fredag 3 juli 2009

Bebisbesök!!

Åh vad jag har sovit gott i natt.. Bättre än vad jag brukar.. Brukar bara sova typ 5-6 timmar sammanlagt men i natt blev det 7-8 timmar nonstop.. Sååå gott och jag känner mig utvilad.. Kan det ha något med andarna att göra?? Att jag känner mig lugn?? Ja kanske.. Sov gott gjorde jag iaf och det tackar jag för..
Vi skall ju åka till Tyskland med vänner ikväll/natt så då behöver man ju vara lite pigg.. Vi åker inte förrän vid 23 tiden härifrån till Trelleborg, vi skall ta båten kl 3.. Vi har hytt så vi skall ner i den och vila/sova några timmar, framme i Tyskland kl 7 ca.. Sen kör vi mot Binz där vi har hotell bokat och där går vi säkert och kollar, handlar och äter gott.. På söndag skall vi dra hem igen men först inhandla diverse flytande varor som sambon skall ha hem.. Jag dricker ju inte så mycket alkohol så det är mest sambons drycker och det andra parets drycker som kommer hem och så lite godis till barnen förstås..

Efter besöket på seansen igår har man ju haft lite tankar men bara positiva såna, men jag har fortfarande inte kommit på vem han är som sökte upp mig.. Jag måste fundera mer på det.. Nu ser jag fram emot överraskningarna som skall komma och jobberbjudandet jag skall få.. Spännande.. det kan ju dröja men jag har iaf något att se fram emot..

Idag har jag haft besök av ett underbart litet charmtroll bestående av min arbetskamrats lilla son som är tre månader.. Ja hans härliga mamma var ju också med förstås men jag får nog ändå säga att sonen charmade mig mer denna gången även om mamma Linda har stor charm hon med.. Men titta bara på denna bilden.. Kan man smälta mer än av ett sånt här leende??

Jag fullkomligt avskyr fötter, vet inte varför men jag tycker fötter är döäckliga.. Jag har ju en utbild i taktil massage och då är man ju tvungen att massera fötter med, jag gör det men jag känner obehag..
MEN... När det gäller såna här fötter som tillhör ett charmtroll på tre månader då är det mysigt.. Då är fötterna sagolikt söta och underbara...


Har ni lika varmt som jag?? Här är så varmt så det går inte att röra sig för då rinner svetten precis överallt.. det är något svalare inne men inte mycket.. Jag har öppet från alla håll men inte fläktar det något för det här inne och på altanen luftar det inte alls.. Men nu skall jag ut på den iaf och sätta mig..

Vi ses efter helgen.. ha nu en bra sådan och njut av vårt vackra varma väder, snart kommer det en kall årstid och då gnäller vi för det ;-)

Kram
Mia

4 kommentarer:

Patricia sa...

Va skönt att få sova så gott!!!
Hoppas ni får en mysig helg i Tysklandet...=)

Åh va go han var Neo...sååå söt!!!
Fötter...ja det finns väl mysigare kroppsdelar men är de bara rena o fräscha så gör de mig inget...själv är jag väldigt nöjd med mina egna fötter... Inte många kroppsdelar jag är nöjd med... haha

Ha en underbar helg!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Vad härligt att sova så gott.Hoppas att ni får en underbar helg i Tyskland.Vilket litet charmtroll Neo.Vilka små söta fötter ja dom är ju så gulliga-Ha nu en skön helg kramizar ~~~~RITA~~~~.

Mitt smultronställe sa...

Hej hej!!
Dålig jag är på att lämna kommentaer nu, men är inne och tittat varje dag!!
Hoppas du får en bra tripp till Tyskland!!
Och varmt, ja du.... Men skall inte klaga..

Kramar från Camilla.

moonroose sa...

Hej!
Nog ser han ut till att vara ett riktigt litet charmtroll.
Skönt du fick sova ut, fattar inte att du orkar jobba så många nätter med så lite sömn.
Ha nu en ljuvlig tur till Tyskland.

Kram
Yvonne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade