lördag 7 augusti 2010

Blåa bär ger blåa fingrar..

Igår kom ju våra lampor upp och idag har de fått glödlampor i sig och jag är så nöjd.. Ett litet fel på ena lampan är det som syns men jag skiter i det och låter det vara så.. Är det någon av er andra som tycker det ser hemskt ut så får ni gärna göra jobbet att byta ut den till oss ;-)

.
Sov idag till strax innan 14, då gick det inte längre så det var bara att pallra sig upp.. Efter frukost så målade jag dörren och jag tror att de är endast en gång kvar att måla den, så i morgon hoppas jag att den är klar och kanske kan visas upp.. Sen är det tänkt att jag skall måla vår köksingångsdörr med så den med blir vit och fin..
Nu har jag inte målat insidan på dörren utan det får göras när vi kan ha den öppen i några timmar och det kanske får vänta till våren men det är helt okej..
.
I vår vildvuxna lilla skogsdel av tomten har vi ju massor av blåbär och en del av dem har Patrick och jag plockat idag.. Med lite inspiration från några bloggar så fick jag för mig att göra blåbärssylt.. Såååå god den blev, lite lös bara men helt okej och som sagt god.. Nu får ju inte jag äta av den men jag antar att det är några andra i familjen som kan tänka sig det.. Kanske till ett gäng pannkakor eller goda våfflor.. Eller varför inte i nåt bakverk.. Ja det återstår att se..
.
Nu ikväll har jag varit i Karlshamn och hämtat Johannes flickvän som kom med bussen.. Denna sommaren har de träffats mycket.. Först fem veckor, Johannes kom hem i tisdags från henne och nu kom hon då alltså idag och stannar på obestämd tid men får ju åka hem igen till skolan börjar.. Jag lämnade dem hos mina barns pappa, där de skall vara nu..
.
Alldeles strax skall jag ta cykeln till jobbet och jobba min andra natt av tre så söndagen kommer att gå i sovandes tecken och jag hoppas kunna sova en timme längre än idag.. Än så länge är jag pigg och jag hoppas att kunna vara det hela natten, fast mellan kl 3 och 5 är det svårt att vara pigg men vaken orkar jag iaf hålla mig, sen när dagpersonlaen kommer så piggnar jag till igen..
.
Ha nu en fortsatt bra kväll och natt och njut av söndagen..




15 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Hejs svejs Mia! Så duktig du är som gjort blåbärssylt, ser så gott ut. Snygga nya lampor, gillar de där som har lite marin känsla över sig. Ja min bod är rätt full nu av allehanda prylar...hihi, det är bara att titta inom när du är hos svägerskan nästa gång :-)) Hojta bara till så jag är hemma. Kraaaam P

hemma hos lilla mej sa...

wow vad snygga lampor.Dom var skitsnygga.Är dom dyra?vad duktig du är som har gjort blåbärssylt.Är ju bara så himla gott med hemmagjord.Hoppas du får en bra natt och en härlig söndag rara du .Kram Rita ♥

eennaaa sa...

Å va gott me blåbärs sylt !!
Duktiga du !

Nina sa...

Vad fina lamporna är, och dom passar jättebra där hos er!

Jag är inte mycket för sylt (förutom lingon) men blåbärssylt är gott! Vad duktig du är som gjort egen! Blåbär öht är gott, tycker jag. I alla dess former :)

Hoppas natten har gått bra och att du snart får sova gott!
Kram Nina!

Suzan sa...

vilken hurtbulle du är! heja!

Sköna o Gröna Ting sa...

Har precis varit inne på "fejjan" och kikat på alla dina vackra bilder du tagit Mia.
VILKA BILDER, helt underbara och det märks att du tycker det är kul att jobba med kameran!
Kanske ett framtidjobb Mia?:))))

Ha en skön söndag.
Förresten, lamporna var supersnygga...
Kram
Marianne

SoCal Helene sa...

Underbart gott med hemgjord blåbärssylt, det skulle smaka bra till Aebleskiverna ;0)....Hoppas att du sover gott nu!
♥ Helene

Zebbes mamma sa...

Hejsan

Du har fått en lite sak inne hos mej.. Du är min trognaste, snabbaste kommentarskriverska.. :) jag hinner knappt lägga upp ett inlägg, så vips har du kommenterat mitt inlägg. Dessutom så är det alltid så kloka gulliga ord ifrån dej. Blir så glad och får lite dåligt samvete att jag inte är lika bra som dej att kommentera..

Blåbärssylt..!!! säkert gott till glass.. Jättefina lampor, satt och tittade på bilden jättelänge och kunde inte finna något fel på den ena..

Hoppas du får en bra dag..

Kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Dina lampor gjorde sig verkligen bra och blåbärssylt är urgott! Numera gör jag det med syltsocker (säkert innehållande medel man inte bör äta, men....) så blir det inte så rinnigt!
Ha det bra, kramar
Agneta

Anonym sa...

Supergott med blåbär och lyckans ost som har de hemma på tomten. Peter var ute och plockade några liter så det blev både till paj och lite i yoghurten..mums :-)
Blev jättefint med de nya lamporna.
Hoppas du får sova bra i dag.

Ha en fin söndag !!! Kram Annika

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Såååå fint de blev...
Längtar tills vi får flytta in i vår nya lägenhet.Bara 3 veckor kvar. Blåbärssylt mmmm vad gott. Ska ju inte påstå att jag varit någon duktig vv:are nu när vi bott i husvagn Ska ta tag i detta igen.
Ha de jätte gott vännen
Kramisar'
Sus

kungen o majkis sa...

Underbara lampor!! Och så blev jag himla avis på din blåbärssylt också :D!! Ha det gott!

Åsa sa...

Mums så gott med blåbärssylt. Och lamporna är superläckra...önskar mej åxå såna.

Kram Åsa

Källeboda lantliv sa...

Det blev ju jättesnyggt med lamporna ..passar bra med två stycken ...söt litet skåp i bakgrunden ..duktiga du som gjort din en egen sylt ! du är såå huslig ...känner igen det där med pojkvänner i ditt fall flickvänner en till i familjen , men kul är det ...man fäster sig bara vid dom när det tar slut så blir man själv lessen ...hi,hi..h..ha en bra jobba kväll.kram jeanette.kallebodalantliv

EM sa...

Vad fint det blev med de två lamporna!
kram elsamarianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade