fredag 18 juni 2010

Rån!!

När jag sovit min skönhetssömn idag så möttes jag av nyheten att Nordeabanken här i Olofström blivit rånad i morse.. På just den banken jobbar min svägerska så tankarna gick till henne.. Jag sms:ade henne och hon skrev att hon var ok.. Det var tre beväpnade män med automatvapen som tog sig in på banken genom att slå sönder en ruta.. En person stod kvar utanför och siktade mot bilar.. En kompis till mig stannade vid rödlyse men fick ett vapen riktat mot sig och ombedd att köra.. Kan tänka att hon var rädd..

Vi var inom hos min svägerska idag och hon var rätt lugn, men det kan ju komma sen..

Innan idag var jag och hämtade klänningen jag hade lagt undan i butiken Lizzos.. Jag poserade inte i den så ni får se klänningen utan mig i den ;-) Jag gillar den mycket så nu hoppas jag på vackert väder så den kommer till nån nytta.. Skulle vilja ha en kort ljus jeansjacka till den med.. Jag, mamma och Amanda har pratat om att åka upp till Ullared, får nog snart bli dags för det, de har haft jättefina jeansjackor där så har man tur hittar jag ju en då..

Annars har det varit en lugn dag, jobbar ju i natt med.. Natt två av fyra.. Så jag längtar liiiite tills måndag morron då jag jobbat klart nätterna.. Är sedan ledig två men är ju ledig tre över nästa helg sedan.. Skall bli skönt..
.
Njut av natten och lördagen..



8 kommentarer:

Nina sa...

Somrig fin klänning :)

Ja hua så hemskt med rån! Även om ingen blev fysiskt skadad så sätter det säkert sina spår för lång tid framöver. Hoppas det går bra iaf...

Jag är oxå ledig på månd, två dygn :)
Ha det fint!
Kram Nina!

Tjohalia sa...

Å, så vacker klänning, jag skulle vilja ha en sådan.
Du blir säkert jättefin i den.
Otäckt med rån där det finns med vapen, det kunde ha gått så illa.

Nu är jag ledig fram till 3 aug.
Skönt.
Kram.

Ankan sa...

otäckt med rån, kan inte föreställa hur det skulle kännas & få ett vapen mot sej av en desperat människa...hua hoppas nu att alla inblandade får hjälp med att prata av sej & allt annat som kan vara förebyggande....

Jättesöt klänning=)

oumberligating sa...

Va glad jag blir att få en kommentar ifrån dig! "Tappade" bort dig, hade en liten "svacka" här ett tag, men "showen måst gå vidare"...alltså bloggandet, något annat vore otänkbart.
Hoppas de Peter Olofssonare du känner är roligare än de jag nu har hört av...vilket gäng grabbar, tipsa dina polare, de kanske kan förstå "roligheten" med en Peter Olofsson klubb! (ler)
Nu lägger jag in dig i mitt "bloggar jag läser fält" så jag inte tappar bort dig igen!
Ha en finhelg!
Kram ifrån Peter!
PS: Stryker du mig ur ditt bloggregister om jag berättar om att nu ska jag in och vifta med flagga på prinsessbröllopet!
Man får ju inte kasra ris på dem, men jag kanske ska kasta upp en liten "blå viagra" till Herr Westling, jag bloggar om det idag!
har dåligt samvete för mitt inlägg idag, men skrivet och publicerat är det och återokalleligt, bloggskrivande ska ske spontant, det blir roligast så!
Som sagt, ha det bäst!
Kram ifrån Peter!

Anonym sa...

Fy vad hemskt med rånet :-(( Hon kan nog få en reaktion efteråt, hoppas de har ordnat så att hon får prata med någon då. Ser tjusigt ut, klänningstyget !

Ha en superfin lördag !!! Kram Annika

Tidsmästarinnan sa...

Hej Mia,
usch vad otäckt att höra! Skickar varma hälsningar till din svägerska.
Och en kram till dig förstås!
Susanne

Nyanser av vitt sa...

Ja fy vad hemskt. Såg om det på TV. Vilken ljuvlig klänning vännen
Sköt om dig
Kram Agneta

Källeboda lantliv sa...

söt klänning du köpt ...den passar perfekt till midsommar ...kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade