måndag 17 oktober 2011

Livet går vidare..

Deppigheten går i vågor men den är inte så farlig som ni kanske trodde av förra inlägget.. Jag stoppade rullningen innan det blev/blir för mycket.. Jag stannar upp mig själv en stund och försöker hitta de tappade pusselbitarna av mitt liv.. Jag kommer inte att vara på facebook på ett tag.. Jag går in ett par gånger per dag enbart för att se om jag fått mail där, jag läser inga statusar eller kommentarer.. Känns jätteskönt att inte vara där.. För hur det än är så finns det en del på fejjan som sprider negativ energi och just dem vill jag undvika.. Och som jag är nu så är risken stor att jag blir en av dem som sprider denna energin och det vill jag ju inte..
Jag stannar också upp hemma och lägger mycket tankar på mig själv och hur jag skall göra för att må bättre.. Är lite ego för tillfälligt och det tror jag är det jag behöver just nu..
Lite positivt har dagen fört med sig.. Först var det bilen som egentligen skulle in på verkstad i morgon, men så ringde min fina vän Mona och "skällde" lite på mig och ifrågasatte varför vi inte kontaktat hennes man om den.. Så jag bad Patrick ringa Richard.. Det slutade med att Patrick stack till Ryd med bilen och kom hem med den lagad =) Så glad jag blev, slapp se en massa tusenlappar flyga sin kos, de kan jag behöva till Ullared i november istället ;)


Det andra som gjorde mig glad idag var att jag ställde mig på vikt väktarnas våg och döm om min förvåning när den visade på minus 1,1 kg.. Det var det jag hade gått upp till förra veckan och nu lyckats beta av.. Hoppas jag kan hålla detta nu så jag tar de sista 5 kilona.. Det vore så skönt att bli av med dem och börja satsa på att hålla vikten istället för att gå ner..


Jag har en ändring i livet med som jag kommer att berätta om en annan gång, men en ändring som jag tror blir bra för mig och helst nu när jag känner mig lite nere, då behövs det förändringar.. En liten utmaning handlar det om ;)


Ha nu en fin natt och en härlig tisdag..


Kram Mia

6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Du skriver så kloka saker....negativ energi behöver man inte!!! Ta hand om dig. Kram johanna

Källeboda lantliv sa...

Var rädd om dig nu och gör roliga saker du mår bra utav...träning och motion och att umgås med nära å kära brukar hjälpa ..men umgås bara med de som ger energi inte tar energi ...du förstår nog vad jag menar ...kram jeanette.kallebodalantliv

Patricia sa...

Jag vet hur det är att åka "Berg-o-dalbana" men gör det tack o lov mer sällan nuförtiden.

Mitt tips är att ta dig tid att stanna upp lite, precis som du nu gör. Att skriva upp allt positivt som finns i ditt liv och fokusera på det positiva. Om det är något specifikt som går att lösa av det som drar ner ditt välmående ska du självklart göra något åt det, men om det är något du inte kan påverka så försök lägga det bakom dig.

Ja, det är ju inte så lätt att ge råd när man inte vet varför du känner dig låg, men hoppas du snart mår bättre .. =)


Ja nog var jag irriterad på "kärringen" som ropade över mig hela tiden i går när jag så gärna ville ha en jättefin gammalt Japansk rökelseask .. men hon hade tydligen större plånbok än mig så jag fick ge mig .. hi hi. Men jag fick ju ett fint Renskinn istället så jag känner mig relativt nöjd, men lite surt var det att gå miste om den fina asken...

Må så gott och varma pepp-kramar till dig!

Möllebacken sa...

Kram på dig Mia. man behöver pauser både från kameran, bloggen och fejjan. Fejjan ska vara någonting trevlig och det är det som är så skönt med den nya funktionen, man behöver inte prenumerera på inlägg när folk är negativa.
Jag har kommit över min höstdepression som tyvärr infinner sig varje höst.
Stor styrkekram <3
/ Pella

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ibland undrar jag varför saker inte bara kan vara som dom är...varför det måste gå upp och ner...varför man måste gå igenom dessa perioder då det känns som man måste omvärdera allt man håller på med och känna att man inte riktigt räcker till...och visst känner man sig nere, men egentligen är man inte deppig...det är mer en "livsoro" då man undrar vad man håller på med, vad blir nästa steg, hur stora förändringar behövs, ska jag välja en annan väg...sen kommer man till några beslut och så kör man på ett tag till...ja inte vet jag, jag bara funderar...

Varmkram,
Regina

Annika N sa...

Ja en del sprider mycket negativt på FB. Men en har faktiskt glädjande nog dumpat mej och alla andra som varit i Gävle :-)Skönt att slippa gnället tycker jag !!! Toppen att bilen är fixad :-)

Sköt om dej & Ha en fin vecka !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade