onsdag 20 maj 2009

Mitt i veckan dagen..

Ja så var det då onsdag.. Ja onsdagen har ju snart gått den med.. Den startade ju inte så bra vädermässigt med åska och ösregn men den har fortsatt desto bättre med strålande solsken och värme..
Dagen idag har varit lugn och skön, tycker inte jag har gjort så mycket..
När sambon tagit sig till sitt jobb så tog jag tag i min cykel och gav mig av på en tur.. Motvind är inte kul men det var det jag fick cykla i det mesta av tiden, men å andra sidan så känns det bra eftersom jag fick ta i lite extra.. Tog såklart kameran med på min tur och stannade till och plåtade lite så att jag har lite bilder att visa..
När jag väl kom hem från min härliga cykeltur, där jag för övrigt stannade till i Jämshög och köpte en kedja i järnaffären, så tog jag mig i kragen och planterade mina fuccia jag köpte för några dagar sedan.. Jag ville haft andra amplar att hänga dem i men inte hittat några som jag vill ha.. Eller jo jag hittade jättesnygga när jag var och shoppade på Hörnsjönsplantskola men de kostade 350 kr styck och det var jag för snål för.. De jag har köpt hittade jag på Maxi och får duga så länge.. Kedjan jag köpt använde jag till att hänga dem i.. Blir det bara slipat och målat på balkarna så kan det ju bli rätt så snyggt..

Jag har varit ledig även idag och det har varit skönt.. Men nu när de flesta andra skall ha långhelg då skall ju jag jobba såklart.. Jag går på i morron kväll och så jobbar jag 4 nätter.. Ganska tufft pass, man är rätt så sliten efter 4 nätter.. Och lite tråkigt att jobba när de flesta andra skall ha långhelg men så är det ju.. Och tur att jag trivs med mitt jobb, då är det ju lite lättare att gå till jobbet..

I helgen är det marknad här i byn med, Holjemarknad.. Det är vart år vid denna tiden och är byns största händelse på året.. Tre dagar med krämarmarknad och tivoli.. Det är Lions här som ordnar det och min sambo Patrick är med där så han kommer i stort sett bo på marknaden från i morron till på söndag så vi kommer inte att ses mycket.. På fredag kväll skall jag ner i ett underhållningstält och äta tillsammans med honom och ett gäng vänner men jag får ju gå ganska tidigt då jag skall jobba.. Men god mat får jag ju iaf , inte fel det..

Nu skall jag dejta min soffa en stund till innan jag skall dejta sängen.. Hoppas ni kommer att sova gott och att eran torsdag blir en bra sådan antingen som lediga eller om ni jobbar som jag skall göra..

Kram

Mia

2 kommentarer:

Patricia sa...

Härliga bilder, fåren är så söta! =)

Jag dejtar oxå soffan men ska snart ge mig till sängen så jag kommer upp till jobbet i morronbitti... =/

Kram Patricia

MO sa...

Tufft pass....trist att du inte hinner hänga på marknaden så mycket....hihi, det gör nog inte vi heller, men en langos kanske man hinner trycka i sig (tycker det är gott).
Ja det blev oväntat fint väder idag, härligt, jag är en riktig soldyrkare, alltså humöret blir så mycket bättre med solen som tittar fram;)

Vilka härliga bilder, märks att man bor lite på vischan när man kan cykla förbi hagar med får o vacker grönska..

Sov gott, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade