torsdag 2 juli 2009

Glad!!

Idag (läs igår) var det en VARM och KVAV dag.. Gick inte att sova efter nattarbetet.. 2½ timmes sömn blev det och det är alldeles för lite.. Jag jobbar ju nu i natt med, än så länge är jag pigg så jag hoppas det håller i sig hela långa natten..
När jag loggade in på min blogg idag så hade jag ett glatt meddelande där.. Jag har vunnit ett hemligt andra pris hos Helans håla , skall bli spännande att se vad det är när det dimper ner i brevlådan.. Tack Helén!!
Idag har jag inte gjort många knop.. Började dagen med att gå hem från jobbet, cyklade ju hit på kvällen men hade givetvis glömt cykelnyckeln hemma och hade ju varit duktig och låst cykeln, så det var bara att traska hemåt.. Fick skoskav så över halva vägen fick bli barfota... Tyckte folk tittade konstigt på mig när jag gick med skorna i handen.. Ha ha..
Sov sen då i 2½ timme.. Gick med sambon när han gick till jobbet, jag gick vidare ner i byn för att gå in i butiken Jennifers presentbod där jag inhandlade en liten ljuslykta, en vit som en av de jag har överst här på sidan.. Stoppade lite godis i den och bad om cellofanplast runt.. Den skall jag ge till tjejen jag skall på änglakväll hos i morgon (idag).. Tänkte att eftersom jag aldrig varit hos henne och hon nyss har flyttat så vill jag ha med något..

Blåbär har jag plockat in till en smoothie även kvällen som gick.. Såååå gott.. Vi har verkligen massor av blåbärsbuskar på vår vildvuxna trädgårdsbit och mängder av blåbär har det redan blivit och många som inte är mogna än..


Nu hoppas jag att ni alla sover trots värmen.. Jag skall hålla mig vaken i några timmar till sen skall det bli en kort sömn när jag kommer hem.. Har förresten HELG när jag slutar, är ledig fyra nätter.. Vi åker ju till Tyskland på fredag kväll och kommer hem på söndag.. Skall bli ett gott avbrott..
En resa till har vi bokat idag, en weekend i härliga Göteborg.. I Aftonbladet har de haft tre kuponger man skulle samla tre dagar på raken från ett hotell, sa man en kod när man bokade och har kupongerna med sig så får man en natt gratis på ett hotell, så vi bokade två nätter, en natt gratis.. Fast detta blir inte förrän i oktober, men något att se fram emot, en skön härlig helg med kärleken i fina Göteborg..
God Natt på er..
Kram
Mia

8 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas skoskavet har gått över! Tur det var barfotaväder iaf.
Önskar dig en skön helg!
Kramen!

Patricia sa...

Men stackare..gå hem och få skoskav..när man är trött och bara vill hem o sova... =)

Jag har knappt kunnat sova i natt pga värmen...så det blev inte så många timmars sömn och snart dax att gå och jobba. Hoppas du sover gott idag (nu).

Kram Patricia

japp sa...

heij Mia.. usch för skavsår, inte skoj.
Grattis till 2.a priset hörru.. litet paket kommer inom snar framtid.. kram på dej.. Helén.

Moonrose/ Vonneli sa...

Ljuvliga bilder, mmm så gott med blåbär, hoppas du nu fått sova ut ordentligt, jobbigt det där med sömnen i värmen.
Kul :-) Tysklandresa, koppla nu av ordentligt och må riktigt gott!
GRATTIS till din vinst, :D kul med glada överaskningar
Kramis
Yvonne

Made in Persbo...Carina sa...

Halloj där i hettan!
Ja men visst är det så att sånt här jobb som att bygga en stenmur får en att förstå vilket hiskeligt slitit arbete de hade förr. De kunde väl inte gå och lalla på lite med stenarna när det kände för det heller utan fick väl slita hårt tills det var klart.
Samma sak har vi fått uppleva rent levnadsstandardmässigt när vi flyttade in i vårt hus. De första åren hade vi varken vatten eller avlopp. Allt vatten fick hinkas upp ur brunnen, bäras in, slaskvattnet bar vi ut igen....och badrum inne har vi inte än idag fast vi bott här i snart 6 år...men det är på g nu och jag lääängtar. Nä, efter att ha upplevt detta kan jag bara säga prisa vatten, avlopp och tvättmaskin!!!

Ha det fint!
Kram, Carina

Lina sa...

Krya på dig.. Vet precis hur det är.. Blev opererad -94 så nu slipper jag besvären.. Kan dock känna av precis som att det skall börja göra ont men det blir inte mer som tur är..

Hoppas det går över..

Kram
Mia

Tack så mycket. Det är inte roligt med gallsten precis, men idag och igår har jag mått mycket bättre iaf. väntar på en operation nu. Hoppas det är bra med dig!

Kram Lina

Tea Lady sa...

Hej Mia!

Hittade hit idag, via Helans Håla! Fin blogg du har! Kika gärna in till mig ifall du får lust...

Ha det bra i värmen.

Lena

Uttan sa...

Tänk att Du plockat blåbär redan...
Ja sova är inte lätt när det är så varmt.
I går kväll när jag skulle lägga mej så hade mannen vädrat.....
OCH HELA SOVRUMMET VAR FULLT I MYGG....
Så natten var ja vad säger man???
Inte blev det mycket till sömn heller!
Om vi inte höres i morgon så ha en jätte bra Tysklandsresa!
Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade