tisdag 18 oktober 2011

Han är inte bara bra...

Nä han är bäst med.. Bäst för mig.. Vem??? Jo min älskade sambo, Patrick, som jag snart har haft i mitt liv i 4½ år och vi har bott ihop i lite drygt 3 år.. Idag när jag hade sovit efter nattjobb så stod det en vas med vackra röda rosor i på köksbordet och en lapp med texten God morgon och ett hjärta.. Det räcker för att jag skall känna mig älskad och behövd.. Honom skall jag hålla hårt i så jag får leva länge med honom..
 Jag har också väldigt fina vänner om får en att må bra.. Igår ringde ju min fina vän Mona och hon kan ju få vem som att känna sig omtyckt.. I morse fick jag ett sms av min härliga kompis Anna som frågade om hon fick komma till mig på torsdag, klart hon får, bara det gör mig ju glad.. Och så idag så damp det ner ett brev till mig i postlådan, det var ett kort från finaste Nina med bloggen Livet i stort och smått, och med kortet låg ett litet hjärta som är en magnet.. Tack snälla Nina, det betyder så mycket.. DU betyder så mycket, liksom alla mina vänner..
Livet är rätt bra trots allt.. Det känns bättre idag så det var nog bara en liten släng av depp.. Fast det där med att fotografera känner jag inte för än men det hoppas jag ändrar sig för jag skall plåta två små syskon på lördag och fem barn/ungdomar som är syskon och/eller kusiner på söndag.. Och då hoppas jag med att det går bättre än vad det gjorde sist jag skulle plåta.. 


Nu har jag två jobbarnätter kvar innan några dagars ledighet.. Skall bli skönt.. Och en sak till som är skönt är att inte vara inne på FB =) Ett bra val av mig.. Skönt att pausa lite och inte veta vad allt och alla gör, jag var där alldeles för mycket så när jag skall återkomma dit (OM jag återkommer mer än till min fotosida) så skall jag försöka hålla det till bara lite kollande och skrivande..


Nu snart iväg till jobbet så något i magen behövs först så jag inte är döhungrig på jobbet..


Ha det gott alla och tack för alla fina kommentarer..


Kram Mia


4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Härligt- kärlek kan man aldrig få för mycket av!!! Kram kram

freddesvitahem sa...

Vilken sann kärlek.
du ska vara glad och ta väl hand om den.
Varm kram.
Fredde

Patricia sa...

Åh vilka fina rosor, sånt värmer gott i själen .. =)

Och vilket fint kort du fått av Nina, hon är för gullig .. =)

Skönt att du låter lite gladare, hoppas du snart mår som du förtjänar .. dvs skitbra!

Må så gott!
Kram Patricia

Annika N sa...

Vilka fina rosor du fått och fina kort m.m

Kram !!! Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade