måndag 20 juli 2009

Måndag!!!

Nu har äntligen måndags morgonen kommit.. Den jag längtat efter i några dagar nu.. Jag har ju snart jobbat klart mina fyra nätter.. Jag har fyra nätter på raken var åttonde vecka och den helgen är rätt tuff, ja inte så att den är tuff på det sätt att jag jobbar med kroppen utan att man skall hålla sig vaken och jobba 41 timmar och 20 minuter på fyra nätter.. Det känns i kroppen efter ett sådant pass, jag är mer trött i kroppen.. Men om två timmar får jag gå hem och det är åtta veckor till nästa gång och där emellan fyra veckors semester också.. Jag skall vara ledig två nätter nu, jobba två och sen är det då äntligen min tur att ha SEMESTER!!!

Idag skall jag bara sova några timmar eftersom jag skall kunna sova i natt..
När jag vaknat skall jag och barnen köra till Kyrkhult till mina föräldrar och hämta hem lite rabarber som jag skall frysa in, alltid gott att ha i frysen så man kan plocka fram och göra tex paj..
Min dotter skall inom sin pappa med så då skall jag passa på att fotografera lilla kattungen som skall flytta hem till oss om sex veckor..
Förresten, tack för namntips på honom, jag skall fundera på dem så får vi se vad det blir.. Sixten var det ett par stycken som ville men barnens ena hund hos pappa (som är hos fodervärd för tillfälligt) heter det så det tar vi iaf inte..

Ikväll skall jag och sambon till vänner på middag.. Ganska "nya" vänner, vi har aldrig varit mer än utanför deras hus innan så det skall bli kul att se det innifrån denna gången :-) Sambon jobbar tillsammans med mannen i huset..
Ingen av våra barn vill följa med, de känner väl att det är tråkigt med oss vuxna och deras barn är bara små, så jag får komma på något de kan fixa till sig i matväg innan vi sticker..

Avslutar här för idag och önskar alla en fin måndag..

Kramar
Mia

7 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Låter som tuffa arbetspass! Då är det extra skönt att semestern närmar sig. Själv jobbar jag två veckor till. Nedräkningen har börjat...

Nettan sa...

pelikanen landade kl 8.00 hos mig.. lite trött efter att ha slitit med en noshörning hela natten... nu är det shopping i malmö...

svante kan det vara nåt namn till en katt unge..kram N

hemma hos lilla mej sa...

Vilken jobbig helg,långa pass.Vad skönt att du har semester nu.Vad mysigt att hämta rabarber och frysa in.Skönt att ha om man får lust att göra paj fram i höst.Vad skoj på middag med älsklingen till nya bekanta.Ha en mysig måndag kramizar ~~~~~~RITA~~~~~.

Patricia sa...

Skönt att ditt långa pass är över nu... =)

Kul med "nya" vänner...hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram Patricia

Ofelias Hus sa...

Oj, vilket arbetspass...kanske något för mig...nattuggla som jag är, hihi...

Det blir alltid att vrida om dygnet på sommaren...sedan tar det en vecka att komma igång på hösten när skolan börjar...

Kram och kul att du ville vara med i min tävling,
Lycka till!

Anette

Uttan sa...

Tufft men snart så har Du semester.
Hoppas kvällen varit trevlig!
Kram!

moonroose sa...

Du har verkligen tuffa pass, att du orkar....tycker mina nätter är alldeles nog.
4 nätter på raken är tufft, att inte få sova ordentligt...bara det är ju en tuff omställning.

Skönt att du snart har din semeter så du kan vila ut ordentligt.

Kul att träffa nya bekanta, tror ni hade en trevlig kväll.

Rabarber är gott, paj, kräm och saft el sylt Mmmmm.

Ta nu hand om dig och slarva inte med sömnen...

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade