fredag 10 juli 2009

Regn i stora lass..

Ja idag är inte vädret med oss.. Jo vädret har man ju alltid med sig men det vackra vädret har uteblivit och det kommer störtskurar med jämna mellanrum.. Lite tråkigt.. Nu vill vi ha tillbaka sommaren minsann, eller iaf jag och säkert alla de som jobbar sin sista dag i dag, som min kära sambo t.e.x.. Men man kan inte göra något åt vädret så det är bara att göra det bästa av det.. Så här såg det ut nyss utanför altanen och utanför köksfönstret..


Idag har jag roat mig med att dammsuga källaren, massor av skräp på golvet efter att Patrick har kört in ved till pannrummet.. Källaren är en gammal källare med cementgolv, det vill jag måla och likaså väggarna så det ser lite fräschare ut, men det får vänta ett tag, finns annat som har högre prio innan dess..

Idag har jag också packat det jag skall ha med mig i helgen.. Jag skall ju på läger med min brukare som jag är personlig assistent till.. Ett läger för ungdomar med grav utvecklingsstörning och deras assistenter.. Det är 10:de året jag är med henne där och det är lika kul var gång.. Man träffar många härliga ungdomar och deras goa assistenter.. Alltid trevligt att umgås med de som jobbar med nästan samma så man kan utbyta erfarenheter..

Detta är en bild jag hittade på nätet på stället i Furuboda som vi bor på.. Det är en Folkhögskola för funktionshindrade, ett intenat i normala fall men på sommarlovet så är det en del läger här..
Nu önskar jag er alla en bra helg så ses vi efter helgen..

Kram
Mia

7 kommentarer:

MO sa...

Ja regnet hade jag gärna klarat mig utan...för trist alltså, men som du säger, inte mycket att göra åt saken....

Ja därnere på vägen går ju jag många gånger i veckan så det var ju rena turen att jag inte kom med på bild ;)

Har precis torkat av på altanen o fixat lite, hoppas vi kan sitta ute ett tag, har bjudit upp syrran med familj på ostbricka, lite vin o go cider till det så blir man väl varm i kroppen....hihi.

Ha de så kul med din brukare så hörs vi, kram

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj åka på läger .Hoppas att du får en mysig helg.Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~.

Uttan sa...

Hoppas du får ett bra väder i helgen nu när Du ska på läger.
Det måste väl sluta regna nu annars får vi snart ha flytväst...
Trevlig Helg!
Kram!

moonroose sa...

Vad kul för dig och din brukare att få komma iväg på läger, det blir ju ett helt annat arbetsklimat för dig och så roligt att få träffa assistenter som har det som du.
Hoppas ni nu får riktigt härligt väder så ni kan vara ute och njuta så mycket som möjligt med era brukare.
Kram

Nettan sa...

20 MM REGN FICK VI PÅ 2 TIMMAR...
ha det gott kram N

Ulla sa...

Hej Mia!
Kul att du tittade in på min blogg och jag blir jätteglad om du mailar mig och talar om hur jag ska göra med sidobakgrunderna för det är så snyggt!
Min mail:ullis.bettan@telia.com
Kram på dig och ha en skön Söndag!
Ulla

Vitt o Vältummat sa...

Hoppas du har det trevligt i Furuboda och snart så är regnet över....;-)
Kram/Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade