onsdag 27 maj 2009

Jordgubbsfrukost..

Ja idag blev det en härlig frukost med jordgubbar, mjölk och mackor.. Årets första svenska jordgubbar för mig.. Sååååå goda de var.. Söta och härliga..

Idag har det varit en lugn dag.. På morronen körde jag sambons äldsta dotter till skolan, hon är på skolresa och hade lite packning som skulle med så jag körde henne.. Tidig eftermiddag gick jag ner till byn för att kolla på Nordenbergsskolans karnevalståg.. Det var inte många klasser som var med men de som var det var så fina så..

Nu ikväll har jag suttit och läst lite bloggar som jag följer.. Några av dem är med tragisk bakgrund.. Nån som mist sitt lilla barn i cancer, en kvinna som huset brann ner för och efter ett par månader dog hennes man, en pappa som miste frun och sin bebis i en trafikolycka där han satt bakom ratten, han fick ut stora dottern som fick svåra brännskador och andas med en slang i halsen idag.. Läser Englas mammas blogg med.. Det är så tragiskt och man får sig en tankeställare.. En tankeställare om att man skall vara glad för det man har och leva i nuet.. Man vet aldrig vad som händer i framtiden.. Ta vara på det man har och ta vara på de man har nära.. Livet är inte en självklarhet..
Med dessa ord avslutar jag för idag och skall nu jobba lite här.. Ha en bra natt och dröm fina drömmar..
Massor av kramar..
Mia

2 kommentarer:

Nettan sa...

Låter gott.. själv går jag på GI-NOLL diet inga kolhydrater, ingen frukt, bröd pasta mm
bara grädde och protein..det bränner fett..
men kilona rasar...6 kg på 3 v..
jordgubbaran får vänta till semstern. för då går jag över på viktväktarna s mat...
ha en bra dag ... kram N

Patricia sa...

Ja du har så rätt, man glömmer att leva för dagen, man oroar sig i onödan, strävar efter mer och mer och är aldrig nöjd....nej så illa är det inte men generellt är vårt samhälle så idag.

Jag brukar försöka tänka att det finns andra som har det sämre än mig vad det än gäller, att jag ska vara glad för det jag har men man behöver ständigt påminnas om att vara rädd om det man har, visa sina nära att man älskar dem varje dag o.s.v.

Fina ord från en fin människa (du)... *kram*

Hoppas du får sova gott idag när det är bra sov-grå-väder.

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade