onsdag 13 maj 2009

Min första blogg på blogspot.se..

Jag har bloggat tidigare fast då på blogg.se men jag fattade inte hur man skulle göra sidan snygg så därför bytte jag efter att jag blivit rekomenderad denna sida.. Jag har försökt att leka fram lite men känner att det är mycket till jag vill lära mig så sidan blir ännu vackrare.. Men alla är vi barn i början.. Jag vill ju tex ha en snyggare text.. Får fråga de som rekomenderade hur man gör..Jag är alltså en 38-årig två barns mor som bor tillsammans med mina barn, sambon Patrick och hans barn och så vår lilla katt..

Vi bor i ett ganska stort hus som vi köpte i augusti förra året.. Det finns ganska mycket att göra på huset men vi tar lite i taget.. Just nu väntar vi på snickare som skall lägga nytt tak till oss..Mitt stora intresse är att fotografera och det kommer att synas i denna blogg fast inte just idag för just nu är jag så trött så att ögonen går i kors här..

Jag jobbar 100% natt som personlig assistent och har jobbat natten som var.. Somnade sen idag och vaknade tidigt.. I natt är jag ledis så nu skall jag krypa till kojs..Säger god natt och på återseende..Kram

Mia

2 kommentarer:

Patricia sa...

Hej och välkommen hit!... ;)
Jo om du vill ändra teckensnitt så får du gå in under fliken "Anpassa" och sen väljer du "Redigera HTML" under "Layout"-fliken och sen får du leta rätt på alla ställen där ditt nuvarande teckensnitt står och ändra till det teckensnitt du vill ha (kan du ta från Word t.ex) sen är det fixat.

Kul att ha dig här med!
Kram Patricia

Patricia sa...

Titta du fixade det!... =D
Lycka till med bullbaket idag...synd du bor så långt bort, annars hade jag kommit o smakat =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade