lördag 23 maj 2009

Marknad, mat & godis!!

Idag har jag sovit rätt bra, kl 14.35 vaknade jag, såååå skönt.. Pallrade mig upp och mötte son med kusin när jag skulle på toa.. Kanske inte så kul för 17 årig son att möta mig nyvaken i bara trosor och en t-shirt när han har kompis hemma.. Ha ha.. Men men, trodde ju inte han skulle vara där då han är hos pappa denna helgen, men det gör ju absolut ingenting.. Är ju så glad när de kommer upp så där utan att man vet om det :-)

Promenerade ner till marknaden för att möta upp Patrick så vi skulle få lite mat i oss.. När jag kom ner så var det prisutdelning på Drog Fighten som hade gått avstapeln under dagen.. Det är sjätteklassare i hela kommunen som jobbar mot droger och så nu i slutet av terminen så har de en tävling där första pris är en resa till Tyskland för hela klassen till ett badställe och ett tivoli.. Detta året var det Jämshög som vann och de var så lyckliga..


Efter prisutdelningen så var det Hasse "Kvinnaböske" Andersson som intog scenen , men då gick vi för att få i oss lite mat..
Thaimat blev det.. Gott som tusan men starkt var mitt så jag har varit törstig resten av dagen..
Efter inköpande av strumpor som jag var stort behov av så åkte vi hem, men jag stannade såklart vid godisståndet innan.. Jag blir så arg på mig själv för att jag har fått så jäkla dålig karaktär.. Köpte marknadskarameller vilket jag inte borde.. Har satt i mig en del men lämnade resten hemma nu när jag for till jobbet..

NU MÅSTE DET BLI ANDRA BULLAR MIA!!!!!! Jag måste skärpa till mig.. Måste börja väga och mäta min mat igen och föra matdagbok på MåBra och så fortsätta mitt motionerande ordentligt.. På fredag skall jag kunna skriva här att jag minskat istället för ökat i vikt om det så bara är ngt litet hg.. Det är ju ner jag skall inte klättra upp de där hemska kilona igen.. Det är tufft men en dag skall jag vara så pass så jag trivs med mig själv, så det så..

Ha nu en bra natt och en härlig fortsatt helg.. Jag jobbar nu min tredje natt av fyra så jag börjar äntligen se slutet av denna helg..

Kram Kram

Mia

4 kommentarer:

Pia sa...

Vi tar ett nytt tag på MåBra Du och jag tycker jag.... jag måste nämligen också ta tag i godis-Pia ordentligt. Har inte varit på MåBra-sidan på länge men det börjar bli dax.

Om vi peppar varandra så kanske det går lättare! ;)

Kram

Nettan sa...

jag kan peppa från skåne....sista natten juvligt... kram N

Patricia sa...

Ja du är ju inte ensam om att behöva skärpa till sig...försöker ladda mentalt för en nystart jag med.

Visst är det härligt när ungarna är hemma fast det ska vara hos sin pappa, jag glömmer ofta att han inte "ska" vara här för han är här nästan jämt ändå, i alla fall flera gånger i veckan... =)

Nu ska jag iväg och ha en Underklädesvisning med BH-skola hos ett gäng tjejer... =)

Ha en bra dag när du vaknar!
Kram Patricia

Fredrik Jacobsson sa...

*ler* marknadsgodis räknas inte riktigt som vanligt godis förutsatt att det inte köps på var marknad :) men du är mänsklig Mia Maria och då så känner jag mig inte så dålig som person heller :) men jag är aldrig skadeglad. ludwig har börjat med att han vill att jag ska hejja på honom när han ska göra vissa saker o de fungerar på honom. så hejja hejja hejja mia maria kör på så de ryker, jag tror på dig o att du fixar det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade