lördag 19 juni 2010

Sverige har fått en Prins!!

Som de flesta andras bloggar så blir detta oxå en bröllopsblogg.. Jag är en av dem som verkligen gillar vårt kungahus.. Det är de som är Sveriges ansikte utåt och jag kan tycka att de gör det bra..

Och vilket bröllop.. Så vacker brud!! En klänning som jag gillade, en enkel som framhävde Kronprinsessans vackra kropp.. Och jag gillade att det inte fanns ett halsband runt halsen.. Daniel var ju såklart oxå en vacker brudgum och de ser så otroligt lyckliga ut.. Mysigt att Victoria inte kan låta bli att ta på honom, det lyser äkta kärlek om dem..

Bild lånad från aftonbladet.se
.
Bilderna här under är mina, tyvärr var jag ju inte bjuden till Stockholm så det fick bli plåtat från tv'n.. Ha ha.. Vill ju helst ha mina egna bilder på min blogg fast kyssen lånade jag ju av Aftonbladet..



Just nu är gästerna på väg in till middagen i Rikssalen.. Så kul att se alla vackra klänningar.. En sådan vill jag ha på mig nån gång men man blir väl inte bjuden på bal antar jag.. Bröllopsklänning har jag aldrig drömt om att ha på mig och har ej heller drömt om att bli gift så jag kommer att fortsätta mitt lyckliga sambo liv utan vigselring.. Men jag skulle ju gärna gå på bröllop, jag hoppas på att kompisar till oss kanske tar steget så man får gå på bröllop..
.
Kollar på dukningen nu, den är inte illa, så strikt och snyggt och precis lagom..
.
Vi har redan ätit bröllopsmiddagen här, liiiite annorlunda än de 27 rätter som bröllopsgästerna får ikväll.. Vår middag bestod av matjesill, nypotatis, gräddfil och gräslök.. Skålade gjorde jag i Pepsi Max.. Lite jordgubbar skall snart oxå intagas men inte med grädde och glass för mig utan med minimjölk.. Visst låter det lyxigt? ;-)
.
Om ett par timmar är det dags för mig att cykla till jobbet för natt tre av fyra så på jobbet skall jag titta på bröllopsintervjun med vårt vackra Kronprinsesspar.. Efter detta så är det bara att vänta på en lillprinsessa eller lillprins ;-) Det tog ju lite drygt ett år för Kungaparet efter sitt bröllop till lilla prinsessan, ej kronprinsessa vid det tillfället, kom till världen..
.
Njut av kvällen..



11 kommentarer:

Nina sa...

Ja, dom var/är så fina :) Jag gillade oxå klänningen! Jättefin, och passar så bra på Viktoria.

Ha det fint!
Kram Nina!

Patricia sa...

Ha ha..du är ju för rolig, fota TV:n... =)

Jag gillar med vår kungafamilj, de är så "mänskliga" och down to earth tycker jag, och Victoria är helt underbar, jag gillar henne.

Så vackert bröllop, det föll tårar här flera gånger (sentimentala jag) och de ser så kära och lyckliga ut, och som du skriver, det ser så mysigt ut hur de inte kan hålla fingrarna från varandra... =)

Önskar dig en skön natt på jobbet!!
Kram Patricia

kallebodalantliv sa...

Jag har också haft tv:n på hela dagen ..när jag målat ..trevligt ..javisst var dom fina ..tänk att några lever såå ...som en saga ...du är för rolig som kom på att fota från tvn hi,hi...ha en bra jobba kväll nu ...kram jeanette.kallebodalantliv

Ett Vitare Hem sa...

Visst var det ett underbart fint bröllop och även jag hoppas de snart får små prinsar/prinsessor tror i alla fall Victoria längtat länge efter att få barn.
Tack för de fina orden om madonnan du köpte!
Grattis till viktminskningen!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här stod tv:n också på från em till sen kväll. Men det blev en lång middagssittning, jag missade tårtan. Idag är dom säkert trötta men lyckliga, skulle visst ätas brunch med gästerna som är kvar.
Ha en fin söndag
Kram till dig
AnnaMaria

Zebbes mamma sa...

Vilka fina bilder du lyckades ta från tv.. :) bra gjort :)

Själv satt jag bänkad till min sambos stora förtvivelse från förmiddag till mitt i natten.. Fast trots att han tyckte det var lite fånigt utav mej att sitta så mycket och kolla, så hade jag honom bredvid mej under större delen av kvällen. Vi båda älskade talen under middagen.. då grät jag.. suck.. är så känslosam ibland..

Hoppas det gick bra på jobbet..

// Kram Mia

Tina sa...

Hej hopp!!!
Snyft.. ja det va ett sagolikt bröllop & de är tom lika varandra! De passar så underbart ihop & vår prinsessa är en av de mest jordnära ...som jag dock inte mött... fniss.. men hon verkar vara en helt underbar person!!!

Hoppas du mår bra Mia & att du haft en fin helg.
Varm kram Tina

Uttan sa...

Bilderna blev bra genom rutan ;)

Ja nu väntar Vi på att det ska bli barn och klart det lär bli några stycken de har ju ett helt slott att fylla :)

Det bröllopet lever Vi på länge.
Önskar Dej en bra start på nya veckan.
Kramar!

Anonym sa...

Ja Victoria var så underbart vacker i sin fina bröllopsklänning.Nej man får nog aldrig uppleva att få gå på någon bal, men bröllop hoppas man ju att man blir bjuden på. Det senaste jag var på var när mellan brorsan gifte sig. Och det är säkert 8-10 år sedan.Blev inte så lyxig middag här heller :-)

Ha en toppenvecka !!! Kram Annika

Penseldraget sa...

hej vännen
jag tycker oxo motivet är fint på bordet men jag har ju inga minnen o känslor för de som jag förstår du har för kistan efter din mamma, skulle jag nog heller inte ha hjärta att måla =) önskar dig en skön midsommarvecka
kram pia

fröken Sätterlund ✯ sa...

Håller med :) Victoria var otroligt vacker!! Vad rolig du är som fotar tv:n :D

Vad läskigt med rånet - hoppas hon fortfarande mår bra...

Ha det gott,
kramar therese

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade