torsdag 12 augusti 2010

Jobbedax igen..

Nu är mina tre nätters ledigt över för denna gången.. Snabbt går det när man är ledig.. Egentligen är detta min långhelg, skulle ha jobbat fyra nätter på raken, men så ville hon som jobbar de andra nätterna vara ledig nästa lördag så vi har bytt.. Jag jobbar för henne nästa lördag och hon för mig på lördag.. Och det passar rätt bra för här i närheten så är det Mc-träff i helgen som bl.a Mc-klubben i Kyrkhult, Tulseboda Bikers, ordnar.. Där har jag varit medlem då jag bodde med barnens pappa och min kompis Anna är medlem.. Min pappa är oxå medlem men nu mera kan han ju inte vara med efter sin hjärnblödning.. Men jag och min bror skall ta med pappa till Britannia rallyt som MC-träffen heter.. Anna har frågat om jag ville plåta lite mingelbilder men jag har ju varit tvungen att tacka nej eftersom jag skall jobba men nu kan jag ju iaf plåta på lördagen.. Skall bli kul..

Idag har jag varit och hämtat mamma och pappa.. Tog hem dem för en fika på altanen.. Jag bakade syltrutor med min hemmagjorda blåbärssylt igår som jag bjöd på idag, de blev uppskattade.. Efter fikat så körde mamma och jag till affären för att handla lite medans pappa stannade kvar och pratade med Patrick.. Det uppskattade han, att få komma hemifrån lite..

.
Ikväll har jag och Patrick gått en promenad och sedan var det ju Ernst på tv.. Jag bara älskar hyttan han gör vid.. Skulle kunna flytta in vilken dag som helst.. Så smakfullt snyggt, han vet vad han gör den där Ernst.. Jag har ju sagt det innan och jag tycker det än att han är duktig på det han gör men jag gillar inte hans seghet och röst, men eftersom jag vill se hur han fixar med hyttan så klarar jag av det ändå ;-)
.
Nu skall jag jobba här så vi ses kanske i morgon igen.. Ha en bra natt med god sömn..



9 kommentarer:

EM sa...

Kikade också på Ernst och skulle absolut inte ha nåt emot att ha en egen...hytta, så klart. Ernst klarar jag inte av nån längre stund. Så nu ska vi gå ut i naturen och lära oss inredning, det blir ju billigt i alla fall. Hoppas din natt har varit bra.
kram elsamarianne

fröken Sätterlund ✯ sa...

Hoppas det går bra på jobbet! Håller med om att Ernst är duktig :) Tycker som du att han är lite seg :D

Vilka underbara bilder du tar!

Kramar Therese

Helena sa...

Vad roligt med MC-träff! Hoppas ni får kul och att det blir mycket fina bilder! Kram Helena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken tur att du fick byta jobb-natt, roligt och gå på Mc-träffen. Och jag kollade också på Ernst igår, otroligt vad den karln har idéer. Man blir lika imponerad varje program.
Må gott
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Kul med MC träff i byn och din Pappa får vara med och kolla lite. Jag har missat de senaste programmen men såg det igår och kan bara hålla med. Det är superfint och jag gillar hela Ernst ;-)

Ha en superfin helg !!! Kram Annika

Godastunder-tokigaidéer sa...

Vad roligt med MC träff låter häftigt. Härligt vackra bilder du bjuder på...
Ernst gillar jag, håller med dig att huset är vackert, man kan närsom flytta in.

Ha en härlig helg
Kram Anna

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt fin helg vännen!
Kramis/LenaS

Hanna sa...

vackra bilder.
Ha en bra helg.
Kram
Hanna

Nina sa...

Gott för dina föräldrar att dom har dig! :)

Hoppas du får en härlig lördag!
Kram Nina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade