måndag 7 juni 2010

Vart tog solen vägen??

Jaha, vem har snott solen?? Erkänn nu och lämna tillbaka den.. Den som tagit den kan få låna den i morron med men sen vill vi ha den lysande över Sweden Rock i Norje onsdag till lördag.. För nu är det ju snart.. Det stora som händer här i Blekinge.. Underbara SWEDEN ROCK FESTIVAL!!!!

Patrick är en av alla gatechefer så vi har haft en del hemma för att hämta band och t-shirts.. I de gater som Patrick och två till basar över är det sammanlagt 58 pers att hålla reda på.. Det började med strul redan idag.. Två pers hoppade av i sista stund varav den ena skulle börja i morgon bitti kl 6.. Man kan ju få nippran för mindre.. Men vi har med mångas medverkan lyckats ragga upp två nya, så nu hoppas vi på att det rullar på utan missöden..

Jag har inte plåtat en enda bild, varken igår eller idag, vilket är ovanligt för att vara jag.. Men jag kom på att jag inte visat några bilder från balparen jag plåtade förra fredagen.. Så här kommer tre par.. På översta är det min vän Glenns dotter Therese med kavaljer.. I mitten är det min barndomsvän/grannes dotter Johanna med kavaljer och längst ned är det min vän Priscillas son Lukas med följe.. Alla var så vackra..
I natt jobbar jag.. Jobbar till kl. 8.19 i morgon bitti.. Skall försöka sova till kl 15, äta lite snabbt.. Till jobbet på möte 15.45-17.45, hem och vänta tills Patrick kommer med bilen, då skall jag och Amanda köra till hennes pappa för att hämta lite saker hon behöver, sen hem igen, slänga i mig lite mat och sedan promenera till jobbet igen.. *pust* Blir en stressig dag..
.
På onsdag skall jag bara sova lite och sedan skall jag och Johannes ta oss till Norje och SRF, han skall gå med kompis och jag skall leta upp min kompis Anna som skall jobba med att plåta på festivalen.. Jag skall med plåta fast jag skall inte jobba med det i år.. Men måååånga bilder kan jag lova att det blir och säkert kommer ni att få se några av dem ;-)
.
Vägning på Vikt Väktarna har det ju med varit idag.. Och som jag misstänkte så hade förra helgens bravade hunnit ikapp mig, men det blev en viktminskning ändå, 3 hg hade det minskat och jag är nöjd med det.. Nu kommer min svåraste utmaning, att iaf hålla vikten över SRF.. Jag skall ha sallader med mig i bilen och sedan äta en gång per dag på SRF och välja det lättaste alternativet jag kan hitta.. Och så ha en massa frukt med mig.. Borde gå..
.
Önskar er nu en bra natt och en härlig tisdag..


8 kommentarer:

Pierre sa...

Nej jag lovar. Den är inte här heller :) Ha så himla kul på Sweden Rock. Jag är mega avis :)

Britt sa...

Låter kul Sweden Rock, håller tummarna att allt fungerar.
Såå fina paren är, riktiga *star*
Ha en härlig vecka.
Kram Britt

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med Sweden Rock.Hoppas att allting funkar.Vilka fina par du har fotat.Önskar dej en härlig vecka vännen.Kramar Rita ♥

Mitt Måleri sa...

Vilka vackra par =) och så kul med festival min lilla svärson ska dit =)
kram pia

Anonym sa...

Vad kul det hade varit att åka till SRF men pengar är det just inte gott om, och så är det lite långt.
Snygga par och jättefina bilder.
De fixar nog det tror jag med maten, och Grattis förresten.

Rock on :-) Kram ! Annika

Lilla Provence sa...

Hej gumman,
klart att d går:) fast usch vad det är jobbigt att dieta på sommaren,,,eller ja egentligen alltid. Men på sommaren är d så mycket grillmat o sånt som hör till,,,,typ vin i min värld:)

Låter jättespännnande m festivalen, nått sånt finns inte här:(

hoppas du får d superduper trevligt,
SOLEN skickar jag till dig;)
Stor Kram Sari

Hanna sa...

Nej vi har inte tagit solen, men den får gärna lysa i Blekinge i helgen när vi skall dit på bröllop.
Kram
Hanna

fru Sätterlund ✯ sa...

Vad många fina bilder du har tagit de senaste dagarna :) Du är jätteduktig, och övning ger färdighet. Det är verkligen roligt att öva...

Ha så kul på SRF nu, hoppas att allt går bra! Väntar med spänning på bilder :)

Ha det gott,
kramar i massor Therese

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade