fredag 4 juni 2010

Fotouppdrag..

Igår var en kul dag.. Startade med att sola på balkongen, sen skjutsa på mamma och efter det ett roligt fotouppdrag.. En kompis systerdotter frågade (efter att jag ropat ut att jag ville ha barn att träna plåtning på) om jag ville testa att plåta hennes barn.. Hon sade att det var en utmaning.. Klart jag ville!! Så igår var jag hemma hos dem och plåtade.. Och jo, det var en utmaning men en väldigt rolig sådan.. Linus, den stora killen hade massor av spring i benen så man fick vara snabb med kameran om han skulle fastna.. Efter 207 bilder så var vi nöjda och hoppades att det skulle bli nån bra bild som gick att använda.. Och det blev det visst men jag känner att jag behöver en hel del övning till för att hitta rätta inställningar, fokus och snabbhet för att hinna med dessa virvelvindar..

Linus är 4 snart 5 år och lilla Liam är 8 månader.. Tack snälla Rebecca och Mika för att jag fick äran att plåta era fina barn..Igår kväll när jag och Patrick hade varit och handlat och hade precis kommit hem så kom Linus och Liam med föräldrar.. Då hade de köpt en fin krona med ljus i och en ängel till mig som tack.. Och då har hon inte ens sett bilderna.. Nu har hon sett dessa fyra och gett tillåtelse att jag visar dem för er.. De andra skall jag lägga på en skiva och gå bort med till dem.. Sen har Rebecca att göra med att gå igenom alla 207 bilderna ;-)
.
I eftermiddag så har jag ännu ett spännande fotouppdrag.. Skall bli kul.. I morgon får ni höra om det..
.
Nu skall jag till min älskade kompis Anna på visit.. Sen hem och plåta.. Och så ikväll kommer min bror med familj, de skall fira Patricks yngsta som fyllt år.. Då skall vi grilla.. Mumma!! Vädret är ju kanon så man måste ju passa på..
.
Ha det gott i sommarvärmen.. Over and out..

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

vilka sötnosar.Vad fina bilder du bjuder på .Ja du är ju bara så himla duktig.Önskar dej en mysig och underbar dag i det underbara vädret vännen.Kramar Rita ♥

Zebbes mamma sa...

Hejsan

Vilka fina bilder.. Speciellt den på stora killen som lutar sej på räcket.. Bra jobbat :)

Kram Mia

Nina sa...

Men wow vilka härliga sommarbilder på två härliga killar! :) Vad skoj!

Ska bli kul å höra om nästa fotouppdrag!

Ha en fin helg!
Kram Nina!

Angels & Roses sa...

Tack färgningen gick kanon. Nu är det bal dags, snart åker vi. Hoppas du får en fin helg. Kram

Anonym sa...

Härliga bilder på Bröderna Bus :-)
Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade