söndag 22 augusti 2010

En trött söndag...

Oj vad trött jag var i natt, det var hårt att hålla sig vaken.. Sov en timme när jag kom hem vilket givetvis är för lite, men shit vad jag skall sova gott i natt sen..

Jag berättade ju sågen jag fick hem igår och som nu står i vår hall på övervåningen.. En hall som skall renoveras, det skall upp råspont i hall och trappuppgång.. Då skall givetvis gardinerna bytas till något mer "gammaldags", har funderat på spetsgardiner.. Lampan i fönstret skall med bytas ut när jag hittar något som kan passa där.. Nu har jag börjat titta efter en snygg, helst gammal trasmatta att lägga under symaskin och kista..

.
Nu till något helt annat.. Har funderat på hur mycket en och samma person kan ge så mycket negativ energi så man känner sig helt slut bara man har träffats en kort stund.. Har en person runt mig ibland som ger denna negativa energi.. En person som verkar vara sur och arg 75 % av sin vakna tid och en person man inte kan och inte vill välja bort, men jobbigt är det och det måste vara jobbigt för denna person att vara sån.. En person som måste gnälla på ALLT!!! Som absolut inte kan se det positiva i något utan letar upp det som är negativt eller det negativa som skulle kunna hända, inte det positiva som skulle kunna hända.. Att man orkar!! Jag orkar då inte och blir lite småsur med, det smittar av sig efter ett tag, man pallar liksom inte att vara positiv eller trevlig i det umgänget.. Nu är det ju inte alltid så men oftast..
Så.. Nu fick jag skriva av mig det, och genast känns det lite bättre :-)
.
Snart skall Patrick köra hem sina flickor och när han kommer hem skall vi ta och promenera en runda, om jag orkar.. Eller nä.. Jag MÅSTE ut och gå en runda, så är det bara..
.
Ha nu en fin fortsatt söndag..

16 kommentarer:

elsamarianne sa...

Det verkar som om de här energikrävande personerna finns överallt. De är som ett svart hål i universum, som suger till sig all energi, och allt ljus, och bara lämnar efter sig materia som är jättetung.
Det enda man kan göra, är att sätta upp en slags sköld och försöka tänka goda tankar. Och försöka ladda sina batterier genom att få inspiration av vackra saker.
Ljuset mot ondskan kan man väl hård-dra det som....
filosofiska tankar från
elsamarianne

Nina sa...

Ja, fy för energitjuvar! Jag har en omkring mig ibland oxå. Men jag brukar stänga av. Tänker att den personen mår ju inte bra så egentligen är det synd om dom, energitjuvarna.

Fick frågan av "min energitjuv" en gång när vi pratade i telefon: Vad har ni för väder, grått och trist förstås? Jag svarade "Grått iaf" och då kom personen på sig själv och skrattade faktiskt och sa "Ja, det har du rätt i, det behöver ju inte vara trist för att det är grått" :)

Kram och sov nu gott inatt!

Angels & Roses sa...

Usch ja energitjuvar är inte roliga man kan gott vara utan dom. Tack för dina alltid så fina kommentarer vännen. Hoppas du får sova riktigt gott i natt Kram

Vardagens guldkorn sa...

Å vilken cool såg! Härligt att hitta sådana gamla saker till prydnad. Kommer säkert att bli jättebra med trä på väggarna sen, det tycker jag är sååå snyggt! Bearbetar min man på den fronten ;0)
Ha en bra vecka! , å sov så gott =0)
Kram Linda

Uttan sa...

Så fint Du har gjort med symaskin,kista och sågen.Men just nu så är jag inte kompis med sågar efter förra söndagens bravad. Men Måste erkänna att den sågen kan Jag inte motstå.

Energitjuv...jo jo det känner Man till!!!!

Sköt om Dej!
Kram!

Uttan sa...

Så fint Du har gjort med symaskin,kista och sågen.Men just nu så är jag inte kompis med sågar efter förra söndagens bravad. Men Måste erkänna att den sågen kan Jag inte motstå.

Energitjuv...jo jo det känner Man till!!!!

Sköt om Dej!
Kram!

Anonym sa...

Inget kul med energitjuvar och banne mej konstigt att de aldrig kan se något positivt i nått :-( Har också ett par i min omgivning men de träffar jag heller inte så ofta..tur :-) Fina gamla grejor du har i hallen.
Ha en fin kväll !!! Kram Annika

Tanja, 30+ sa...

Ja, de där energitjuvarna verkar finnas överallt! Kan man absolut inte undvika dem, så får man göra ett försök o "stänga av öronen"... Haha.

Nej, tacka vet jag positiva människor. Som du :-)

Kram

LjuvligtLantligt sa...

Tror att nästan alla har en sådan i sin närhet, jag har oxå det tyvärr o det retar gallfeber på mig!!! :/

Kram Git

Marie//Tekla Maräng sa...

Tänk att sådana energi tjuvar verkar finnas överallt och en del kan man ju inte sluta att träffa tyvärr.
Tack snälla för att du ville vara med i min tävling. Du är hjärligt välkommen till bloggen när och om du har lust och tid.
Ha det gott:)

Angels & Roses sa...

Tack Mia. Å jag hinner inte med. Vet du vart man kan köpa mera tid hihi. Hoppas du får en fin kväll kram

Angels & Roses sa...

Så bra att ni har överseende för nu är det nåt som är galet i html koderna. Butiken är ok med bakgrunden men bloggen strular! Suck. Kram

Joyforhome sa...

åhh vilken härlig kista :) är ju inte lagom avis på dig

Kramar Malin

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fin kista, det ser verkligen mysigt ut.
Energitjuvar får man försöka värja sig emot.....usch, ja!
Agneta kram

LenaS sa...

Åh jag har en granne som suger så mycket energi, så negativ så det finns inte nu försöker jag undvika henne så mycket det går men jag vet hur du känner.....
Hallen kommer bli jättefin!
Kramis/LenaS

Gårdsromantik sa...

Den där sågen var urläcker.

Ja sådana där negativister - svårt när man inte kan undvika dem...

Kram Maud

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade