helgen med..
En lugn kväll var det igår liksom hela helgen.. Ikväll startar jag mina nattpass, åtta tolvtimmars pass nu på två veckor skall jag göra innan det blir dag- och kvällspass igen..


Hoppas ni alla har haft en fin helg och att er påskvecka blir en bra sådan..

 

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är så det ska vara...att man kan ta en paus ibland och att det inte blir ett beroende eller tvång att vara ständigt närvarande i de sociala medierna. Vad mysigt att hjälpas åt att städa. Jag var med i en syjunta för några år sedan. En av tjejerna hade fått hem sin nya säng och ville ha hjälp att sätta ihop den, de gjorde vi tillsammans + tvättade fönster, hängde upp nya gardiner, dammade och fixade och vad gott det var att fika efter "väl förrättat värv"=). Då sa vi att vi kunde ju turas om och städa tillsammans hos varandra för det gick som en dans.

Ha det gott!
Kram,
Regina

LjuvligtLantligt sa...

Hello Mia.
Jag älskar dina bilder så nej..du får INTE sluta blogga :)
Kram Git

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har aldrig gått med på fejan, tror jag skulle sitta alldeles för mycket med det. Så fint din påskkaktus blommar.
Kramar
AnnaMaria

Anna sa...

Vilka fina bilder, så levande!!
Lite beroende är man av facebook, inte bara de utan hela datan :)
Kram

Hoffmans Design sa...

Vilka härliga bilder. Ha en kanon måndag Kram Hoffmansdesing

Jenny sa...

Hej Maria!
Håller med, ibland är det skönt att vara ifrån datorn några dagar. Jag bloggar hellre än är på FB:)

Ha en skön påskvecka!

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade