söndag 15 augusti 2010

Så var suget stort........ igen!!!

Igår var jag alltså på MC-träffen Britannia Rallyt som i år arrangerades av Tulseboda Bikers och de hade den goda smaken att ställa till med detta vid den mysiga och fina platsen de letat upp i Gränum.. Jag och min bror tog dit vår pappa, han är hedersmedlem i Tulseboda Bikers.. Tyvärr kan han ju inte vara med så mycket längre pga sin hjärnblödning han fick i höstas men när det händer lite sånt här så kan ju vi alltid hjälpa honom.. Han var så nöjd med att fått vara med en stund.. Och jag blir så glad och varm i hjärtat när man ser honom lysa upp och när man ser alla som vill prata en stund med honom.. Han är långt ifrån glömd trots sina svårigheter han fått av sin stroke.. Vi stannade ett par timmar, såg bland annat deras årliga tävling Silly Games, som för övrigt vanns av Stout MC som hör hemma i Gränum och där mina barns pappa var med i laget.. Många bilder tog jag men de blev inte så bra som jag ville, hade en "bad photo day".. Men bilderna kommer givetvis att visas upp ändå på min FB-sida, Photo by Maria och på min Pixbox sida under namnet johmaria.. Jag hoppas kunna lägga ut dem under morgondagen..

När jag väl kom hem igår så beställde vi mat från Toddez salladsbar, jag tog en smarrig räksallad.. Då bestämde vi även att vi skulle köra till Gränum igen och lyssna på det lokala bandet Company som skulle spela på träffen under kvällen.. Jag skrev något om det på FB och då fick jag en kommentar av sångaren i bandet vilken min bror kommenterade och sen helt plötsligt hade de bestämt att min bror skulle dit och ta sin ena saxofon med sig och spela med dem.. De är alltså kompisar sedan innan så det var ju egentligen inte så konstigt.. Och vad bra de var!! De är ju bra utan att min bror är med men vad det förhöjde med en saxofon med oxå.. Jag plåtade även då men svårt med så mörkt och med blixt som man inte kan vinkla blir det rätt platta och hårda bilder.. Men även dessa bilder kommer att kunna beskådas..

.
Massor av härliga människor träffade vi, både såna man känner, känner lite och inte känner alls.. En del nyktra, andra lite onyktra och en del mer än onyktra ;-) Men kul hade de och så även jag.. Var uppe och svängde mina lurviga ett par gånger..
Blev imponerad av en herre med som var uppe och dansade, fullt ös höll han, inte så märkligt kan tyckas för det gjorde ju de flesta men jag fick veta hur gammal han var... 81 år!! Jisses, han var mer graciös än mig (säger ju iof inte så mycket)och mer ös.. Rätt som det var stod han på ett bord och dansade och han försökte komma upp på scen men där ville musikerna inte ha honom så han åkte ner igen.. Hade jag gissat åldern på honom så kanske jag hade gissat på runt 70.. Härlig gubbe var det allt.. Runt 00.30 åkte vi hem trötta men glada..
.
Nu när man varit på MC-träff och sett en massa hojar, både veteranare och nyare, så blir ju suget så stort efter att själv ta mc-kort.. Jag var ju på väg för ett antal år sedan, hade lämp och kunde övningsköra på exets hoj, men så gick vi ifrån varandra och pengarna räckte inte så jag fick lägga det på hyllan.. Och tyvärr får jag lägga det på hyllan ett tag till, vårt hus där vi skall byta fönster och göra lite renovering inne är viktigare.. Men en dag så kanske jag har hoj som jag kan övningsköra med och ta mitt kort.. Då kan ju jag med vara med på dessa härliga träffar :-) Får drömma om det så länge..

.
Inatt har jag sovit gott och sov ända till kl 11.. Det var kanon och sova så länge och behövligt.. Sov ju inte direkt något igår efter jobbet och så jobbar jag i natt så jag behövde sova länge.. Nu jobbar jag i natt sedan är jag ledig två nätter.. I morgon börjar Patrick att jobba efter semestern och på torsdag börjar barnen skolan igen.. Sååååå himla skönt att allt återgår till det vanliga igen.. Och skönt att barnen skall få in en normal dygnsrytm, de kan ju sova hur länge som helst.. Idag väckte jag Amanda 13.15, hon hade säkert kunnat sova längre..
Nu skall jag läsa era fina bloggar och så jobba här.. Vi ses i morgon..

7 kommentarer:

elsamarianne sa...

Det var en "rejäl" helg du haft. Skoj när man är på såna träffar, eller om man gör nåt annat än det vanliga. MC hinner du nog med, tids nog. Det är aldrig för sent för det, har du väl sett....
Var sak har sin tid.
kram elsamarianne

Pierre sa...

Vilken trevlig helg. Jag är åckså sugen på mc kort, men det kommer alltid något med högre prio först. Hoppas du haft en bra natt och ha en skön ledighet nu.

Nina sa...

Vad roligt ni har haft det i helgen! Och extra kul för din pappa, förstås :)

Må så gott!
Kram Nina!

Tina sa...

Hej vännen.
Men vilken underbar dag ni haft!! Va roligt det måste varit att se di pappa trivas & att så många ville prata med honom!! Underbart!

Min son kan sova till 15 om jag inte väcker honom..suckk.. tonåren...fniss...

Hoppas du mår bra & att du får en fin Måndag<3
Jag själv ska jobbar heltid!
Varm kram Tina <3

Anonym sa...

Så underbart kul det måste ha varit för din Pappa att komma till MC-träffen och se alla fina hojar och träffa folk han känner. Kul kväll ni fick också och vilken krutgubbe ;-)
Njut nu av ledigheten !!! Kram Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är full fart borta hos dig, både Mc-träff och dans. Riktigt drag om dom börjar dansa på borden, tuff gubbe!
Roligt att din bror var med och spelade, är säker på att du tog bra kort på dom.
Kramar
AnnaMaria

fru Sätterlund ✯ sa...

Låter som en underbar helg! Vad fint att pappa fick hänga med och njuta lite :) Det är något speciellt med motorcyklar...

Sköt om dej!
Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade