måndag 30 augusti 2010

En kul helg..

Jag har haft jobbarhelg.. Eller nu halvljög jag, jag hade semester natten mellan lördag och söndag.. Och varför jag hade semester var för att jag och min fina vän Anna skulle till Knislinge där de arrangerade Helgeå festival där vi hade fotopass.. Tyvärr kunde inte Anna följa med men eftersom jag tagit semester och det inte är så värst långt till Knislinge så körde jag ensam.. Regnet det vräkte ner när jag kom fram så jag stannade i bilen en stund.. När det började dra ihop sig att Sibel skulle stå på scen så placerade jag mig framför scenen, regnade gjorde det men inte så mycket.. Tyvärr var det jättelite folk när Sibel sjöng men hon gjorde sitt yttersta och hon gjorde det bra..

Efter Sibel var det Kittos tur att stå på scen, grymt bra är hon.. Jag såg henne på Sweden Rock med och det var minst lika bra i lördags.. Sen var det Pernilla Anderssons tur att ställa sig på scenen.. Och åhhh vad hon är bra.. Hon är vacker och titta på och hennes röst är ljuvlig..

.
Efter några låtar gjorde hon en presentation som lät ungefär så här: " Nu skall jag presentera min gästartist.. Vi har gjort en duett tillsammans och efter vi sjungit in den så gifte jag mig med honom" Och så kom hennes ljuvlige make in DREGEN!!! Alltså, jag vet inte varför men jag gillar denna kille.. Jag tycker han är snygg på något sätt och jag tycker han verkar hur härlig som helst.. De sjöng duetten Jag o min far, den är underbar.. Har ni inte hört den så kolla min blogg några inlägg ner, där finns den.. Dregen var med på den duetten och ett par låtar spelade han gitarr med..

.
När de hade spelat klart så var det Sme'ns baglomma som ställde sig på scenen, följd av Nisse Hellberg och så Treat.. Efter Treat skulle Sator spela men då började det ösregna och det var kallt.. Trött var jag med eftersom jag hade jobbat natten innan så jag körde hem.. Idag ångrar jag det.. Kollade nämligen på bilder som en av de andra fotograferna tog och då hade både Dregen och Kitto varit på scen tillsammans med Sator.. Det hade ju jag velat se.. Ja ja, inget att göra nu i efterhand och jag är ju ändå nöjd med dagen..
.
Igår fortsatte jag med det musikaliska.. Då spelade nämligen Martin Stenmarck här i Olofström på Metalldagen.. Det är facket Metall som anordnar en familjedag vart år.. Allt är gratis, inträde, fika, korv, popcorn osv.. Var år har de en artist med och i år var det alltså Martin Stenmarck.. Jag har ju sett honom ett par gånger innan och han är lika bra var gång och absolut lika snygg ;-)

.
Så min helg har varit bra trots att jag jobbat två nätter.. Och måndagen har varit en bra sådan med.. Mycket vilande i soffan efter jobbet, lite handling och så en dejt med vågen på Vikt Väktarna.. Och det gick bra, minus 0,7 kg visade den så nu har jag gått ner 8,2 kg.. Det går åt rätt håll trots att jag tycker det är lite kämpigt med mitt gottesug ibland..
Nu är det Fångarna på fortet på min tv så det skall jag kika på.. Ha en bra kväll..





8 kommentarer:

EM sa...

Vad roligt att få ta såna bilder. Jag gillar också Dregen och hans trevliga och duktiga fru.

Det är bra gjort att gå ner så mycket. Och speciellt det där med godissuget som är så svårt när det drar igång...
kram elsamarianne

Nina sa...

Mmm... Martin gör det inte ont att titta på :)

Heja dig vad du är duktig! Snart har du blivit av med en hel säck potatis!!! Bra jobbat!

Kram Nina!

Uttan sa...

Vilken toppen helg!
Så bra bilder kul att komma fram och kunna fota så nära.
Nu ska Jag lyssna på låten/duetten.
Har nog faktiskt inte lyssnat så mycket på någon av Dem förut...

Grattis till Vikt minus. Bra jobbat.

Kramar!

Uttan sa...

Men den har Jag aldrig hört.....så bra...grät floder och tänkte på Min lilla Pappa som inte finns med Mej längre....
Tack! den va sååå bra.

Kramar!

livet på utanäs sa...

8,2 kg det var bra kämpat din lyckost =)

Det där är verkligen en kamp ...man blir såååååååå sugen på något riktigt gottigott ibland.

Vi har infört Lördags gott , typ fika . Annars står vi inte ut med det hälsosamma livet ... =)

Kämpa på !
Kram Sussi O

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Jag gillar också Dregen :O)såg en repris på Room Service förra veckan när de gjorde om Backyard babies studio.
Kram

Patricia sa...

Vilken helg! och vilka fina bilder du tar, jag blir så sugen att fota när jag ser dina bilder... =D

Ha de gött!!
Kram kram

Roses & Angels sa...

Hej! Å vilken härlig helg ni har haft. VA? har du gått ner 8,2 kilo Wohoo. Grattis så duktig du är. Mitt har gått åt pipan men ska ta tag i det igen när allt lugnat ner sig. Hihi JA nu är jag glad igen ska bli skönt nu att få allt klart med flytt och annat. har en 10 veckors utbildning som startar på måndag och då måste mitt huvud vara i topptrim. Bokföring ska jag plugga. Hoppas allt är bra med dig Mia. Hörs snart igen Bamse kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade