söndag 30 maj 2010

Vinst, studentbal och loppisar :-D

Detta var ovanligt av mig.. Att inte skriva blogg på ett par dagar.. Men jag har inte haft tiden att skriva och inte ens att läsa era bloggar men idag har jag haft lite tid nu ikväll så dagens blogginlägg är lästa nu..

I torsdags fick jag ett litet paket i brevlådan och det älskar ju jag.. I det låg en fin kökshandduk med Mårbackabrodyr på.. Den har jag vunnit hos Åsa som har bloggen Atelje Annorlunda.. Hon har själv sytt broderiet.. Min handduk kommer att användas som bakduk, till disk vill jag inte ha den.. Tack snälla Åsa, den är jättefin och jag blev så himla glad..

I fredags så började dagen bra med kanonväder.. Så istället för att sova en stund efter jobbet så åkte bikinin på och jag lade mig i solen istället.. Sååå gott.. Tyvärr försvann solen i slutet av förmiddagen och det blev mulet och tråkigt och till slut öste regnet ner i några timmar.. Det slutade lagom till studenterna skulle på bal.. Jag var nere vid hotellet och kikade när de vackra paren kom och gick in på hotellet.. Jag plåtade var enda par.. Bilderna kommer att komma in på min pixbox sida nu under kvällen om man vill kika.. De hade verkligen tur med vädret för ca 30-45 minuter efter att alla kommit in på hotellet så vräkte regnet ner och det blixtrade och åskade, så de hade enorm tur..

I lördags så startade jag och Amanda dagen med att åka på två loppisar.. På den första så fyndade jag en gammal kista, en gammal tvättbräda, en fönsterlampa och en gjutjärnsgryta/kruka.. På nästa loppis så köpte jag en gammal kopparkittel och en flaska.. För allt detta gav jag 260:-, och jag är jättenöjd.. Kistan luktade lite unket inuti så den står med öppet lock på altanen just nu, den skall få ta hand om lite lakan sen, har så dåligt med plats till dem.. Kitteln har hamnat på min hylla i köket och flaskan tillsammans med andra liknande flaskor i ena köksfönstret.. Lampan skall få hänga i sovrumsfönstret, tyckte den passade till den stilen jag har där.. Gjutjärnsgrytan skall få lite blommor i sig och sedan få bo på altanen, tror jag iaf, blommor definitivt men om den i slutändan kommer att vara på altanen det återstår att se.. Tvättbrädan vet jag inte riktigt än, jag har ingen bra eller trevlig tvättstuga (än) så den skall nog få vara uppe någonstans, kanske i badrummet..

Efter loppisarna körde vi och hämtade mina föräldrar och fortsatte sedan mot Karlshamn till min mormor.. Mamma ville dit och fira morsdag så jag ställde upp och köra..
På kvällen hade vi gäster då vi åt och drack gott.. Grillat blev det med en goer potatisgratäng till det och pannacotta till efterrätt..
.
Idag är det ju morsdag och oxå min mammas födelsedag, så hem till mamma for vi för att äta buffé.. mums så gott det var.. Mamma fick en "dramaten" från IKEA vilket hon verkade bli glad för och så hade jag plockat en stor bukett liljekonvaljer, vi har massor tvärs över vägen.. Vi har lite i trädgården med men de vill jag ha där och skall inte plocka dem..
En tur till Patricks föräldrar blev det med, dit hade jag med lite frukt för mer onyttigt ville jag inte äta denna helgen.. Jag promenerade hem efter det, 48 minuter tog det.. Såååå gott att promenera ner maten jag ätit hos mamma..
Mors dag är ju annars en dag som jag är lite emot, liksom fars dag och alla hjärtans dag så när inte mina föräldrar finns mer så finns inte de dagarna heller.. Så något av mina barn har jag inte fått, de är ju uppväxta med det och tycker inte det är något konstigt.. När de var små så ritade de någon teckning eller så men vi har aldrig köpt något som de skulle ge på dessa dagar..
.
Nu har alla våra barn åkt till sin pappa respektive mamma så här är så tyst.. Får se hur länge vi är utan barn, Patricks kommer inte förrän om två veckor och mina vet vi inte, de dyker upp när de känner för det.. Amanda har varit här över en vecka och Johannes åkte redan i tisdags till sin pappa..
Njut nu av kvällen det skall jag göra i soffan här.. I morron är det VV och jag behöver alla tummar det bara går, känns som att det lilla jag har slarvat gett negativt resultat, men jag vet ju inte förrän i morgon strax efter 17.30.. Ha nu en bra kväll..



13 kommentarer:

Patricia sa...

Kul med loppisbesök...och fina fynd gjorde du med. Nu var det länge sen jag var på loppis.

Ja du, jag håller med dig, det är så komersiellt med alla dessa "dagar" som ska firas, jag är med lite anti men har alltid firat även om vi bara köper en enkel blomma så där lite symboliskt ... det viktigaste är att ta tillfället att träffas tycker jag.

Hoppas det går bra på VV...jag tycker du är jätteduktig i alla fall!
Kram Kram

Anonym sa...

Fin handduk och fina loppisfynd.
Vi firar inte morsdag heller och inte min mamma men jag fick ändå lite presenter idag av barnen. Vi firade svärmor i stället.

Ha det gott !!! Kram Annika

Godastunder-tokigaidéer sa...

Låter som du har haft en fullspäckad helg, så har det varit här med, jag har svårt att hinna blogga på helgerna.

Ha det gott
Kram Anna

Nyanser av vitt sa...

Oj vad du fyndat för en liten peng. Jag tror det kommer att gå bra på VV. Du är superduktig
Kram

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Ooo... Vad fina loppis fynd..
Håller alla tummar jag har & några till. Vet ju hur de är..Just nu e de svåååårt...Köpte en påse godis idag...Men oj vad gott de var..
Lycka till vännen
Kramisar
Sus

Nina sa...

Oj vad mycket fint du fyndade :) Och en jättefin handduk du hade i paketet med!

Mina tummar är hållna! Lycka till hos vv!
Kram Nina!

Malin - Ebbas änglar sa...

Grattis till din vinst!
Vilka fina loppis-fynd du gjort, det är så härligt när det inte lämnar så stora hål i plånboken =)

Angående den fina soffan du fick, så tycker jag att den är jättefin som den är. Smälter bra in med naturens färger.

Ha en fin vecka!
Kram Malin

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka underbara loppisfynd och jag hoppas vågen visar ett minus hos VV!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Uttan sa...

Ååå vilka fynd...tvättbräda är jag på jakt efter du hade tur verkligen.
Kistan har jag en lika den står just nu på magasinet men jag måste nog hitta en plats för den.

Morsdag har jag sagt till mina flickor som också är mammor att vi ska ta en kväll i sommar bara vi tre och ha lite mysigt.

Nu packar jag husbilen det blir en tur och det ska bli skönt.
Önskar Dej lycka till med vägningen.Och var inte besviken ifall Du inte går ner varje gång det är nog bra om det inte går för fort ner också.

Kramar!

Tjohalia sa...

Vilken fynd! Det är alltid så jätteroligt att hitta såna fynd till billigt peng!
Grattis till vinsten. Det kommer bli fint!

Stor kram!

nettan sa...

vilka fina fynd.....kram

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Jag lovar att jag ska visa vad det var i mitt fina paket.
Sköt om dig
kramis

Åsa sa...

Så många fina fynd du gjorde. Skulle själv behöva en loppisrunda. Håller på att göra iordning en loppisbod på gården.
Kul att du gillade handduken.

Kram Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade