fredag 31 juli 2009

Lunch med föräldrarna och grillat med kompisar..

Idag blir en bra dag.. Billig i matväg iaf :-D
Till lunch blev vi bjudna av mina föräldrar på Kyrkhultar'n som ligger just i Kyrkhult.. I den byn jag är uppvuxen i ca 1 mil från Olofström där jag bor idag..

Här åt vi Kyckling Africana som var dagens rätt.. Mycket gott var det och vi blev alla mätta och belåtna..
Vi var och hämtade min dotter som varit hos sin pappa denna veckan, min son kom till oss redan i tisdags, han bor mer hos mig än hos sin pappa.. Så barnen och så vi, sambon och jag, blev bjudna på lunch och det är ju aldrig fel..

Ikväll skall vi till kompisar som bor i Jämshög, 5 km bort.. Där är det i dagarna två Jämshögsdagarna med lite jippon.. Bl.a så kunde man köpa matbiljetter till ikväll och till i morron för 20:- och det var det vi hade tänkt köpa men när Katta skulle inhandla biljetterna så var de slut :-( Men vi tar och grillar hos Katta och Per ikväll istället och så går vi bort till restaurangen för att umgås och dricka gott istället.. Trevligt det med.. Så om ca 1½ timme så slänger vi oss på cyklarna och drar till Jämshög.. Hoppas att regnet håller sig borta då.. Det har varit lite från och till med vädret idag, lite skurar och lite sol..

Just nu så ligger Patrick på knä uppe på balkongen och lägger trallgolv, snart är det klart och sen är det bara räcket kvar.. Skönt skall det bli med en riktig balkong..
Till nästa år skulle jag vilja ha plastkorgfåtöljer och ett bord i samma med glasskiva.. Tycker att de är så snygga och det skulle passa med ett sådant litet möblemang där uppe..
Balkongen går från sonens rum så det är ju inte så ofta vi använder oss av balkongen men sonen är ju där med kompisar och så och ibland så får väl även vi låna det :-)

Nu önskar jag er alla en kanonbra fredag..

Jag har inte hunnit läsa alla bloggar som jag missat när jag var i Stockholm men jag har iaf läst igenom de som skrivits från onsdag och kommenterat en del..

Ha det gott alla så ses vi i morron :-)

Kramen
Mia

9 kommentarer:

Helena sa...

Härligt!
Hoppas ni slipper bli blöta!

Nina sa...

Ha det nu så toppenkul ikväll å hoppas regnet håller sig borta!
Tack för dina kommentarer till mig :)
Kramen!

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att ni får det riktigt skoj.Och att regnet häller sig borta.Ha det så mysigt kramizar ~~~~RITA~~~~

Vitt o Vältummat sa...

Ha en skön weekend!
Kram/Åsa

Uttan sa...

Spännande att få se hur eran balkong blir när det är klart.
Ja vi köpte två små stolar och ett runt glasbord i plastrotting förra sommaren som vi har på framsidan jätte sköna att sitta i och riktigt snygga.
Nisses i Västerås där köpte vi våra inte alls farligt dyra.
Har dem på en liten bild i högerspalten en bit ner på bloggen.
Hoppas ni haft en trevlig kväll i kväll och att vädret höll i sig.
Kram!

Helan sa...

Hejhej.. hoppas regnet höll sig borta å att ni fick det jättetrevligt.
Så roligt me nytt uppe på balkongen/altan.. blir säkert jättefint me såna möbler, de är ju jättefina.

Hoppas allt är bra annars.. här regnar det å jag har lite magont till å från, ibland illamående, hoppas inte man ska bli sjuk nu då man ska till Sundsvall på måndag.. Önskar dej en fin dag å kram på dej. Helén.

Patricia sa...

Gratis är gott heter det ju och det brukar ju stämma för det mesta.. =)

Hoppas ni fick en trevlig kväll och att ni slapp regnet.. =)

Kram Patricia

Suzan sa...

hoppas ni slapp regn!

Helan sa...

Heij. visst är de snygga de vagnarna... skulle allt passa fiiinfint bakkom vår audi me.. yapp.. får väl se vad Krillebille säger, men inte tror jag de blir en ny vagn hur som helst.. man går ju back så mycket på nya saker..nee, hellre då köpa nåt år gammalt som de finns all xtra utrustning till.. till ett bra pris istället.
Får väl se vad kompisarna säger, de är iväg på Stora NoliaMässan i Ume, de skulle plocka åt sig info åt oss om vagnar, de ska ha en själv me.
Kram på dej.Helén.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade