söndag 8 augusti 2010

Mål..

Börjar dagens blogg med att tacka för alla härliga, goa kommentarer ni ger mig här på min enkla lilla blogg.. Blir lika glad varenda gång.. Och tack för alla fina ord om mina bilder, jag blir så oerhört glad..

Och så skall jag speciellt tacka Katarina med bloggen Endastgossar och Mia med bloggen En liten kille med ett stort hjärta.. Av dessa två härliga kvinnor med otroliga bloggar har jag fått tilldelat mig en award.. Tack snälla ni!! Med den ingår att man skall berätta 7 saker om sig själv.. Jag har gjort detta en gång innan men skall försöka klura ut något igen..

1. Jag har en latent sjukdom i mitt högra öga (toxoplasmos) som blommar upp ibland och ger ärr i ögat.. Har idag endast 10% syn i det ögat och det går inte att göra något åt det..

2. Har blivit felopererad vid en titthålsop, efter en månad då jag var riktigt dålig blev jag opererad igen i Lund med ett stort ärr (ca 23 cm långt) rakt ner över magen som påminnelse..

3. Jag har varit scout och scoutledare, hur kul som helst och ngt jag tycker barn skall prova på.. Mycket lärorikt..

4. Har jobbat med barn och ungdomar med särskilda behov i nu 21 år, först 10 år på ett korttidsboende och nu de sista 11 åren som personlig assistent till en underbar tjej med grav utvecklingsstörning.. De sista 2 åren har jag jobbat natt hos henne och trivs med det..

5. Har alltid drömt om att bli fotograf.. Älskar att plåta men behöver bli bättre.. Vill kunna plåta bra porträttfotograferingar.. Men lär mig hela tiden..

6. Tycker att Dregen är så himla snygg och verkar vara en mysig kille ;-) (Vet att jag nog är en av få i min ålder som tycker det.. Ha ha.. Skall förövrigt få plåta honom i slutet av augusti då han är gästartist på Helgeåfestival när hans fru Pernilla Andersson sjunger)

7. Är med i ViktVäktarna.. Har 10 kg kvar att gå ner.. Behöver stöttning och glada tillrop ;-)

Så.. Har jättesvårt att komma på något om mig själv men här kom iaf lite :-) Nu skall man ju skicka denna vidare men jag har jättesvårt att välja ut nån utan jag ger den till er alla som jag följer.. Följer ju liksom inte bloggar jag inte gillar så ni är alla värda den..

På tal om viktminskning.. Jag gillar ju Odd Molly kläderna men jag är för jäkla snål för att köpa de.. Tycker de är snuskigt dyra men oerhört snygga.. Nu har jag iaf bestämt mig att när jag nått mitt mål på 65 kg så skall jag köpa en tunika/klänning just från märket Odd Molly.. Och just nu så är jag förälskad i denna här under.. Men jag hinner säkert ändra mig tills jag är klar, men en Odd Molly skall det bli.. Just denna här under kostar 1995:-, på tok för dyrt tycker ju jag men lyckas jag med vikten så skall jag ändå unna mig det.. Bättre att fira med ett dyrt klädesplagg än med något onyttigt kaloririkt :-)



Nu är det snart dags att ta sig till jobbet igen.. Natt tre av tre sen är jag ledig tre nätter.. Skönt skall det bli.. Idag skall jag promenera till jobbet.. Hade tänkt att promenera en runda innan ikväll men regnet har öst ner och jag har verkligen inte känt för att gå ut.. Men till jobbet skall jag gå (25 minuters promenad) om det så vräker ner och i morgon bitti har jag tänkt ta en omväg hem så att det åtminstonde blir den dubbla tiden..

Njut nu av er söndagskväll.. Vet att det är en hel del som börjar jobba i morgon efter semestern, så er önskar jag en bra start på jobbarveckan..




14 kommentarer:

Nina sa...

Det tycker jag absolut! Ja, att du ska unna dig ett klädesplagg från det där märket, vad det nu var! Japp! Det är du helt klart värd efter allt kämpande!

Ser fram emot ett foto av dig i den klänningen (eller vad du nu bestämmer dig för när du kommer dit) Heja dig vad du är duktig!

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till din award, du gjorde en jättebra lista. Genom såna här utmaningar lär man känna varann lite mer. Fota Dregen blir ju häftigt, har ju sett fina bilder på kändisar förut här som du tagit.
En OddMolly ska du ha när du varit så duktig, jättefin modell du hittat. Ska bli kul och se vilken det blir sen när du är klar.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Tina sa...

Hej Mia!!!
Åh, det är mer JAG som ska tacka dig känner jag! För att jag får komma in & läsa din fina blogg & ta del av dina underbara bilder & följa din kamp mot kg!!

Jag kan ju bara säga att du är kanon på ALLA de tre sakerna!!
Kg kommer du att fixa!!
OM du vill kan jag tipsa om ett jätte effektivt te som fungerar som utrensande & "bantning"!
Det är kusligt bra & jag har använt det ett tag nu & det funkar perfekt på mig =)
Men du kanske inte är så intresserad av den sortens genväg..men om du vill..berättar jag gärna =)

Ha nu en underbar jobbe natt!!
Önskar dig en underbar Måndag!!
Varm kram Tina

Anonym sa...

Hej Mia!
Snart är du nere i din önskad vikt, håller tummarna för dig!
Självklart ska du unna dig en odd molly tunika, visst är deras kläder underbara med lite väl dyra tycker jag oxå.
Hoppas det går bra att jobba inatt och att du får en härlig vecka.

Kram Helene

EM sa...

Grattis till din Award, och lycka till med ditt kläd-mål.
Kramar elsamarianne

Ett Vitare Hem sa...

Grattis till Awarden, kul att läsa lite om dig och vet du mitt mål är det samma som ditt när jag nåt 65 kilo så ska jag få köpa mig en odd molly tunika, har inte bestämt vilken än men en ska jag köpa, men nu över sommaren har det gått segt som sirap men snart börjar skolorna och då hoppas jag på större minskningar ;o), har ca 9kilo kvar...

Uttan sa...

Grattis till Awarden och så trevligt att få läsa lite mer om Dej.
Du kämpar så duktigt med Dina kilon..fortsätt så.

Odd Molly Jag älskar också de kläderna och tycker liksom Du att de är lite för dyra för min plånbok.
Klart man ska ha en morot i viktresan det går liksom bättre då.
Klänningen Du valt är verkligen kalas snygg!

Önskar Dej en bra dag!
Kramar!

kallebodalantliv sa...

Grattis till din award ..den är du verkligen värd ...nu försvinner du snart om du ska gå ner mer i vikt ...du är ju helt normal ...att bli fotograf kan bli sant , har du inte läst boken the secret ..den säger att allt är möjligt bara man tror tillräckligt på det ...jag försöker att tro det också ...man ska ha drömmar som kan bli sanna en dag ..tror man och vill något så ...plötsligt händer det ! ha en skön kväll ...kram jeanette.kallebodalantliv

eennaaa sa...

Ännu mera klänningar!!! Ja du är jättefin i kjolar å klänningar som du nu köpt på dig.
Klart man ska unna sig det man vill ha när man är så duktig som du är!
Här kommer lite hurra rop så att vikten går åt det håll du vill, men jag tycker du är fin som du är nu!
Kram

Anonym sa...

Klart du är värd den dyra klänningen när du lyckats gå ner de där 10 kilona.Jag undrar om det inte är svårt att se, när du ska fotografera med det ögat ? Jag är ju närsynt och tycker själv i bland det är lite joxigt, när man ska prova att göra egna inställningar på systemkameran för jag ser inte riktigt hur det blir.

Ha en fin kväll !!! Kram Annika

Inspiration i vitt sa...

jaaa Mia, det är klart att du ska unna dig en Odd Molly om du kan. Du kommer aldrig att ångra dig och du kommer att bli snyggast i stan hihi. Håller ändå med dig att det är mycket pengar men kanske att man kan få unna sig det ändå. Kram på dig/Ingela.

Pia sa...

Jättefin tunika.. och jag är övertygad om att Du kommer att köpa den snart! Det är en bra sporre och jag ska hålla alla tummar jag bara kan!

Kram fina Du!

Tidsmästarinnan sa...

Hej på dig Miavännen,
alltid lika mysigt att kika in här hos dig, nu vet jag lite mer om dig också - och grattis till den fina awarden!
En tjusig tunika är väl en helt suverän morot tycker jag! Heja dig!!
Kram
Susanne

Roses & Angels sa...

Grattis till din award. Den är du så värd och mer därtill. Vilken snygg tunika, wow. Tack för din kommentar om tavlorna. tar lite tid innan jag svarar nu för tiden men jag svarar. ha en fin kväll kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade