onsdag 16 juni 2010

Landning!!

Landningen efter Sweden Rock är nu gjord, det tog några dagar men nu har jag kommit igen efter en kul men hård helg.. Jag jobbade ju natten mellan söndag och måndag, det gick oväntat bra att hålla sig vaken.. Trodde ju att jag skulle vara helt slut efter 4 dagars rockande.. Men jag kan ju villigt erkänna att jag var helt slut i måndags och gissa om det var skönt att sova en hel natt i min säng, och i natt skall jag sova där för tredje natten sedan jag jobbade.. I morron natt och 4 nätter framåt är det jobbet som gäller..

Jag har nu lagt ut bilder på min pixboxsida från rocken.. Om man är intresserad av att se dem så klicka HÄR..

När jag var iväg på rocken så fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta.. I måndags var jag och hämtade det och i det fanns den fina Madonnan jag beställt av Lena med bloggen Ett vitare hem.. Den är jättefin och är perfekt i vårt sovrumsfönster.. Tack snälla Lena, jag är helnöjd..

Idag har det varit kanonväder här men av någon anledning så har jag inte känt för att vara ute, idiotiskt av mig nu när det äntligen kom en dag med bra väder..
Men dagen har ju gått ändå och jag tycker den har varit bra.. Jag började dagen med att hämta min mamma för att ta henne till Olofström för att handla.. När vi kom tillbaka så hämtade vi upp pappa för att köra till Kyrkhultarn och äta, mamma bjöd mig på en god sallad..
.
Ikväll har jag bakat ett gäng kanelbullar och inte en enda har hamnat i min mun även om jag är sugen på att sno till mig en, men de skall ner i frysen strax där kommer att ligga bra utan att jag tar dem.. Har jag ngt i frysen så går det bra, jag hämtar aldrig upp ngt, men om det ligger en påse bullar framme då är det lätt att jag tar en eller två.. Så frysen nästa!!
.
Nyss kom jag och Patrick hem från en 35 minuters promenad.. Blev bara en kort runda idag, får ta igen det i morron, men det var ju bättre än inget iaf..
.
Har tyvärr inte hunnit med att läsa igenom alla härliga bloggar jag brukar följa men jag skall se till att läsa lite fr.o.m i morron..
.
Njut nu av natten och av torsdagen som snart är här..



7 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Låter som du har haft full tupp precis som jag, ibland blir det bara inte tid till att blogga.

HA det gott
Kram anna

Pierre sa...

Välkommen tebax till verklighete :). Vilken läcker Madonna!

Patricia sa...

Förstår att du var sliten i måndags... ha ha. Men när det är något roligt som är orsaken så orkar man lättare... =)

Åh vilken fin madonna du beställt, riktigt fin!

Må så gott!!
Kram Patricia

Nina sa...

Åh, vad fint det blev i fönstret! :)

Duktiga du som frös in bullarna utan smakprov! Bra jobbat!

Ha det fint!
Kram Nina!

Uttan sa...

Så fin Madonna och så bra den passade.

Bullar mmm...gott!
Då kan Du kännna Dej rik.
Jag känner Mej rik när Jag har bullar i frysen det är så bra om det dyker upp oväntat besök.

Ja jag sitter också inne just nu när det är så fint ute.
Och i morgon blir det kallt och mulet så egentligen borde Jag gå ut.

Ha det gott!
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Kanelbullar som är så gott, jag sitter och bloggar medan jag väntar på att middagen ska bli klar. Då skulle det kunna slinka ner en bulle, lätt! En sån madonna har jag köpt av Lena också, dom är jättefina. Fin gardin hade du också.
Kram till dig
AnnaMaria

kallebodalantliv sa...

Vad duktig du är som bakat ..då känner man sig nöjd ! bullar är alltid gott ...fin madonna du köpt ...jag gillar dina gardiner i sovrummet..nice ! ha det gott .kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade