fredag 21 oktober 2011

Det fattas bara en bebis..

Efter ett IKEA-besök idag där vi inte bara handlade till oss själva utan även lite till min vän Mona så körde jag till henne med grejerna.. Hon har en kompis som virkar och den kompisen har gjort en mössa till mig.. För ett tag sedan var jag inne på bloggen Kungen och Majkis, Erica som skriver den är fruktat bra på att virka och hade lagt ut ett mönster på den mysiga mössan.. Jag gjorde en efterlysning på fb om någon kunde virka och jag fick några svar, bl.a Mona då som visste att hon hade en vän som är duktig.. Så hon gjorde denna till mig..
 Visst är den fin?? Ja det är ju alltså inte jag som skall ha denna fina mössa i vinter utan tanken är att kunna använda den som rekvisita på bebisfotografering.. Nu blev den en aning stor för att användas på nyföddsfotograferingar men till något större bebisar funkar den.. Fast tjejen som virkat den skall göra en lite mindre med..
Köpte de andra två på Kapp Ahl för ett tag sedan och de skall ju så klart oxå användas som rekvisita så nu fattas det bara lite bebisar som vill vara modeller, men det kanske dyker upp någon så småningom.. Det är ju många som är gravida och nån av dem kanske vill ha lite nyföddsbilder på sitt underverk..


I morgon skall jag plåta två bröder som jag plåtade för ett tag sedan men då var lillebror lite krasslig och inte alls på topp så lite fler bilder på honom ensam och tillsammans med storebror skall det bli då, hoppas han är piggare i morgon..


Nu lite sömn för mig innan jag skall upp och iväg på loppis =)


Kram Mia

5 kommentarer:

Nina sa...

Vilka söta mössor, det blir nog jättefint med små bebisar i dom :)

Lycka till med fotograferingen som står på tur och ha en fin helg!

Kram Nina!

Anna sa...

Vilka söta små mössor, ugglan var verkligen bra gjord, ska kika in där sen.
Ha en bra dag och lycka till med fotograferingen!
Kram

Patricia sa...

Ja det var söta mössor må jag säga, tur att du fick tag på någon som kunde virka .. =)

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

Lisa sa...

Hej gumman..Men såå söta mössor och med innehåll kommer de ju bli helt ljuvligt gulligt. Kanske man får se en snutt av nåt underverk. Virka har jag gjort i min ungdom, kanske man kan än, hahaha. Skulle vilja virka en sån där stor vit rund matta. Men, men..Ha nu en underbar vecka och ha de bäst..

Kram Lisa

Källeboda lantliv sa...

Gulliga mössor! Kan ju bli bra när du ska fota .. Kramar till dig .. Jeanette. Kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade