lördag 8 oktober 2011

Så var fredagen över..

undra när jag skall bli så pass gammal att jag fattar vart dagarna tar vägen ;) De springer ju på som om det vore en tävling.. Måndag.... Och så vips är det fredag igen..
För mig är det jobbehelg, fast bara två nätter denna gången.. Skulle ju jobbat tre enligt schema men fått ta ledigt på söndag då jag skall på utbildning på måndag och tisdag..
Utbildning om Neuropsykiatri, skall bli en intressant utbildning..
Vilket höstväder vi hade igår, det blåste som f-n och det regnade emellanåt som om himlen var öppen..
Idag har det varit ett kanonväder, ja på förmiddagen.. Sedan råkade jag putsa ett köksfönster och då startade jag upp regnet.. Förlåt!!

Idag har jag varit och shoppat upp sista lönepengen (ja jag överdrev lite, skall nog ha råd att köpa skorpor med ;-) ) på ett par träningsskor.. Jag behövde ett par nya och eftersom vi som tränar på Friskis i Olofström fick 20% på Intersport denna veckan så passade jag på.. På tisdag skall de testas då jag och Amanda skall testa på ett box-pass.. Denna veckan har vi tränat tre gånger och som det ser ut nu så blir det tre pass nästa vecka med..


Nu önskar jag er en bra natt och en trevlig lördag..


Kram Mia


Ps.. Bilderna idag är från min Gävleresa för ett par veckor sedan.. Ds..

6 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Här visas det helt underbara bilder =) Allt väl med dig? Måndagar och fredagar är väl det dagar som finns i veckan haha håller med dig, tiden bara rusar iväg. Sidan din har fått sig en fin förvandling =). Tack för din hjälp om sidan. Jag har väl en färdig inställd text storlek för jag ändrar knappt aldrig i den. Ha en fin lördag kram

Nina sa...

Jag tror inte man blir så gammal att man fattar vart dagarna tar vägen, för dom försvinner bara fortare och fortare ju äldre man blir.. ;)

Vad duktiga ni är med träningen! Hoppas skorna är bra.

Ha det fint!
Kram Nina!

mo sa...

Tjenixen....
Vad duktiga är med er träning...där ligger jag verkligen i lä ;) Bra med rabatter på skor för de brukar ju inte vara så billiga precis...

Jag tycker det är synd att det inte är så stor uppslutning när det gäller klassfesten, vi är 6 st ifrån min klass...men men, det blir kanske kul ändå :) Synd att du inte ska dit, men det var väl ännu sämre uppslutning från din klass.

Ja det där med att putsa fönster o regn...hihi, det hör liksom ihop, brukar vara likadant här.

Ha en fin helg, kramar

Hanna sa...

Hej!
Ja tiden bara rusar iväg och man undrar vart den tog vägen. Det är så mycket man vill hinna och göra men ofta räcker inte tiden till.
Ha en fin lördag.
Kram
Hanna

Källeboda lantliv sa...

Många järn i elden som vanligt .. Ja nu vill man ha massor av höstnytt.. Vi var i Stockholm i helgen .. Så mycket fint ! Vill ha massor .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Hoffmans Design sa...

Testar här och ser om det går bättre här att skicka kommentar. Vad goa dom såg ut. Trött är jag igen nu efter denna dagen.
Kram Hoffmansdesign

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade