torsdag 14 maj 2009

Tack Patricia!!!

Ja, tack Patricia för hjälp med bloggteckensnitt.. Nu är jag nöjd med det iaf men det finns ju en massa till som jag vill kolla och kanske ändra på..
Idag har jag hunnit med en stavgångsrunda och 80 kanelbullar är bakade.. Jag skall ha smyckesvisning/försäljning här på söndag och bullarna skall vara till fikat.. Igår bakade jag Snoddas eller Kärleksmums som de flesta kallar dem, men för mig har de alltid hetat Snoddas..
På söndag kommer alltså en tjej från Karlshamn hit och visar sina egenhändigt gjorda smycken, mycket fina tycker jag.. När hon är här kommer det oxå tre killar och spelar för oss, PPM heter den lilla trion.. Kan ju bli kul med livemusik till smyckesförsäljning..

Detta armband har jag redan beställt av henne.. Tycker det är jättefint.. Hon skall oxå göra ett långt halsband där det bl.a skall hänga en likadan ring som på armbandet men med texten Stolt mormor på ett och stolt farmor på ett som barnen skall ge på morsdag om drygt två veckor.. De som skall spela för oss är dessa grabbar

Tror att detta kan bli himla kul.. Tyvärr jobbar jag ju natten innan och natten efter men det får ju gå ändå, detta var enda dagen vi fick ihop då alla inblandade kunde..

Idag är jag iaf ledig och det är skönt, fast det blev ju en del jobb hemma istället.. Ha ha.. Men det är ju sånt man måste göra eller iaf vill göra för att trivas..

Nu är jag nyfiken på om denna blogg funkar med de bokstäver jag vill ha osv så nu slutar jag minsann att blogga för idag..

Ha det gott alla..

Kramen

Mia

2 kommentarer:

Patricia sa...

Åh, det var så lite så.. =)
Synd avståndet är så stort, annars hade jag kommit på söndag, vilken lyx med live-musik till oxå.. =)

För att lägga upp bilder-text m.m vid sidan om så går du in på "Anpassa" igen och då får du upp "Lägg till och ordna sidelement" och då har du rutor det står "Lägg till en Gadget" och om du klickar på en sån så kan du välja om du vill t.ex lägga till en bild.
Där lägge du även in HTML-texten som du kopierat från sidan du hämtat ny bakgrund från och lägger in den som "HTML/Javascript" och vips så har du en fin bakgrund oxå... =)

Kram Patricia

Anonym sa...

Hej svejs! Jat tittar in på din blogg för jag blev lixom lite nyfiken. Funderar på att börja blogga, men vet inte.. Funderar ett tag till, tror jag ;)
Jag fattar inte hur du hinner allt. *impad*
Ha så kul på söndag! Jättefins smycken!
Kram NinaG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade