måndag 16 augusti 2010

MÅNDAG!!!!

Så var då äntligen måndagen här.. Vet att det inte är riktigt alla som känner lika, min sambo tex som börjat jobba efter semestern idag.. Han fick för övrigt jobba över första dagen med.. Men jag är ju ledig nu ett par nätter så för mig var det skönt att få hit måndagen..

.
Detta är Company som spelade på träffen i fredags och lördags.. De spelar covers och är kanonbra.. Min bror gästspelade med dem i lördags och honom ser ni med saxofonen i bilden här under.. Han är kanonduktig, min bror, om man nu får skryta lite med honom :-)


.
Idag är det ju som sagt måndag och just denna veckodag så är det ju vägning på viktväktarna som gäller för mig.. Ett litet minus blev det, närmare bestämt -0,4 kg.. Visst hade jag hoppats på mer men är ju nöjd så länge det står ett minus framför siffran.. Vill icke ha några plus.. Men till nästa måndag skall jag försöka ta några fler hekto..
.
Känner ju en tjej som gör egna smycken och hon hade sålt smycken på träffen där min kompis köpt ett armband som jag tyckte var så snyggt.. Så jag hörde av mig till Åsa som hon heter och ville ha ett likadant fast med annan text.. På det min kompis köpt stod det "BRITANNIA 2010", jag valde texten "AMOR VINCIT OMNIA".. Fick bild på armbandet idag som ni ser här under, smycket får jag på onsdag eller torsdag då hennes make Peter (han som sjunger i Company på bilderna här över) skall till Olofström och jobba..
Jag fick en fråga om ett litet uppdrag av henne idag som jag tackade ja till.. Vad det är får ni reda på en annan dag ;-)
Men kika gärna in på hennes hemsida HÄR ..

Önskar er alla en bra natt nu och en fin tisdag.. I morron får det bli promenad och lite städning här hemma och så skall jag köra till Karlshamn med Johannes tjej som skall åka hem med bussen.. Efter det skall jag klippa mig, så dagen kommer att gå i morron med.. Njut av tiden som är här och nu..






7 kommentarer:

Nina sa...

Skönt med lite ledigt för dig nu! Jag längtar mest till onsdag för då blir det ledigt några timmar iaf :)

Fint armband du har beställt. Kul med sånt som inte är så vanligt.

Tror säkert att din bror är duktig. Skoj med musik är det hursomhelst! Ändå roligare när man känner dom som spelar, förstås.

Ha det nu skönt på din lilla ledighet!
Kram Nina!

EM sa...

Det var fina smycken. Ovanliga och välgjorda. Det gillar jag.
Kul att din bror spelar saxofon, ett instrument som man inte är så van att höra. Tänker faktiskt på Bowie, han spelade sax för väldans länge sen, "på min tid", hi hi. Ha en bra ledighet
elsmarianne

Åsa sa...

Hej!

Hoppas du haft en skön sommar. Armbandet var jättesnyggt.

Kram Åsa

Vanilla sa...

Hoppas att du hade en skön dag igår! :-)

Kram

japp sa...

Heeij... längesen sist. TTack för din kommentar. Hoppas allt är bra me dej.Sååå himla fint armband, ska kika in på sidan.. superfint. Många kramar till dej å trevlig Tisdag..Helén.

Anonym sa...

Klart man får skryta om sin brorsa :-)Jättefint armband du ska köpa.Hoppas du haft en fin tisdag hittills. Grattis till minuset !

Ha det gott !!! Kram Annika

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hej!
Vilket vackert smycke du beställt.
Vill passa på att tala om att du har min gamla blogg i din lista. Byt ut "och" till bara "o" mellan drömmar - choklad så har du den nya istället :)

Trevlig kväll till dig! Kram Milla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade