torsdag 9 juli 2009

Plåtardag..

Idag har jag varit och rastat kameran runt Olofström.. Vill man se mina bilder jag tagit idag så kan man gå in på http://www.pixbox.se/usr_show_id132454_page0_order1.html , där har jag lagt in alla..
Här ser ni bara ett par som jag tog idag...Tidigare ikväll så tog jag sambons döttrar med mig till Valhall Ättestupa här i Olofström för att fotografera dem, skall ju ha bilder på dem och på mina barn som skall in i ramen som står på öppna spisen.. Hans barn är ju ganska lätta att få till att vara med på bild, värre är det med mina men jag skall försöka med det nästa gång de är här hos oss.. Får nog muta med något bra ;-)
Först en bild på den magnifika utsikten och sedan bilder på sambons barn..

I morron åker ju jag på läger med jobbet så då lär det nog inte bli någon blogg om jag inte lägger in en innan jag åker.. Jag skall först köra barnen till Kyrkhult och deras pappa och sedan direkt till Furuboda utanför Åhus där lägret är..

På tal om Kyrkhult.. livetibyn tyckte det lät som Emils hemtrakter och nja.. Inte riktigt men faktsikt inte jättelångt iväg.. Kyrkhult ligger på gränsen till Småland fast i Blekinge.. Bara någon km, 7 tror jag, från Smålandsgränsen men så ligger Emils trakter några mil till.. Men man kan få Katthultskänsla om man reser i utkanterna här.. Och så skulle jag vilja bo, som Emil och hans familj.. En dröm men tyvärr så får jag inte med sambon så jag får hålla mig till Olofström och vårt fina hus som jag ändå trivs i..

Idag har sambon varit och köpt virke till balkongen så nu är det ju ett steg närmre.. Tyvärr kan jag inte måla den i år då det är behandlat virke och det behöver sitta uppe och torka minst i ett år, men då har jag att göra nästa åt med ;-) Men skönt skall det bli med ett riktigt golv och räcke på balkongen.. Idag ligger det bara ett tjärpapp där och inget räcke.. Livsfarligt!!

Ha nu en bra natt, en härlig fredag och en underbar helg.. Det skall jag ha trots att jag jobbar dygnet runt i helgen..

Kram på er alla

Mia

5 kommentarer:

Patricia sa...

Jättefina bilder har du ju tagit... =)
Visst är det kul med ny kamera och man får prova och prova och ta samma bild med olika lägen för att lära sig vad som funkar bäst i olika lägen.. =)

Åh, ska du til Åhus...där har jag tillbringat de flesta av mina barndoms somrar, men nu har jag inte varit där sen 1988... =)

Hoppas du får en härlig helg!
Kram Patricia

Pia sa...

Kanonfina bilder!
Jätteroligt med ny kamera, eller hur?!

Ha en fin helg och njut av livet!

Kram,
Pia

Nettan sa...

hoppas du får en skön helg på lägert .. jag har betställt sol till er .. kramN

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Hoppas du har det bra på lägret.
Kram Lotta

Helan sa...

Heij Mia.. paketet har tyvärr inte kommit sig iväg än, men det är på god väg att ske när som helst..;-)

SÅ härliga bilder du tagit, var även in på din pixboxsida.. min pixbox har jag inte varit in på år å dar.. tror den är borta kanske.. då den inte används, vem vet.

Önskar dej en härlig fredag å en fin helg iaf.. fortsätt fota, det är du jätteduktig på, å er miljö runtom gör ju inte saken sämre heller...kram på dej. Helén.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade