lördag 29 oktober 2011

Vilken kväll!!!

En härlig och kul kväll hade jag igår tillsammans med härliga vänner och underbara grabbar på en scen..
Jag var alltså på Ladies Night i Kristianstads Arena igår kväll.. Startade hemma hos mig med lite dricka och snacks och en massa prat.. Åkte vid 17 hemifrån för att mingla lite i foajen innan mat.. Minglade gjorde också Anders Timell.. Jag har en vän som är fotograf och som jobbade på Ladies denna kväll så honom tog jag tag i  och stövlade fram till Timell för att bli förevigad.. Snälla Stefan skickade mig bilder idag..
Foto: Stefan Johansson
Efter minglet blev det ju mat och detta året var maten bra mycket bättre än förra, smördegsinbakad lax och ristimbal.. Under tiden så pratade Anders Timell en del och Patrik Lundström och några till sjöng lite..
När vi ätit så såg jag en kille som gick runt med några fjäderboor och en sådan ville ju jag ha, och det fick jag.. Men för att få ha den så skulle jag ställa upp på en sak.. Att vara med i en sångtävling på scen.. Japp.. Jag sa ja!!!  Den gick ut på att man skulle sjunga en låt när Lundström satte micken till en och man fick inte tveka eller upprepa samma låt som någon annan sjöng.. 
Tjejen till höger om mig fick starta och som hon sjöng, fantastisk röst, sen var det min tur, inte lika fantastisk röst men jag kom iaf på en låt och sjöng..
Foto: Stefan Johansson
Och kan ni gissa????
Foto: Stefan Johansson
JAG VANN!!!!!!!!!! Inte klokt med tanke på vilken sångröst jag har.. Men som min vän Åsa sa, man kommer långt med barnsånger ;)
Jag vann 2000:- hos SJ och då kan jag välja tågresa eller något av deras evenemang de har.. Och så fick jag en puss på munnen av Timell och en av Lundström och det tackar man ju inte nej till ;) Timell är ju orsaken till att jag bestämde mig för att gå på Ladies i år.. Sa från början att jag nog inte skulle i år tills jag såg att han skulle med.. Gillar den killen skarpt..
Foto: Stefan Johansson
Alla var kanonbra men den som jag blev mest glatt överraskad av var Thomas Järvheden.. Vilken kille!!! Så kul och så jäkla bra sångröst.. Den vill man ju absolut höra mer av..
Detta lever jag ett bra tag på =)


Nu till pappa för att klippa honom innan vi skall till min brorsson på kalas, han fyllde 13 i onsdags så det skall firas idag..

Ha en underbart fin lördag..


Kram Mia

12 kommentarer:

Hanna sa...

Vilken kväll. Förstår att du haft roligt.
Kram
Hanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ser här att det inte var Ladies night utan One lady's night;-) Vilken rolig kväll du har haft=)

Önskar dig en skön fortsättning på helgen!
Kram,
Regina

Pia sa...

Vilken härlig kväll Mia!

Förstår att Du lever länge på den. Jag har hört Tomas Järvheden på Norra brunn i Stockholm och tyckte också att han var helt suverän.

Supersköna bilder på Dig också!

Kram och fortsatt mysig helg!
Pia

Källeboda lantliv sa...

Wow! Vilken kväll du verkar haft .. Världens ping la... Duktiga du som vann.. Njut av denna upplevelsen .. Så snygg du var .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Patricia sa...

Wow va kul att du vann och va kul att du blev så fotad och dessutom kände fotografen .. toppenfina och kul bilder .. =)

Ha det bäst!
Kram Patricia

Hem och Lycka sa...

Haha, inte dåligt! Vilken kväll, grattis!! Kram Mia

Godastunder-tokigaidéer sa...

Way to go girl, låter som du hade din dröm kväll.

Kram Anna

Lilla Brödhult sa...

Wow vilken rolig och härlig kväll du hade:) De minnena får du spara och plocka fram senare,,, Grattis till vinsten,, så kul:) kram Helene

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Grattis!
Vilken rolig kväll du verkar att haft.
Kram Anette

Annika N sa...

Vilken kul kväll och häftigt att få vara med på scenen :-)

Kram !!! Annika

Katta sa...

Vilken fantastisk kväll!!!! WOHOO!! Det förtjänar du och grattis till vinsten!!!!! :) <3

Nu har jag mailat anna så får vi se va hon säger ;) KRAAM!

Mamma Z sa...

..se där :-) DÅ har vi båda fina minne ifrån denna kväll! Du fick en puss av Anders och jag fick en kram av både Brolle och Martin ha ha..dessutom så var det mitt brev Martin läste hela turnén ( http://meusohana.wordpress.com/2011/10/16/once-in-a-lifetime/ )

Komemer nog att titta in till din blogg! Den blir man ju glad av att läsa!! och det behöver jag..ofta :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade