måndag 31 oktober 2011

Sista dagen!!

Sista dagen är det idag.. Ja på Oktober månad alltså.. I morgon går vi in i november, en ganska tråkig månad vädermässigt, brukar det vara iaf.. Fast jag såg på Aftonbladets väder att det skulle vara en stor sol på fredag, och det hoppas jag på, eller att det iaf är ljust och uppehåll.. Skall nämligen plåta två bröder och en häst..
Så här gult och fint är det just nu nere vid kanalen som går längs vår tomt.. Vackert!!! Men det går snabbt till att alla löven är ett minne blott på träden.. Man får njuta av färgerna så länge de varar..
Snart är det dags för mig att bege mig till jobbet... Första dagen som jag jobbar "på riktigt", har ju "bara" gått introduktion förra veckan så idag skall jag klara att jobba ensam, men det kommer säkert att gå bra.. 


Ha nu en fortsatt bra sista oktoberdag..


Kram Mia

PS.. Ett litet namnbyte har jag gjort på bloggen.. Numera heter den Photo by Maria's liv och funderingar.. Jobbar ju inte så många nätter längre så jag tyckte inte det passade med NattMia.. =) Ds..

9 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin vecka!
Kram
Hanna

Lilla Brödhult sa...

Ja färgerna i naturen är underbara på hösten så det gäller att njuta,,,
jag har sommarblommor som blommat om i rabatten nu i oktober,,
Hoppas det gick bra att jobba och att du trivs,, kram Helene

Fotograf Laila Villebeck sa...

SV: Tack! :)

Källeboda lantliv sa...

Underbara bilder från ån där du bor .. Hoppas du haft en bra dag på nya jobbet ... Endel vågar ! Mina tankar snurrar också på just nu .., ha det gott ! Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Patricia sa...

Ja nu är det redan November .. men jag kan inte fatta att jag fortfarande inte knappt känner att vi kommit in i hösten, vi åker ju fortfarande motorcykel, Nicke tog hojen till jobbet i morse .. =)

Jag kan tycka den där perioden när alla fina löv fallit, till vi får ett fint vitt täcke med snö, kan vara lite tråkig men annars är jag inte sån som påverkas direkt av vädret tack och lov .. =)

Jag tror säkert det går bra för dig på jobbet, hur känns det att ha bytt jobb, är det till det positiva eller negativa?

Må så gott!
Kram Patricia

Hanna sa...

Om du vill får du gärna titta in på min lilla tävling hos mig.
Kram
Hanna

Annika N sa...

Ja det gäller att njuta nu innan alla löv blir bruna och träden nakna. Hoppas allt gick bra på jobbet.

Ha en fin onsdag vännen !!!
Kram Annika

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Fina bilder!
Nu börjar bladen på träden ramla ner på marken, så det börjar bli lite kalt så vi får hoppas att det blir snö sen i December.
Kram Anette

Cissi sa...

Härlig meny igår - testa
http://gourmet-light.blogspot.com/

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade