tisdag 4 oktober 2011

Ännu ett inlägg..

Jag kan om jag vill ;-) Och nu ville jag igen.. Ja skriva ett inlägg alltså.. 
Jag har inte mycket att skriva om egentligen men lite svammel skall jag nog kunna få ihop..
Den här fina boken fick jag hem i lådan förra veckan.. Så fin och allt ser så gudomligt gott ut.. Måste testa att baka Cupcakes någon gång men inte än på ett tag.. Jag har nämligen bestämt mig för att hålla uppe med godis och kakor i minst två månader.. Jag har fallit tillbaka till sockerträsket rejält sista tiden och jag har ökat något kilo i vikt så nu måste jag ta tag i mitt ätande igen..
Igår gick det bra och det har det gjort idag med så jag hoppas det rullar på bra nu.. Jag har skött pro-pointsräknandet med igår och idag.. Träningen har jag och Amanda med skött, vi har denna termin varit på 9 friskispass... Denna veckan blir det tre träningspass..

Jaha.. Det var det lilla jag hade att berätta för nu ;) Ett tråkigt inlägg men dock ett inlägg.. =)


Nähä.. Nu packa lite frukt till nattens arbete och sedan ge mig iväg..


Sov gott ni som skall sova..


Kram Mia

11 kommentarer:

Patricia sa...

Att det ska vara så svårt att behålla goda vanor .. jag trillar med ner i sockerträsket titt som tätt .. i kväll har jag ätit upp 1/4 Butterkaka!!!! .. blir så jäkla less på mig själv.

Men men, bara att kämpa vidare .. =)

Ha en bra natt på jobbet!
Kram Patricia

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Cupcake är ju ljuvligt goda, men inte bra för figuren.
Fast jag tror det man äter dagligen som man blir tjock av, så man får unna sig ibland nåt gott.
Ha en fin dag!
Kram Anette

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

HAr sett boken och är sugen på att köpa den men vet att jag slutar i köket och bakar och det är inte precis det jag behöver....

Ha de
Kram Anna

oumberligating sa...

"Sockerträsket" ett helt underbart träsk som får mig att hålla mig lugn och sova sött på nätterna!
Några överflödskilo, javisst, men mina 10 plus kilo räddade livet på mig när jag fick neurroberrelia, kunde inte äta ordentligt på 6 månader!
Ett roligt minne isamband med detta, mina underbara arbetskamrater sa varje gång jag var på besök på jobbet undet min 2 år långa sjukskrivning:
-Va fin och smal du blivit....vilka rövhål jag var ju sjuk för fan! Nu är jag en lite småfet men lycklig man igen....men sådant skiter jag i, jag vet ju vad "att leva innebär".........
Nu höll jag på att räkna upp en massa gott här, men som "kristen viking" så följer jag budorden "Du skall icke inleda din nästa i frestelse"...........!
Ha det Bäst!
Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!

oumberligating sa...

Puh....vilken tur att min kommentar inte försvann nu när jag äntligen får "arschlet ur vagnen" och sätter mig och kommenterar hos min "favoriter"!
Kram ifrån Oumberlige Peter igen!

agneta sa...

Så duktiga som du och dottern är att träna, kan ni väl unna er EN cupcake. Men jag vet av egen erfarenhet att det är lättare avstå helt, än att "unna sig" någon gång ibland!Lycka till!

Kram Agneta

Vita Hemligheter sa...

Jag är sugen på den där boken också och cupcakes är man ju alltid sugen på;)
Kram Emma

jeannette sa...

Men ett lagom lång inlägg ;) Det behöver inte vara så himla långt alltid, bara några rader så man ser att man mår bra ;)
Jag tycker det kan vara jobbigt i bland att läsa långa inlägg. kramar till dig och ha en skön helg för nu är det snart helg igen

Lilla Brödhult sa...

Ja det där sötsuget kommer allt för ofta,, så svårt att låta bli om man har ngt hemma, jag försöker att inte köpa hem ngt godis och hålla mig till frukt istället men det är inte lätt... Du är ju så jäkla duktig på att träna flera dagar i veckan så du kan unna dig lite gott med gott samvete,,,
Ha det så gott kram Helene

Hanna sa...

Ha en fin fredagskväll!
Kram
Hanna

Johanna Stålros sa...

Hejja dig som kommit igång- hoppas det kan smita av sig lite på mig oxå;) är mer sugen på godsakerna i boken.... Önskar dig en jättefin helg. Kram Johanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade