måndag 21 juni 2010

Bukettplockning och vågmöte!!

Nu har jag jobbat klart mina fyra långa nätter för denna gången.. Gick ju bra som vanligt även om det känns segt innan man kommit på det första passet.. När jag gick hem i morse så plockade jag en bukett blommor, lupiner, prästkragar och hundkex.. Satte dem i min kanna vi har på skåpet i vårt sovrum..

Låg lite i soffan och småslumrade i morse/förmiddag innan jag drog iväg och handlade.. Idag kom Patricks flickor som skall vara här hela veckan.. Mina barn är oxå här så det behövdes fyllas på i kylen och skafferiet.. Hängde ut tvätt med vilket jag inte skulle gjort för då började det regna.. Regnade bara en kort stund och så kom solen igen.. Men tyvärr kom nya skurar så jag plockade in tvätten så den torrar någon gång..
.
Idag så har jag ju med haft möte med vikt väktarnas våg och det gick ju bra även denna gången.. -0,7 kg hade jag tappat sedan förra veckan så nu har jag lättat med 6 kg.. Än så länge syns det inte jättemycket men jag tog ändå en bild nu för att jämföra.. Hade samma kläder på bilden som jag hade första dagen hos viktväktarna så man skall se om det rört sig.. Vad jag själv kan se så har jag blivit lite smalare i ansiktet iaf.. Alltid något.. 11,5 kilo har jag kvar att karva av men det skall jag klara, detta går ju bra nu och jag tycker det är relativt enkelt även om det är tufft vissa dagar..

Nu är det Allsång med Lotta på tv'n.. När dessa program satt igång då är det verkligen sommar.. Nästa tisdag drar Allsång på Skansen igång, det gillar jag att sitta och gala till..
.
Nu skall jag ha lite i magen här innan det är dags att slänga sig i bingen för att sova en runda.. I morgon skall jag ta det ganska lugnt under dagen.. På em skall jag hem till min kompis Anna för att sitta och prata lite och jag skall ha kameran och min reflexskärm med, så nån bild på Anna kanske det blir ;-)
Skall förresten garnera min Snoddas jag bakat med.. Johannes skall få med det till sitt sommarjobb i morron, en kaka han älskar..
.
Se nu till att sköta om er..10 kommentarer:

Nettan sa...

oj vad det syns...... kämpa på ... vi kan ..., kramar i massor

Nina sa...

Visst syns det! Du är kanon!
Kram Nina!

Ebbas änglar sa...

Vad DUKTIG du är Mia! Syns verkligen tydligt på bilderna. Är VV-programmet svårt? Funderar på att prova.

Njut av din ledighet =)
Kram Malin

Ankan sa...

Visst syns det skillnad,,absolut!
Fin kanna du har blommor i,,letar efter en sån har nämnligen fatet,,,jättegulligt.
Njut av ledigheten nu!

Angels & Roses sa...

WOW! DU är så duktig, Grattis!! Mitt gick åt pipan uppe i norr men nya tag är det nu när man är hemma igen! Kram

Katarina sa...

Åh, jag riktigt hajade till, så fin blogg du har!

Håller med dig om sommarkänslorna till sångprogrammen. Känner mig ibland lite löjlig som faktiskt gillar dem, men det struntar jag i.....
De lyckas i alla fall ge lite mer sommar i själen, än vädret här på sistone.

Tina sa...

Hej Vännen!!
Tack snälla för din fina hälsning hos mig! Blir så glad över dina rara ord ska du veta!!!

Men visst syns det!!!! Va duktig du är. Jag tycker det syns jätte tydligt. Men ser ut som du gått ner MER än 6kg!!

Starkt jobbat!!!!!
Önskar dig en underbar Onsdag & hoppas du mår bra!!!
Varm kram Tina

Anonym sa...

Skitbra jobbat... Grattis !!!
Visst syns det lite skillnad.
Tror du fixar resten galant :-)

Ha det gott !!! Kram Annika

Angels & Roses sa...

Tack söta Mia! Kul att vara tillbaka. Ja student festen var så fin och Sandra var så nöjd. Ja du har det framför dig. Det tar några år innan nästa tar student här. Tack för dina fina ord. Att göra tårtor är kul, jag använde mig utav marshmallow deg till dekoration och locket. Kul att jobba med. Ha en fin kväll kram

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Så duktig du är!
:)

Grattis.
Tack för dina fina kommentarer hos mig.

Visst är det underbart med Lupiner?

Stor kram
Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade