tisdag 26 maj 2009

Anfallande måsar!!

Ja det är sant.. Igår skulle jag sitta ute i trädgården och sola för det var underbart väder med klarblåhimmel.. Ett par timmar satt jag där sen rätt som det är så börjar måsar gå till anfall.. De störtdök mot mig och gled upp igen precis innan de träffade mig och så höll de på varenda gång jag gick ut i trädgården.. Jag blev riktigt rädd för dem.. Jag var inne på nätet och läste om det.. Förmodligen har de ungar i vår skorsten som de beskyddar och då gör de på detta viset några dagar så jag hoppas de slutar snart.. Man vill ju kunna sitta i sin egen trädgård utan att vara rädd för störtdykande stora gapande fåglar.. När det är över och ungarna är väck så skall vi upp och rensa skorstenen och lägga över nät så man slipper detta nästa år.. Inget kul alls..
Så framåt kvällen när jag tröttnat på fåglarna så tog jag en cykeltur på 52 minuter istället och då cyklade jag förbi denna fina stenlänga.. Finns många små vackra ställen i min kommun..


Idag gjorde jag ett nytt försök att sola och idag gick det lite bättre men lite håller de på fortfarande.. Jag satte stolen och filten så nära väggen jag bara kunde för så nära väggen vill de inte flyga så antingen var det därför det var lite bättre idag eller så börjar de lugna ner sig..
Detta var min solhörna idag iaf :-D


Och detta är utsikten från min solhörna.. Vi har en kanal som går nedanför och rakt över den är det skog.. Ganska mysigt faktiskt.. Men vi skall sätta ett staket ner mot kanalen så det känns lite mer ombonat.. Det är ett stup rakt ner till kanalen med så det känns ju lite tryggare med ett staket där.. Tror det kan bli snyggt.. Men som vanligt så får man prioritera så det får vänta lite.. Taket först och sen skall vi fixa balkongen som varken har golv eller räcke ännu, men det skall bli i sommar och det kommer absolut bilder på det så småningom..

fönster.. Ikväll har jag varit hos min kompis Anna och putsat hennes Hennes st
Jag har varit ledig natten som gick och är ledig denna nu med.. Såååå skönt att ha lite ledighet och med vädret som varit är det ju ännu bättre.. Jag har legat i bikini ute (nära väggen då) och solat och fått lite färg.. Bränner lite i huden och det känns så gott..

Ikväll har jag varit hos min kompis Anna och putsat hennes fönster.. Hennes stora son tar studenten på torsdag och de skall ha festen hemma och hon har så jäkla mycket att göra till den så jag erbjöd mig att hjälpa till, så alla hennes fönster i huset är nu putsade.. Skulle behöva ta mina med men det får bli en annan gång..


Nu skall jag sätta rumpan i soffan en liten stund innan det är läggdax.. Ha nu en bra natt och en härlig onsdag..

Kram till er från mig
Mia

4 kommentarer:

Nettan sa...

HU SÅ HÄMSKT...
Hoppas du fick nån sol trots allt.. här lyser solen med sin frånvaro...
sköt om dig.. kram N

Pia sa...

Hoppas Du får några härliga lediga dagar nu... det är Du värd efter Dina nattpass!
Njut för oss som jobbar! :)

Kram,
Pia

Patricia sa...

Ja det var ena jobbiga måsar du har, hoppas de ger sig snart.. =)

Ni bor så mysigt, med skog och kanal och allt, kommer att bli jättefin när ni får det som ni vill ha det.. =)

Må så gott, nu är det natti natti här med.
Kram Patricia

Loppisliv sa...

Hejsan Mia och tack för din rara kommentar. Men se där ja, vi bor ju nära varandra vi :-) Fy sjutton vad otäckt med måsar som anfaller, när jag cyklar till jobbet ser och hör jag måsarna, och det är så mysigt för då känns det som om man bor vid havet, men nu får jag kanske se upp så de inte anfaller. Ha det så gott, vi hörs. Kram Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade