söndag 31 maj 2009

SRF på G..

Så var det då dags.. Dags för årets happening här omkring, SRF!!! Ja det drar ju inte igång förrän på onsdag men för många som jobbar med att bygga scener osv så har det börjat för ett tag sedan redan.. Och i natt skall jag jobba mitt första pass som gatevakt nere i Norje där festivalen skall vara.. Jag skall se till så bara de personer som har rätt till att vara på området kommer in och att resten håller sig utanför.. Det är tredje året på raken jag jobbar som gatevakt, ett riktigt kul jobb med härliga människor..

Jag börjar 00.00 och jobbar till 06.00, då är man rätt mör och frusen och det skall bli gott att komma hem och krypa ner under ett varmt täcke och sova några timmar.. Sen jobbar jag två nätter på ordinarie jobbet.. Jag har tagit semester från mitt två nätter i helgem just för att kunna tillbringa min tid på festivalen.. Just nu känns det lite som att jag nog vill vara hemma lite med, jag behöver verkligen vila upp mig lite med.. Känner mig så jäkla trött i kroppen.. En låååång semester hade suttit fint nu men det får jag vänta med några veckor..

I onsdags när dottern kom hade hon sin hund med sig så igår tog jag henne och gick en lång runda, både hon och jag var trötta efter den, men så skönt det var.. Jag behövde rensa lite tankar, var lite nere igår och har varit det lite idag med men jag pratade med sambon så jag hoppas det jag hade inom mig löser sig..

Nu skall jag vila lite innan jag skall köra och hämta min kompis och sedan vidare till Norje för nattens jobb i kyla, för det brukar bli duktigt kallt på natten även om det varit kanon väder på dagen som det har varit idag..

Ha nu en bra kväll och natt och ha oxå en underbar måndag..

Kram
Mia

5 kommentarer:

Pia sa...

Promenader och samtal brukar vara bra medicin om man känner sig lite låg. Hoppas det känns bättre snart... skickar en stor kram!

Pia

Nettan sa...

prata hjälper alltid..
ha det gott..
kram N

Patricia sa...

Ja som du jobbar så är du värd en lååång semester.. =)

Hoppas natten i Norje gick bra och att du får några roliga dagar på SRF...blir så avis, vill med åka dit! Var på väg dit för några år sen med ett X men kom inte iväg...=)

Hoppas du sover gott nu och får en skön dag innan du far iväg och jobbar igen.

Kram Patricia

Fredrik Jacobsson sa...

*ler* det låter gott med ett avbrott i det vanliga traskandet med lite Sweden rock aktiviteter :) glöm inte bort dig själv och hoppas dina promenader och samtal med din sambo får utlopp för det som inte känns så bra,för jag vet hur sådant tär på en. Njut livet vännen och må bra :) Kramar från denna där :)

Ebbas änglar sa...

Vad roligt Mia att du blev nöjd med ängeln! Hon får bli din skyddsängel.... Ta hand om dig, får oxå svackor ibland & då är det skönt att prata av sig lite med den man lever ihop med. Kram till dig från mig!!
Malin ^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade