tisdag 25 maj 2010

Skurväder..

Idag har det varit ett riktigt till och från väder.. Ena stunden regnar det som om himlen vore öppen och i andra stunden skiner solen sitt allra finaste sken.. Så det var en perfekt dag att ta tag i vårt kylskåp.. Jag skurade av alla hyllor väggar och golvet i skåpet plus att jag rensade ut lite gammalt.. Fy vad otäckt det var.. Damerna i Rent Hus hade varit i sitt esse om de sett det.. Men nu är det fräscht och rent och jag har lovat mig själv att det skall städas oftare nu..

För ett tag sedan var jag i Elins butik på Hörnsjöns Plantskola, och in där kan jag inte gå utan att komma ut med något.. Denna gång blev det en kammarljusstake i fattigmanssilver.. Fin tycker jag.. Jag hade ju kunnat handla en hel del mer men denna gång blev det bara ljusstaken.. Butiken finns ju kvar så jag får ta mig dit en annan gång..

Nu ikväll var jag och Patrick ute och gick, vi lyckades missa regnet.. Strax nedanför vårt hus växer det en del liljekonvaljer så jag plockade en liten bukett.. Det doftar så gott..

Idag har jag fått de studiobilder som togs på mig när vi var i Bankeryd på kurs.. Bilderna blev jättebra, synd bara att det är jag som är på bilderna.. Men denna blev jag rätt nöjd med och en på mig och Anna..
Måste berätta om resultatet igår på Vikt Väktarna med.. Jag trodde ju inte att det hänt något men oj vad det hade hänt på vågen.. Jag hade gått ner 1,5 kg, så nu har jag minskat 3,5 kg på två veckor.. Gissa om jag är nöjd.. Detta nya pro-points systemet är enkelt att följa och jag är verkligen inte hungrig.. Så jag tror benhårt på att jag lyckas gå ner denna gången.. Efter det kommer det svåra, att hålla vikten.. Men först är det ca 14 kilo till som skall ner så att hålla vikten behöver jag inte tänka på än..
.
Nu Äntligen Hemma på tv så det skall kollas.. Njut av kvällen..12 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du varit både med att feja och fått bra resultat på vågen...Grattis !!! Vi har ungefär samma väder och en jäkla blåst, inte kul alls :-(
Ha en skön kväll !!! Kram Annika

hemma hos lilla mej sa...

Vad du har fejat och grejat.Så skönt när man är klar.Vad fina ljusstake.Vilken kanonfin bild på dej.Grattis till viktminskningen vad skoj.Kollar oxå på Äntligen hemma.Önskar dej en skön kväll gulliga du.Kramar Rita ♥

Nina sa...

Men WOW alltså! Heja dig vad du är duktig!!! Jag får väl gå den vägen med om jag ska komma igång... Lycka till i fortsättningen nu!

Kollar oxå på Äntligen hemma just nu :)

Ha det fint!
Kram Nina!
P.S. Jättefint foto på en snygg brud!

catthie sa...

Hej vännen
super grattis till viktminskningen det har du lyckats bra med.
Här har det också regnat, men någon städning har det ej blivit.

kram Catthie

Angels & Roses sa...

GRATTIS wohoo du är så duktig. Vad är det för fel på att det är du som är på bilderna?? DU är ju jätte fin! Tokiga du hihi. Ok jag funderade på det där med möten men har klarat det själv förr så jag ska klara det nu och går det inte ska jag gå på mötet. Kan vara kul. Å fattigmans silver är ju så snyggt!! Fina saker!! kram

Uttan sa...

Verkligen kul med sådan foto kurs.
Jätte fina bilder på Dej!!

Ja det nya VV programmet är toppen tycker Jag och enkelt att förstå och man får lära sig äta rätt.
Duktigt Jobbat!

Men så underbart med liljekonvaljer jag ser på bilden hur gott det doftar.

Kram!

Vardagslycka sa...

Vilken jättefin bild på dig! Och vad duktig du är med att fixa vikten! Jag kanske borde kolla på VV igen, det är dags att ta itu med alla kilon men jag har saknat den rätta motivationen...
Tack för att du alltid skriver så fina hälsningar!
Ha det bäst.
Kram, Carina

Linruz sa...

Bra kämpat vännen. Stort grattis.
Bilden på dig är jättefin.
Visst är det svårt att gilla sig själv på bilder men vissa kan man ändå vara mer nöjd över än andra.
Kram Lina

Mitt Måleri sa...

Vad duktig du är och du är ju jätte fin på bilden =) grattis!!!!
tack för dina goa rader .
ha en skön vecka
kram pia

Nyanser av vitt sa...

Hej vännen,
Vilken snygging! Bilderna är jättefina. Du är så duktig med maten och din viktnedgång. Go for it girl
Sköt om dig!
kram Agneta

Tjohalia sa...

Jag tycker du ser jättefin som du är.
MEN det är också DU som får känna dig nöjd.
Grattis i allafall till viktminskning.
Kram!

Smultronbo sa...

BRA JOBBAT både med kylskåp och viktnedgång! Bilden på dig är jättebra, du är jättefin:-)

Kram C

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade