torsdag 19 augusti 2010

Är nöjd :-D

Idag har Åsa fått bilderna jag tog på hennes smycken.. Och vet ni vad?? Hon gillade dem.. Jag var ju lite spänd på vad hon skulle tycka eftersom jag inte riktigt visste hur hon ville ha dem.. Men det var lyckat.. Nu skall hon jobba om sin hemsida lite och lägga bilderna där, så när hon är klar med det så skall jag berätta för er så kan ni få se hennes fina alster och mina bilder :-)

Oj vad tiden har runnit på idag.. Blir ju så när man sover halva dagen.. Kl 14.45 steg jag upp.. Efter det har det gått i ett.. Jag har hunnit bädda rent, sätta igång en maskin tvätt, handla, laga mat, äta, diska, hängt tvätt, köra sonen till sin pappa, vattnat blommorna och kollat på Ernst.. Sen var det dags att promenera till jobbet igen.. Hade ju planerat att jag skulle promenera en runda med men det hanns inte med.. Så de 21 minutrarna det tog för mig att vandra till jobbet får räcka idag.. Får ta tag i promenerandet i morron istället..

I morron kväll är jag ledig så en natts sömn skall det bli då.. Kl 8.30 på lördag morron skall vi köra till min mormor i Karlshamn för att hjälpa henne att tömma ut ett förråd med skit (som hon själv uttrycker det, jag har ingen aning om vad förrådet innehåller).. Jag har lovat hjälpa henne med att putsa vardagsrumsfönstret med.. Sen får vi hem en runda och jag skall försöka vila lite.. Skall jobba på kvällen sen, hon som jobbar den andra natten ville vara ledig så jag jobbar för henne, hon jobbade för mig i lördags.. Sen ledig söndag.. Så varannan natt nu, liiite jobbigt men det görs ju inte så ofta så det funkar, och man vill ju ställa upp, vet ju att jag får tillbaka när jag vill byta..

En natt när jag satt på jobbet så gick jag in på sportamore för att kolla efter ett par walkingskor.. Fann dessa på bilden här under.. De hade kostat 899:- och reades nu ut för 450:-, jag klickade hem dem på direkten.. Fick dem nu i tisdags och åh vad de är sköna.. Jag är helnöjd.. De tog heller inget betalt för frakten och hade de inte passat så hade jag inte behövt betala frakt på returen heller, perfekt tycker jag.. Men nu passade de perfekt och de skall användas flitigt..



(bild lånad på sportamore.se)

Jag måste avsluta med att tacka er alla för härliga kommentarer om min enkla blogg och för alla härliga ord om mina bilder..Jag blir lika glad var gång.. Så fortsätt kommentera och ni som inte brukar kommentera tackar jag för att ni vill läsa, men var inte blyga, skriv gärna några ord..




12 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så kul att Åsa tyckte om dina bilder, jag förstår henne, du tar himla fina bilder. Roligt! Jag håller utkik efter att hon gjort om sin hemsida.

Vilket kap du gjorde med skorna! Alltid lika trevligt att inte betala fullt pris.

Ha det gott, sov gott,
Agneta

Anonym sa...

Vad kul att dina bilder gillades, alltid kul att få beröm. Fin bild på regnbågen.Vad flitig du varit idag, jag har inte gjort något alls, har varit på vift mest hela dagen.

Ha en lugn natt !!! Kram Annika

Nina sa...

Jag är inte ett dugg förvånad. Förstod ju att bilderna blev bra :) Ska bli kul att få se hemsidan sen när den är klar!

Så gott att läsa om er fina sammanhållning i familjen. Skönt för din mormor att få hjälp och att få ha dig hos sig lite.

Ja, det är toppen när man är schyssta mot varandra på jobbet och ställer upp när man kan. Då trivs man nog som bäst.

Ha det så bra!
Kram Nina!

Nyanser av vitt sa...

Jag är inte heller förvånad. Du är en mästerfotograf. Att måla hållplatsens namn var en kul ide' tycker jag.
Du säger väl till när jag ska sätta in pengar för bokhållaren.
Ha nu en underbar helg
Kraaaam

Nyanser av vitt sa...

Vilken svår fråga men jag fastnade ju för det svarta du visade så jag tar ett svart. tack Miavännen
Kram

EM sa...

Du tar så fina bilder, så det är inte konstigt att hon gillade dom.
Dagarna blir väldigt inplanerade om man ska hinna nåt vettigt när man jobbar natt. Det är skönt när man får saker att gå ihop. Och att man kan hjälpa andra också. Bara du sköter om dig och vilar ordentligt.
kram elsamarianne

Godastunder-tokigaidéer sa...

Klart att hon gillade dina bilder du är fantastiskt ducktig på att fotografera..

Ha det gott
Kram anna

livet på utanäs sa...

Skorna ser sköna ut ...
Här är det åter nya tag som gäller efter sommarens "fusk" =)

Brukar gå olika skogsturer med hundarna, men det är lite spännande för de har sett björn i trakterna =)

Ha en fin fin helg !
Kram Sussi O

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad skönt att hon gillade bilderna, är inte alls förvånad för du är himla duktig med kameran! Hoppas du hittar en massa kul i mormors förråd ;o)
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

Joyforhome sa...

Hej där :) vad roligt att du hittade in till mig och vill vara med i min tävling. Lycka till

Kram Malin

Lilla Rummet sa...

Klart att hon gillar dina fina bilder. Du får väl extraknäcka som fotograf.....
Snygga skor du köpt.
Ha en fortsatt härlig helg.
Kram Britt

Roses & Angels sa...

SJÄLVKLART gillade hon bilderna dina. DU är ju en super fotograf. Ett kommande yrke för dig kanske? =). Hoppas du haft en fin helg och fått vara ute med så sköna skor. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade