söndag 16 maj 2010

Kalasat färdigt..

Så då var båda kalasen över för denna helgen.. Idag har vi ju varit hos min bror som fyllde år förra fredagen då vi var i Prag.. Han bjöd på varmrökt lax och det passade ju mig perfekt.. Jag var så ofin så jag hade min våg med mig.. Har lite svårt att bedöma med ögonen hur mycket jag får äta så vågen fick hänga på.. Jag blev mätt och belåten.. När det var dags för tårta så drack jag enbart te och var nöjd med det..

Jag och Amanda promenerade till min bror och sedan hem igen.. Inte så fasligt långt men iaf några minuters motion.. Nu har jag kört Amanda till hennes pappa och Patrick har kört sina flickor till deras mamma, så nu är här så tyst.. Amanda kommer på fredag igen för vi skall på fotokurs på lördagen, när Johannes kommer till mig vet jag inte men det dröjer kanske till nästa vecka igen och Patricks döttrar kommer till helgen om två veckor..

I morgon skall jag ju till Vikt Väktarna för andra gången.. Så nu skall jag se om jag lyckats ta bort några hekton från min kropp, jag hoppas det.. Jag tycker det har gått hyfsat bra i veckan men visst kan det alltid gå bättre och jag kan välja andra bättre alternativ till mina points.. Men nu börjar jag lära mig så bättre skall det bli.. Blir värre när jag skall vara fyra dagar på Sweden Rock men får försöka göra det bästa av det, ha lite egen mat med och en mängd frukter.. Jag dricker ju aldrig alkohol på Sweden Rock, vill gärna köra hem och komma hem när jag vill så de kalorierna slipper jag :-)

Gusten blev nog med trött efter gårdagens kalasande, idag var han ju inte med ;-) Han är ute hela nätterna och inne hela dagarna och sover.. Nu när det blivit varmare ute även på nätterna så är båda katterna ute och ber inte om att komma in så nu blir det hela nätters sömn för oss vilket är skönt.. Annars på vintern så skall de ut sen in efter nån timme och sedan ut igen, man håller på att bli galen på dem..

Har precis suttit och beställt från förhandskatalogen från H&M, höstkatalogen.. Jag hittade en hel del men fick ju sålla lite, har ju inte råd med allt jag vill ha.. Det kommer inte förrän i slutet av juli och då har jag hunnit glömma vad jag beställt så det blir en överraskning.. Ha ha

nu skall jag ta och fixa den sista maten för dagen här.. Håll tummarna för mig i morron när jag kliver upp på vågen.. Ha nu en fortsatt bra kväll..



10 kommentarer:

Uttan sa...

Klart jag håller Tummarna ;o)

Lilla Gusten sååå trött.....
Han tycker nog det är skönt att det blir måndag.

Kram!

Tina sa...

Hej vännen!
Tack snälla för din hälsning hos mig. Blir alltid lika glad när du varit inne & hälsat på!!
Ja, vi har envisats med att INTE klippa gräset för tidigt iår men det har kliat i fingrarna ska du veta..fniss.. men nu är det klippt =)

Har ni oxå haft kalas helg..vi oxå =)
Va flitig du är med dina points. Det kommer att gå jätte bra för dig. Det är jag övertygad om!!!!
Lycka till vännen!
Varm kram Tina

Sköna o Gröna Ting sa...

Ååå, beställt från H&M katalogen, vad härligt!!!
Den katalogen har jag inte sett röken av, får hålla utkik i brevlådan.

Själv har jag rensat ur tjejernas garderober i helgen och det resulterade i två fulla säckar med kläder som åker till försäljning på Tradera i veckan.
Jisses, dom växer så det knakar ju!!!

Ha en skön kväll du med Mia...
Kram
Marianne

Zebbes mamma sa...

Hejsan

Vill absolut inte bli "av" med dej hihihi DU är så välkommen dit också :) Tänkte länka till dej där om det är ok??

Kram Mia

Pia sa...

Håller tummarna Mia!!

Ha en kanonfin vecka!
Kram!

Ankan sa...

Håller tummarna massor, du är duktig...
Kramen

Anonym sa...

Ja det är klart att jag ska hålla tummarna för dej, hoppas du med gör det för mej, har också vägdag på måndagar.

Lycka till !!! Kram Annika

Nina sa...

Mina tummar är hållna!
Det kommer gå bra det där, du är jätteduktig!

Ni har inte funderat på att skaffa kattlucka? Så ni slipper upp på nätterna... Go bild på Gusten :)

Ha en fin dag!
Kram Nina!

livet på utanäs sa...

Jag håller alla tummar för dig , att gå ned i vikt är ett tufft jobb , men du verkar helmotiverad, så det kommer nog att gå bra ...

Ha en fin fin vecka !
Kram Sussi O

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Tack för gulliga komentarer inne hos mig. Önskar dig en härlig start på nya veckan åxå.
Kramisar
Sus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade