söndag 16 oktober 2011

Höstdepp???

Ja kanske det är så det är..
Jag tycker inte något är roligt och jag känner inte ens för att fotografera, då är det illa.. I vissa stunder (väldigt ofta) känns det som att jag har inte mer att ge varken till mig eller någon annan..
Jag hoppas att det ändrar sig snart men fram till dess så kommer jag ha en paus från framförallt FB, där har jag nu i ett par dagar enbart gått in för att kolla mina meddelanden.. Jag har inte skrivit någon status sedan i fredags och jag har ej heller varken kommenterat eller läst hos någon annan och så får det bli ett tag..
Livet är upp och ner och just nu är det lite ner.. Som tur är finns mina älskade barn och min älskade sambo, där är mitt ljus..
 Bloggar kommer jag nog att läsa fast kanske inte lika intensivt som innan och min egen blogg kommer jag att skriva i de stunder jag känner för, alltså ingen skillnad från nu då jag enbart skriver när jag tycker det är kul och så skall det ju vara..


Ha nu enfin söndag.. 


Kram Mia

16 kommentarer:

jeannette sa...

Hej vännen
Jätte massa kramar till dig. Tråkigt att känna så som du. Hoppas det vänder snart. kramar

Nina sa...

Stor kram fina vännen!

Maritha sa...

Hoppas deppigheten går över så du känner dig gladare snart!

Kram Maritha

Källeboda lantliv sa...

Det var tråkigt att höra .. Ja deppig kan man bli ibland .. Speciellt om man stressar på.. Jag vet ! Just nu så är jag också där .. Men för mig så tar nog jobbet all kraft ...man måste stanna upp och invänta själen .. Det tror jag på .. Jag brukar läsa en massa mentala böcker så jag får lite hjälp på traven .. Prova det .. Och så lite egen tid och avslappning ...göra roliga saker man gillar .. Umgås med nära å kära som ger energi .. Inte tar energi .. Hoppas du piggnar till snart .. Många kramar till dig ! Jeanette. Kallebodalantliv

some kind of wonderful sa...

Nä, ibland är det bara så.. Men det går som tur över!! ; )

Kram på dig!!

♥ Mia

Min vindsvåning på landet♥ sa...

Mmm...
De där känner jag igen..
Inte roligt.
Hoppas de blir bättre snart
Kramisar
Sus

Anette sa...

Ja du Mia de går upp och ner mest hela tiden känns de som ....
Hoppas de snart går upp igen :)
Ha de så fint de bara går.
Styrkekramar Anette

Nyanser av vitt sa...

Så känns det då och då i livet vännen. Tack för dina fina ord om mina tegelpannor. Ha det gott nu och ta dagen lite som den kommer. FB och blogg finns ju kvar liksom vi.
Kram Agneta

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Usch så trist att känna så:( Men du kommer snart uppåt igen;) Jag är också helkonstig, helt slut och supertrött:(
Stora kramen Susanne

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Mailade till dig förra veckan, men du kanske inte har sett det?? Hade nämligen lite loppis här i min bod idag. Ja nu börjar det bli kallt ute, fast just denna tiden gillar jag men jag vet också att i november börjar min trötthet på allt, usch då orkar jag nästan inte med inredning ens :-) går i ide som björnarna och vaknar upp först i mars :-)) Men bara solen skiner blir man glad. Ha nu en fin söndagskväll. Kram Paula

Patricia sa...

Det brukar vara något som utlöser att man mår dåligt, försök komma på vad det kan vara och om det är något du kan påverka.

Jag hoppas du snart tycker livet känns roligare igen.

Massa varma goa kramar till dig!
Kram patricia

Annika N sa...

Skönt att du har din fina familj när du känner dej deppig. Inte kul att må sådär... Hoppas du snart hittar gnistan igen vännen...
Var rädd om dej <3

Massor av kramar !!! Annika

Peters bildmagi sa...

Tack för de fina kommentarerna, de värmer :-)
Höstdepp kan drabba alla men gudskelov går de snart över.

Ha det så gott.

Freshgarden sa...

Ja, Mia..de går upp och ner. Många känner så och även jag alltid när hösten kommer och man går in i november. Själv kan jag känna att blogg och FB nästan styr livet att man skall hinna att kommentera och det som är viktigare i privatlivet går nästan i andra hand..det blir ett stressmoment bara.
Hoppas du snart känner dig bättre.
Styrkekramar Britt

Cissi sa...

Ibland är det helt enkelt så. Det vänder snart. Kram på dig.

mo sa...

Hej på dig
Känner igen mig alltför väl..Tycker du gör helt rätt som tar det lugnt o gör vad du vill o inte känna en massa måsten, o tur att du har din fina familj.
Vet inte om det är höstdepp eller vad, men jag har oxå haft ett par deppiga dagar som tyvärr kan bli veckor om man inte kommer ur den där deppigheten i tid...
Ta hand om dig så hörs vi, kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade