torsdag 24 juni 2010

Midsommarhelg..

I morgon är det Midsommarafton.. Jag tycker inte det var så längesedan det var det, året har rullat på i snabb takt..

Idag är det förresten exakt 6 månader till det är julafton.. Tänkte bara jag ville påminna er så ni hinner börja förbereda er för den fina julen ;-)

Men åter till midsommar.. Vad skall ni hitta på i morgon?? Själv skall jag starta dagen med att sova till ut på eftermiddagen.. Patrick och hans tjejer åker till Hällevik för att fira midsommar där med vänner.. Jag skall starta dagen med att ta det lugnt, äta lite matjesill och fixa ihop en potatissallad jag hittat på Vikt Väktarnas hemsida.. Den skall jag framåt kvällen ta med mig i bilen för att sedan avnjuta den i Hällevik när det är grillat på G där.. Inga snapsar eller annan alkohol för min del, vill gärna kunna sova i min säng på natten så jag tar Patrick och tjejerna med i bilen hem framåt natten..

Outfiten i morgon kommer att bli min nya klänning (trodde ju inte den skulle användas i midsommar då jag inte skulle tagit mig till Hällevik egentligen) och min nya jeansjacka jag köpte igår på Lindex.. Halva priset var det på den med och det gillas.. Till detta skall jag oxå ha ett par blommiga leggings, vit botten och pastelliga blommor.. Kommer väl att frysa häcken av mig framåt natten, jag är ju en riktig frysråtta, men skall man vara fin så får man ju lida pin ;-)

Så dagen idag.. Startade bra med ganska god sömn.. Var vaken lite vid 11.30 tiden men somnade om och sov till kl 16.. Tror aldrig det har hänt.. Såååå skönt!! Fast jag missade ju större delen av det vackra härliga underbara vädret som varit idag, men hoppas få ta igen det på semestern..

Amanda och jag har varit en runda på Maxi och då köpte jag en terassvärmare, så kanske man kan sitta ute på altanen lite längre om kvällarna.. Och så köpte jag en bukett rosor till min fina sambo Patrick.. Tänkte att vi kvinnor ofta gnäller om att vi aldrig får blommor så där spontant, men varför skall männen ge oss det om vi aldrig ger det tillbaka?? Så rosor blev det idag.. Och han blev glad och sa att det har han aldrig fått innan av någon tjej, inte bara så där utan att fylla år eller så.. Så det var ju trevligt att vara först med det :-)

Nu skall jag jobba klart min natt här sen är jag ledig tre nätter.. Tre dygn jag får ladda batterier på till nästa vecka som är en hård vecka.. Jag jobbar sex nätter nästa vecka.. Normalt jobbar jag ju fem nätter men så har jag bytt en natt och skall nu jobba igen den.. Tufft men det skall säkert funka.. Nu, med i natt, har jag nio jobbarnätter kvar innan semestern.. Skall bli skönt att vara lite ledig då..

Njut nu av natten och ha en riktigt bra midsommar..



4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gulligt att ge sambon blomster. Ja i dag har vädret varit kanon hela dagen och jag har solat mycket.
Snyggt det blev med jackan till den tjusiga klänningen.

Ha en härlig midsommarhelg !!! Kram Annika

Nina sa...

Så snygg du ska bli ikväll! Sen blire foto i bloggen när allt snyggt sitter på! :) Hoppas det inte blir så kallt, du får väl köra "små grodorna" med jämna mellanrum annars ;)

Skönt med ledigt över midsommar, sen är det väl bara ett par nätter till din semester när du har klarat av nästa vecka. Härligt!

Fint med blommorna! Skulle kanske oxå... Ja, det ska jag! Efter helgen här! Tack för den braiga idén! Fast han har fått blommor och överraskningar av mig, men det är dax igen för det var ett tag sen :)

Ha nu en skön helg och koppla av ordentligt!
Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

kikar in och önskar dig en trevlig midsommar ...du kommer ju att bli jättefin i din nya klännig...spets och jeans ihop blir snyggt ...kram från ..jeanette.kallebodalantliv

Tjohalia sa...

Va bra att du gav blommor, kul att han blev glad. Jag gav ett till min man förut och han blev också förvånad och tyckte det kändes lite märkligt. haha.

Skönt med lugn och ro också.
Önskar dig glad midsommar!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade