torsdag 28 maj 2009

Utspark i kyla..

Ja idag var det utspark för treorna på Nordenbergsskolan här i Olofström.. Jag var nere och kollade när de marscherade genom byn glada i hågen och studentsången skallade så det hördes över hela kommunen..
Men hy vad kallt de fick stackarna.. Det blåste otroligt mycket och det var kalla vindar.. Tänkte på alla tjejer som kom i sina korta kläningar med bara axlar.. Iof hade de flesta lite alkohol innan för men de måste ha frusit ändå.. De slapp iaf regnet så lite tur var det ju ändå..


Ikväll har jag varit på möte med dem som jag skall jobba för när jag skall vara gatevakt på SRF.. Den roligaste händelsen på hela året och jag längtar verkligen.. Hoppas bara att vädret är lite bättre då..
Jag skall jobba tre pass från må-fre, jag har fått otroligt bra tider så jag jobbar nästan inget när själva festivalen är igång, hur bra som helst, jag hinner kolla på vad jag vill och rocka loss ordentligt..
Det är tredje året jag jobbar där och det är verkligen fantastiskt roligt och verkligen värt att jobba sammanlagt 18 timmar för att få komma in alla 4 dagarna..

NORJE OCH SRF... HERE I COME!!!!

Ha nu en bra natt och en underbar fredag..

Kramen
Mia

6 kommentarer:

Pia sa...

Vilka roliga dagar Du har framför Dig! Hoppas vädret blir så där kanon som man bara önskar till en Rockfestival!
Kram,
Pia

hemma hos lilla mej sa...

VVilka mysiga dagar Du har framför dej.Hoppas bara att solen tittar fram för då blir det ju ännu bättre.Ha en skön dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

Patricia sa...

Fy fan va roligt att få vara med på SRF .. något jag velat göra i massor av år men aldrig gjort.

Jo Muscavadosocker är ett speciellt socker, finns olika sorter, men det är maffigt, klibbigt och har en speciell smak, lite lakritz ton tycker jag nästan. Fick idén till det fårn Leila Bakar, hon använder det ofta, så jag böt ut en del av sockret i mitt vanliga recept mot detta och ska nog prova lite mer nästa gång och se om smaken blir mer präglad.

Kram Patricia

Patricia sa...

Du har fått en utmaning av mig om du vill...se på min sida =)

Kram

Nettan sa...

ha en skön helg
kram N

MO sa...

Ja lite trist var det minsann, men som dagen började kunde jag ändå inte låta bli att vara tacksam över att det mestadels var uppehåll o hyfsat väder. Vi satt ute på altanen o åt o drack, tur att infravärmen fanns för annars hade det blivit riktigt kallt....

Lite vemodigt känns det allt att se sin "lille" som marschera ut från skolan sådär...
Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade