tisdag 4 oktober 2011

Long time..

Nu var det så där längesedan igen som jag skrev.. Över en vecka sedan och så länge brukar det inte ta.. men jag har varken haft tiden eller lusten.. Tänker inte tvinga mig att skriva blogg oftare för då blir det ju inget kul och det vill jag ju att det skall vara..


Förra veckan var jag i Gävle från måndag till onsdag.. Jag och två tjejer till åkte bil upp.. Där uppe träffade vi ett gäng glada kvinnor och de flesta hade vi aldrig träffat innan.. Vi har träffats via nätet på olika sätt.. Några av oss träffades när vi var med i MåBras Lättviktare på nätet och sedan har vi hittat varandra på FB.. Några har tillkommit där och vi finns numera i två olika grupper där vi pratar om ALLT.. Jättekul att träffas så här var det och vi hade supertrevligt.. Om ca 1½ år har vi tänkt att ta ännu en träff..
Innan jag åkte till Gävle så plåtade jag denna fina kille, Linus, och hans familj.. Och nu medans jag har varit hemma så har jag plåtat två familjer och häromdagen plåtade jag två barn.. Familjerna jag plåtade får jag göra om för bilderna blev suddiga som bara den.. Felet ligger förmodligen i för litet bländartal.. Jag har tagit kontakt med en kille jag känner lite som är fotograf, och som tur är så är han villig att hjälpa mig och har så gjort både fototekniskt och med PS, inte alla som är så villiga att hjälpa till.. Det är guld värt!! Så nu hoppas jag att det skall bli bra mycket bättre när jag skall plåta om familjerna.. Nervöst är det..
Annars har det inte hänt mycket.. Vi har firat Patrick som har fyllt år, jag har jobbat och så har jag och Amanda tränat på Friskis..


Nu har jag ett par nätters jobb och sedan ett par nätters ledigt innan det är dags att jobba i helgen..


Ha nu en riktigt fin tisdag..


Kram Mia

5 kommentarer:

Maritha sa...

Alltså......bebisen som ligger i handflatan här uppe i bloggen.......så ljuvligt foto!!!!!!

Du tar så fina porträttfoton av alla barnen Mia!

Visst hade vi kul och fler träffar blir det helt säkert, hoppas bara att alla kan hänga med :-))

Ha det gott!
Kram Maritha

Freshgarden sa...

Bra att du har någon som kan hjälpa till för att bli ännu bättre fotograf, men du tar redan nu fina bilder.
Kul med olika träffar och nya bekantskaper.
Ha en fortsatt fin vecka.
Kram Britt

Anna sa...

Man kan inte hinna allt :)
Du fotar ju en hel del och bilderna är underbara!!
ha en bra dag! Kram

Johanna Stålros sa...

Härligt att se ett inlägg från dig;) Gillar dina bilder! Kram Johanna

Källeboda lantliv sa...

Fina bilder du tagit .. Ja ibland så räcker inte tiden till .. Man får göra det man har lust med .. Annars blir det inte kul ..ha en bra start på din vecka .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade